sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 30.12.2023

İtalya Serie A Ligi’nin 18. haftası kapsamında 30 Aralık Cumartesi akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Kazanmanız dileğiyle.

Atalanta – Lecce: MS 1, 1.27 (iddaa) – 1.47 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 30 Aralık Cumartesi akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi 18. hafta mücadelesinde, Atalanta ile Lecce karşı karşıya gelecek. Mücadele Türkiye saati ile 14:30’da başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin 17. haftasında Bologna deplasmanına konuk olan Atalanta, 90 dakika sonunda rakibine sadece 1 isabetli şut şansı verirken, kendisi ise rakip kaleye sadece 2 isabetli şut gönderebildi. İki takımında savunma ağırlık bir futbol sergilediği mücadelede, fırsatı daha iyi değerlendiren ve 3 puanı hanesine yazdıran taraf Bologna oldu. En yakın rakibi karşısında mağlubiyetten kurtulamayan Atalanta ise 17 hafta sonunda 7. mağlubiyetini aldı. Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla üst sıraların gerisine düşen Gasperini ve öğrencileri, daha önce üst üste 4 maçın tamamında puan kaybetmiş ve sadece 1 puan toplayabilmişti. Milan ve Salernitana karşısında 7 golle 6 puanı toplayan ve toparlanma sinyalleri veren ev sahibi, aynı hücum etkisini Bologna deplasmanında gösteremedi. 8. sıraya kadar gerileyen ev sahibi, sezonun ilk yarısında sona gelinirken, üst sıralara yetişmeye çalışıyor. İtalya Serie A Ligi’nde sezona son derece iyi bir başlangıç yapan Lecce, son haftalarda galibiyet almakta zorlanıyor. Roberto D’Aversa yönetiminde ilk 5 hafta namağlup bir performans sergilemeyi başaran konuk ekip, 3 galibiyet, 2 beraberlikle 11 puan topladı. Son 12 haftalık fikstürde ise Lecce’nin sadece Frosinone karşısında galip geldiğini belirtelim. Son 12 haftayı 5 mağlubiyet, 6 beraberlik, 1 galibiyetle geride bırakan konuk ekip, geçtiğimiz hafta 5 maçlık yenilmezlik serisiyle lider İnter’e deplasmanda konuk olurken, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Lider karşısında son derece etkisiz bir futbol sergileyen Lecce, 20 puanla 12. sıraya geriledi. 4 beraberliğin ardından Frosinone’yi mağlup ederek toparlanma sinyalleri veren konuk ekip, rakip ligin lideri olunca mağlubiyetten kurtulamadı. İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında istikrardan uzak kalmasına karşın, sezon genelinde rakibinden çok daha iyi bir performans sergileyen Atalanta, sezonun ilk yarısında sona gelinirken, üst sıralara yetişmek istiyor. Ev sahibi maç kazanmakta zorlanan Lecce’yi iç sahada mağlup edecektir.

Cagliari – Empoli: MS 1, 1.82 (iddaa) – 2.08 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 18. hafta heyecanı 30 Aralık Cumartesi akşamı devam ederken, Cagliari sahasında Empoli’yi konuk edecek. Türkiye saati ile 17:00’de başlayan mücadele, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Cagliari, İtalya Serie A Ligi’nin 17. haftasında konuk olduğu Hellas Verona deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndü. Düşme hattından kurtulma şansını rakibine kaptıran Claudio Ranieri ve öğrencileri, deplasmanda galibiyet hasretini 9 haftaya çıkardı. Bu sezon deplasmanda çıktığı 9 maçın tamamında puan kaybı yaşayan Cagliari, dış sahadan sadece 2 puan topladı. Deplasman kabusuyla düşme potasından kurtulamayan ev sahibi, taraftarı önünde çıktığı 8 maçtan ise 3 galibiyet, 2 berberlik, 3 mağlubiyet aldı. Bu hafta ligde düşme hattını paylaştığı Empoli ile karşı karşıya gelecek olan Cagliari, sezonun ilk yarısında sona gelinirken, kazanarak düşme potasından kurtulmak istiyor. Ev sahibinin son 10 haftanın 8’inde skor üretmeyi başardığını söyleyelim. İtalya Serie A Ligi’nin 17. haftasında Lazio engeline takılan ve iç sahada 2-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Empoli, galibiyet hasretini 5 haftaya çıkardı ve düşme hattının içerisinde yer almaya devam etti. Son 5 haftayı 3 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan konuk ekip, son 2 hafta Torino ve Lazio karşısında üst üste mağlubiyetler aldı. Son 180 dakikada skor dahi üretmeyi başaramayan Empoli, kalesinde ise 3 gole engel olamadı. Salernitana ve Cagliari ile birlikte düşme hattını paylaşan konuk ekipte, göreve 10 hafta önce gelen Aurelio Andreazzoli’de kötü gidişata çare olmadı. Kalesini 17 maçta 30 gole kapatmayı başaramayan Empoli, rakip fileleri ise sadece 10 kez havalandırabildi. Ligin en zayıf hücum performansını ortaya koyan konuk ekip, en yakın rakibi karşısında kazanarak, kabustan uyanmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde küme düşme hattını paylaşan Cagliari ile Empoli karşı karşıya geliyor. Cagliari bu sezon iç sahada çok daha iyi performans sergilerken, deplasmanda çıktığı tüm maçlarda puan kaybetti. İç saha etkisiyle düşme potasından çıkmak isteyen ev sahibi, Empoli karşısında galibiyet hedefine ulaşacaktır.

Udinese – Bologna: MS 2, 1.99 (iddaa) – 2.32 (Bets10) ; Udinese sahasında Bologna’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’ni 18. hafta mücadelesi, 30 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. İtalya Serie A Ligi’nde son 6 haftanın tamamını puan kayıplarıyla geride bırakan Udinese, düşme hattıyla arasındaki puan farkını 1’e inmesine engel olamadı. Teknik adam hamlesine rağmen bir türlü toparlanmayı başaramayan ev sahibi, ilk 9 haftayı 6 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakırken, çareyi göreve Gabriele Cioffi’yi getirmekte buldu. Teknik adam hamlesinin ardından son 8 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabildiler. 5 beraberlik, 2 mağlubiyet, 1 galibiyetle son 8 haftayı geride bırakan Udinese’nin, Cioffi yönetiminde de iyi bir performans sergileyemediğini belirtelim. Düşme hattının sadece 1 puan üzerinde yer alan ev sahibi, son haftalarda kalesini gole kapatmakta zorlandı. Son 6 haftanın tamamında kalesinde gol gören Udinese, rakip fileleri ise 6 maçın 5’inde havalandırdı. İtalya Kupası’nda Çeyrek Final biletini cebine koyan Bologna, İtalya Serie A Ligi’nde ise son 5 haftayı 4 galibiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. Thiago Motta yönetiminde tarihi bir sezon geçiren konuk ekip, Serie A Ligi’nde üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Genç hocasıyla harika bir futbol ortaya koyan konuk ekip, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 17 haftayı 8 galibiyet, 7 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bıraktı. Ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alan Bologna, son 3 haftalık fikstürde ise Salernitana, Roma ve Atalanta’yı mağlup etti. Son 2 haftada en yakın rakiplerine karşı kazanan Bologna İtalya Kupası’nda ise ligin lideri İnter’i mağlup etti. Büyük maç performansıyla da tam not alan konuk ekip, 31 puanla ligin 4. sırasında yer alıyor. Lider ile arasında 13 puan fark bulunan Bologna, galibiyetlerine Udinese karşısında devam etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır kazanan, 5 haftadır ise maç kaybetmeyen Bologna, ligde damga vurmaya devam ediyor. Motta yönetiminde bu sezon harika bir performans sergileyen Bologna, kazanmaya Udinese deplasmanında devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.59

Bets10 Bahis Oranı: 7.09