sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 30.12.2023

30 Aralık Cumartesi akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. İtalya Serie A Ligi mücadeleleriyle, hafta sonunda kazanmanızı dileriz.

Hellas Verona – Salernitana: KGVAR, 1.65 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; 30 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi 18. hafta mücadelesinde, Hellas Verona ile Salernitana kozlarını paylaşacak. Maçın yayın ekranı S Sport ve S Sport Plus. İtalya Serie A Ligi’nde tam 14 hafta sonra galibiyete imza atan Hellas Verona, küme düşme hattından kurtularak, rahat bir nefes aldı. Geride bıraktığımız hafta taraftarı önünde Cagliari’yi ağırlayan Marco Baroni ve öğrencileri, golsüz geçen ilk yarının ardından, Cyril Ngonge ve Milan Djuric ikilisi ikinci yarıda takımına 2-0’lık galibiyeti getirdi. Sezonun ilk 2 haftasında Empoli ve Roma’yı mağlup ederek, iyi bir başlangıca imza atan Hellas Verona, sonraki 14 haftayı 9 mağlubiyet, 5 beraberlikle geride bıraktı. Geçtiğimiz hafta alınan galibiyetle birlikte, düşme hattının 1 puan üzerine çıkmayı başaran ev sahibi, bu hafta ligin en zayıf halkası Salernitana’yı sahasında konuk edecek. Hellas Verona galibiyetlerine devam etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde puan kayıplarına devam eden Salernitana, sezonun ilk yarısında son yaklaşılırken, en alt sırada yer almaya devam etti. Geçtiğimiz hafta sahasında ağırladığı Milan karşısında 1-0 geriden gelerek skoru 2-1’e getirmeyi başaran Filippo Inzaghi ve öğrencileri, bitime saniyeler kala skoru koruyamadı ve karşılaşmadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Son 4 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Salernitana, ilk 17 haftanın ise 16’sında puan kaybetti. Sadece iç sahada konuk ettiği Lazio karşısında galip gelen konuk ekip, ligin en az maç kazanan takımı olarak yoluna devam ediyor. Kalesini 17 maçta 36 gole kapatamayan ve aynı zamanda ligin en zayıf savunma performansını sergileyen Salernitana cephesinde, teknik adam hamlesi de kötü gidişata çare olmadı ve konuk ekip güven vermemeye devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 17 hafta boyunca galibiyet almakta zorlanan, savunma zafiyetleriyle küme düşme tehlikesini yakından hisseden Hellas Verona ve Salernitana, kötü gidişata son vermek istiyor. İki takımında mücadelede skor üretmeyi başaracağını düşünüyoruz.

Milan – Sassuolo: MS 1, 1.29 (iddaa) – 1.48 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nin 3. sırasında yer alan Milan ile 15. sıradaki Sassuolo karşı karşıya geliyor. 30 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlayan mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Milan zirve takibinde bir darbe daha aldı. İtalya Serie A Ligi’nin 17. haftasında Salernitana deplasmanın konuk olan Stefano Pioli ve öğrencileri, 1-0 öne geçtiği karşılaşmada, ligin en alt sırasındaki Salernitana karşısında mağlubiyetten son dakika golüyle kurtuldu. Lider ile arasındaki puan farkının 11’e kadar çıkmasına engel olamayan Milan, son 5 haftayı 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakırken, son 9 haftadan ise sadece 3 galibiyet çıkarabildi. Sezona harika bir başlangıç yapmasına karşın, son haftalarda aynı etkiyi gösteremediler. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nda mücadele edecek olan Milan, sezonun ilk yarısında son haftalara girilirken, zirveyle puan farkını kapatmak istiyor. Salernitana’ya kaybedilen 2 puanı, Sassuolo karşısında telafi etmek istiyorlar. İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftayı puan kayıplarıyla geride bırakan Sassuolo’nun, düşme hattıyla arasındaki puan farkı 3’e kadar indi. Son 4 haftalık fikstürü 3 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bırakan konuk ekip, Roma, Cagliari ve Genoa karşısında mağlup olurken, Udinese ile deplasmanda berabere kaldı. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Genoa karşısında devre arasına Pinamonti’nin tek golüyle 1-0 önde giren Sassuolo, ikinci yarıda üstünlüğünü koruyamadı ve karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. 17 haftayı 4 galibiyet, 4 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakan Sassuolo, 16 puanla 15. sırada yer alıyor. Kalesini 17 maçta 32 gole kapatamayan konuk ekip, rakip fileleri ise 25 kez havalandırdı. Düşme hattından uzak kalmak isteyen Sassuolo, bu hafta Milan deplasmanında galibiyet arayacak. Zirve takibine kaldığı yerden devam etmek isteyen Milan, taraftarı önünde Sassuolo’yu konuk edecek. Ev sahibi Salernitana karşısında yaşanan puan kaybının ardından, 4 maçtır kazanmayan Sassuolo karşısında hata yapmayacak ve sahadan 3 puanla ayrılmayı başaracaktır.

Juventus – Roma: MS 1, 1.83 (iddaa) – 2.12 (Bets10) ; Juventus evinde Roma’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 18. haftasında sahne alacak olan derbi, 30 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlıyor. Mücadele S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin en formda takımları arasında yer alan Juventus, konuk olduğu Frosinone deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönerek, yenilmezlik serisini 12 haftaya çıkardı. 12 haftayı 9 galibiyet, 3 beraberlikle geride bırakan Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, lider ile arasındaki puan farkını 4’te tutmayı başardı. Frosinone deplasmanında Kenan Yıldız ve Vlahovic ikilisi maça damga vururken, ev sahibi iyi performans grafiğini tam gaz sürdürdü. Bu sezon Avrupa kupalarından aldığı men cezasının ardından, rotasını tamamen Serie A Ligi şampiyonluğuna çeviren ev sahibi, ligde şampiyonluk yolunda emin adımlar atıyor. İnter ile birlikte zirve yarışında yalnız kalan Juventus, 17 maçta 26 gole imza atarken, kalesinde ise sadece 11 gole izin verdi. İyi savunma performansıyla da öne çıkan JUVE, seriyi Roma derbisinde 3 puanla sürdürmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin 1 7. haftasında son şampiyon Napoli karşısına çıkan Roma, ezeli rakibini taraftarı önünde 2-0 mağlup etmeyi başardı. İlk yarı golsüz beraberlikle geçilirken, ikinci yarıda Jose Mourinho’nun hamleleri galibiyeti getirdi. İlk gol oyuna sonradan giren El Shaarawy’nin asistinde Pellegrini’nin golüyle gelirken, ikinci golü ise Lukaku kaydetti. Derbi performansıyla göz dolduran Roma, üst sıraları bırakmıyor. Fiorentina beraberliği ve Bologna mağlubiyetleriyle üst sıra yarışında ağır yara alan Roma, Napoli karşısında kazanarak yarışın içerisinde kalmayı başardı. 17 haftadan 8 galibiyet, 4 beraberlikle 28 puan toplayan ve 6. sırada yer alan Roma, bu hafta zirve takibindeki Juventus’a deplasmanda konuk olacak. 12 haftadır maç kaybetmeyen Juventus karşısında sürpriz arayacaklar. İtalya Serie A Ligi’nin İnter ile birlikte en formd takımı olarak 18. haftaya giren Juventus, tam 12 haftadır maç kaybetmiyor. Ev sahibi harika seriyi derbi galibiyetiyle taçlandıracak ve Roma engelini kayıpsız geçecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.89

Bets10 Bahis Oranı: 5.80