İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham Bournemouth İddaa Tahmini 31.12.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Tottenham evinde, Bournemouth ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 4 kanalından yayınlanacak.

Tottenham ile Bournemouth zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Tottenham galibiyetinin 1.80, beraberlik tercihinin 4.40, Bournemouth galibiyetinin ise 4.05 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Tottenham 3 Maç Sonra Kaybetti

Tottenham Premier Lig’de geçtiğimiz hafta içi AMEX’de Brighton’a konuk oldu. Rakibine karşı ilk yarıda çok sönük kalan Tottenham, maçın son anlarında farkı 2’ye indirdi ama puan almayı başaramadı. Mücadeleden 4-2’lik mağlubiyet ile ayrılan Tottenhma’ın Premier Lig’de 3 maçlık galibiyet serisi de sona erdi. Bu hafta sonu ise Bournemouth ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Tottenham’da Dejan Kulusevski ve Yves Bissouma kart cezalısı. Rodrigo Bentancur, James Maddison, Ivan Perisic ve Micky van de Ven’in sakatlıkları devam ediyor.

Bournemouth Dikkat Çekiyor

Bournemouth Premier Lig’de son haftaların en formda takımlarından biri diyebiliriz. Andoni Sagarna’nın öğrencileri geçtiğimiz hafta içi Vitality’de konuk ettiği Fulham karşısında da 3 puan almayı başardı. Rakibini 3-0 ile geçen Bournemouth’da moraller yerinde. Premier Lig’de üst üste 7 maçtır kaybetmeyen ve bu 7 maçlık süreçte 19 puan toplayarak dikkat çeken Bournemouth üst sıra takibini devam ettiriyor. Bu hafta sonu Tottenham’a konuk olacak Bournemouth’da Tyler Adams, Lloyd Kelly ve Hamed Traore’nin sakatlıkları devam ediyor.

Tottenham – Bournemouth Maç Bilgileri

Tottenham – Bournemouth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 4 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Dejan Kulusevski ve Yves Bissouma kart cezalısı. Rodrigo Bentancur, James Maddison, Ivan Perisic ve Micky van de Ven’in sakatlıkları devam ediyor.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Destiny Udogie, Ben Davies, Eric Dier, Pedro Porro, Oliver Skipp, Pape Sarr, Pierre Hojbjerg, Heung Min Son, Dejan Kulusevski, Richarlison

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Neto, Max Aarons, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez, Philip Billing, Joe Rottwell, David Brooks, Ryan Christie, Jaidon Anthony Semenyo, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Tottenham Premier Lig’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu Brighton deplasmanından puansız döndü. AMEX’de rakibine 4-2 kaybeden Tottenham’da moraller bozuk. Premier Lig’de 3 maçlık galibiyet serileri de sona ermiş oldu.Bournemouth ise haftalardır mağlubiyet yüzü görmüyor. Andoni Sagarna’nın ekibi geçen hafta Fulham engelini 3 golle geçti. Solanke yine golünü atmayı başardı. 7 maçtır kaybetmeyen Bournemouth, Tottenham deplasmanında da sürpriz arayacak. Gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Karşılıklı gollerin atılacağı zevkli bir 90 dakka izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.25

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.41

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham 3 puanı 3 golle aldı. Formda Bournemouth’u 3-1 mağlup ettiler.