İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fulham Arsenal İddaa Tahmini 31.12.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Liderliği kaybeden Arsenal deplasmanda, Fulham’a konuk oluyor. Mücadelenin saat 17.00’de başlayacağını ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Fulham ile Arsenal takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Fulham galibiyetine 5.65, beraberlik tercihine 4.30, Arsenal galibiyetine ise 1.62 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde bu maçın MS 2 oranının 50.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Fulham Düşüşe Geçti

Fulham Premier Lig’de son haftalarda düşüşe geçmiş durumda. Marco Silva’nın öğrencileri geçtiğimiz hafta içi Vitality’de konuk olduğu Bournemouth’a 3-0 kaybetti. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçtan da mağlubiyet ile ayrılan Marco Silva’nın ekibi bu 3 maçlık mağlubiyet serisinde de gol atamadı. Bu hafta sonu ise Craven Cottage’de Arsenal’ı konuk edecekler. Fulham’ı yine zor bir 90 dakika bekliyor. Karşılaşma öncesinde Fulham’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Arsenal Evinde Kaybetti

Arsenal’ın geçtiğimiz hafta içi Emirates’de rahat bir galibiyet alması bekleniyordu ama beklenen olmadı. Londra derbisinde West Ham ile karşı karşıya gelen Mikel Arteta’nın öğrencileri mücadeleyi 2-0 kaybetti. 2-0’dan sonra West Ham kalesini abluka altına aldılar ama skor üretemediler. Son 3 haftada 2. kez puan kaybeden Arsenal’ın liderliği Liverpool’a kaptırdığını da belirtelim. Bu hafta sonu ise Fulham’ın konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde Arsenal’da Jurrien Timber, Thomas Partey ve Takehiro Tomiyasu’nun sakatlıkları sürüyor.

Fulham – Arsenal Maç Bilgileri

Fulham – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Craven Cottage Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Jurrien Timber, Thomas Partey ve Takehiro Tomiyasu’nun sakatlıkları sürüyor.

Fulham'ın 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Kenny Tete, Harrison Reed, Sasa Lukic, Tom Cairney, Willian, Harry Wilson, Rodrigo Muniz

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: David Raya, Ben White, Gabriel, William Saliba, Oleksandr Zinchenko, Declan Rice, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Leandro Trossard, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

İddaa Tahmini

Fulham Premier Lig’de geçen hafta yine mağlup oldu. Bournemouth deplasmanından 3-0’lık mağlubiyet ile dönen Fulham’da mağlubiyet serisi 3 maça çıktı. Üst üste 3 maçtır kaybeden Fulham’ın bu 3 maçta gol atamadığını da belirtelim. Arsenal ise hafta içi sürpriz bir yenilgi yaşadı. West Ham’a 2-0 kaybettiler ve Premier Lig’de liderliği Liverpool’a kaptırdılar. Arsenal’ın bu hafta hata yapmayacağını düşünüyorum. Fulham deplasmanında net bir galibiyet alarak 3 puanı hanesine yazdırırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.38

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 50.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fulham sürpriz yaptı. İç sahada konuk ettikleri Arsneal’ı 2-1 mağlup ederek dikkat çektiler.