İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Newcastle United İddaa Tahmini 01.01.2024

İngiltere Premier Lig’de liderliğini devam ettiren Liverpool evinde, Newcastle United ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 23.00’te start alacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Liverpool ile Newcastle United takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Liverpool galibiyetine 1.48, beraberlik tercihine 5.00, Newcastle United galibiyetine ise 6.40 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam etmekte. Liverpool kazanır seçeneğinin 50.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Liverpool Haftalardır Kaybetmiyor 

Liverpool Premier Lig’de yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Jurgen Klopp’un öğrencileri geçtiğimiz hafta içi düşme hattındaki Burnley’in konuğu oldu ve haftayı 3 puan ile geçti. Turf Moor’da rakibini 2-0 mağlup eden Liverpool’da moraller yerinde. Arsenal’ın mağlup olduğu haftayı kazanarak geçen Liverpool Premier Lig’in yeni lideri oldu. En yakın takipçisi Arsenal’ın 1 puan üzerine çıktılar. Haftalardır mağlubiyet yüzü görmeyen Liverpool bu hafta Anfield’da Newcastle United’ı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Liverpool’da Thiago, Joel Katip, Alexis Mac Allister ve Andrew Robertson sakat olan isimler. 

Newcastle United Evinde Kaybetti 

Newcastle United Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. St. James Park’ta taraftarı önünde Nottingham Forest’ı konuk eden Newcastle United mücadeleden 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. 1-0 öne geçtiği maçtan puansız ayrılan Eddie Howe’un ekibinde moraller bozuk. Premier Lig’de ilk 4 yarışının da gerisinde kalan Newcastle United son 5 haftada sadece 1 kez kazanabildi. Geride kalan 4 maçta ise mağlup oldular. Bu hafta ise Anfield’da lider Liverpool’a konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Newcastle United’da Harvey Barnes, Matt Target, Nick Pope ve Joe Willock sakat. 

Liverpool – Newcastle United Maç Bilgileri

Liverpool – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve Beın Sports 3 kanalında canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Thiago, Joel Katip, Alexis Mac Allister ve Andrew Robertson sakat olan isimler. Newcastle United’da Harvey Barnes, Matt Target, Nick Pope ve Joe Willock sakat. 

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Kostas Tsimikas, Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Trent Alexander Arnold, Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Cody Gakpo, Luis Diaz, Mohamed Salah, Darwin Nunez

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Martin Dubravka, Kieran Trippier, Fabian Schar, Sven Botman, Dan Burn, Joe Willock, Bruno Guimaraes, Joelinton, Miguel Almiron, Anthony Gordon, Alexander Isak

İddaa Tahmini

Liverpool geçen hafta içi Turf Moor’da Burnley’i mağlup etmeyi başardı. Rakibini 2-0 ile geçen Liverpool, Premier Lig’in yeni lideri oldu. Aylardır mağlubiyet yüzü görmeyen Liverpool bu hafta Newcastle United’ı konuk edecek. Newcastle United ise geçen hafta içi Nottingham Forest’a 3-1 kaybetti. Chris Wood’a önlem alamadılar ve haftayı puansız geçtiler. Son 2 maçını kaybeden Newcastle United’ın bu hafta yine işi zor. Liverpool kazanarak yoluna devam eder. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.28

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 50.00

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool net bir galibiyet aldı. Anfield’da konuk ettikleri Newcastle United’ı 4-2 mağlup ettiler.