İddaa Tahminleri ve Analizleri

Milan Cagliari İddaa Tahmini 02.01.2024

2 Ocak Salı akşamı Türkiye saati ile 23.00’te sahne alacak olan İtalya Kupası Son 16 mücadelesinde, Milan ile Cagliari kozlarını paylaşacak. Giuseppe Meazza Stadı’nın ev sahipliği yapacağı karşılaşma, TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Milan galibiyetine 1.60, beraberliğe 4.40, Cagliari galibiyetine ise 5.35 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.90, KGYOK 1.88 oran kazandırıyor.

Milan 3 Maçtır Kaybetmiyor

İtalya Serie A Ligi’nde zirve mücadelesi veren Milan, İtalya Kupası Son 16 Turu’n doğrundan katılıyor. Stefano Pioli ve öğrencileri, ligde son 3 haftadan aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekti. İç sahada Monza ve Sassuolo’ya karşı gol yemeden kazanan ev sahibi, Salernitana deplasmanından ise 2-2’lik beraberlikle döndü. Lider ile arasındaki puan farkını 9’da tutmayı başaran ve 3. sıradaki yerini koruyan ev sahibi, son  6 haftalık lig fikstüründe ise sadece 10 kişi kaldığı Atalanta deplasmanında mağlup oldu. 3 maçta rakip fileleri 6 kez havalandırmayı başaran Milan, taraftarı önünde kalesini 180 dakikadır gole kapatmayı başarıyor. Son 16 Turu kapsamında karşı karşıya geleceği Cagliari ile ligde ligin 6. haftasında mücadele veren Pioli ve öğrencileri, rakibini deplasmanda 3-1’lik skorla mağlup etmeyi başarmıştı.

Cagliari Galibiyetten Uzak

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 18 hafta itibariyle kümede kalma mücadelesi veren Cagliari, İtalya Kupası’nda ise Son 16 Turu’na kadar yükseldi. Claudio Ranieri yönetiminde ligde galibiyet almakta zorlanan konuk ekip, İtalya Kupası kapsamında ise önce Palermo ardından Udinese’yi 2-1’lik skorlarla mağlup etti. Çeyrek Final yolunda Milan deplasmanına konuk olacak olan Cagliari, İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor. Napoli ve Hellas Verona deplasmanlarından alınan üst üste mağlubiyetlerin ardından, son hafta Empoli ile iç sahada golsüz berabere kaldılar. Son 2 hafta en yakın rakiplerine dahi üstünlük kurmayan konuk ekip, 18 haftada sadece 3 kez sahadan galibiyetle ayrılabildi. Küme düşme potasının içerisinde yer alan Cagliari, ligde diş geçiremediği Milan ile karşı karşıya geliyor.

Milan- Cagliari Maç Bilgileri

Milan – Cagliari Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan takımında Yunus Musah, Thiaw, Kalulu, Pobega, Okafor, Tomori ve Sportiello’nun sakatlıkları devam ediyor. Cagliari takımında Nahitan Nandez ve Eldor Shomurodov’un sakatlıkları bulunuyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Simon Kjaer, Theo Hernandez, Davide Calabria, Alessandro Florenzi, Tijjani Reijnders, Yacine Adli, Christian Pulisic, Ruben Luka Jovic, Rafael Leao, Olivier Giroud.

Cagliari’nin 11’i Belli mi?

Cagliari’nin muhtemel kadrosu: Boris Radunovic, Mateusz Wieteska, Alberto Dossena, Pantelis Hatzidiakos, Tommaso Augello, Gabriele Zappa, Benito Viola, Sulemana Kakari, Alessandro Deiola, Pio Oristanio, Andrea Petagna.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde zirve takibini bırakmayan Milan, son 3 haftada mağlubiyete yer vermedi. İtalya Kupası’na ise bu sezon ilk sınavını verecek olan Pioli ve öğrencileri, ligde zorlanmadan mağlup ettiği Cagliari karşısına bir kez daha favori olarak çıkıyor. Milan iç sahada rahat bir galibiyetle tur atlamayı başaracaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 2.23

Bets10 Oranı: H1, Oran 2.58

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Milan’dan dört dörtlük galibiyet. Ev sahibi Cagliari karşısında iyi bir futbol sergilerken, rahat bir galibiyetle haftayı noktaladı. Ev sahibi kalesinde gördüğü 1 gole karşılık, 90 dakika sonunda rakip fileleri 4 kez havalandırdı. Kazananları tebrik ederiz.