İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Rayo Vallecano Bahis Tahmini 02.01.2024

İspanya La Liga’da haftalardır kazanamayan Rayo Vallecano deplasmanda, Getafe’ye konuk olacak. Mücadeleyi saat 19.00’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Getafe ve Rayo Vallecano arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Getafe kazanır 2.40, beraberlik 3.20, Rayo Vallecano kazanır ise 3.20 olarak açıklanmış.

Getafe Dikkat Çekiyor 

Getafe La Liga’da bu sezon dikkat çeken takımlardan biri. 2 hafta önce Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid’e konuk olan Getafe, mücadeleden 3-3’lük beraberlik ile ayrılmıştı. 3-1 geriye düştüğü maçtan 1 puan çıkartan Jose Bordalas’ın öğrencileri son 3 maçta 7 puan topladı. La Liga’da üst sıra takibini devam ettiren Getafe 26 puan ile 8. Sırada yer alıyor. Bir üst sıradaki Real Betis ile aralarında sadece 2 puanlık fark var. Bu hafta içi ise Alfonso Perez’de Rayo Vallecano ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Getafe’de Mauro Arambarri sakat. Osacr Rodriguez ise kart cezalısı. 

Rayo Vallecano Düşüştü 

Rayo Valleano’da moraller bozuk. La Liga’da haftalardır galibiyet alamayan Francisco Rodriguez’in öğrencileri 2 hafta önce Vallecas’da konuk ettiği Valencia karşısında haftayı puansız kapatmıştı. Rakibine 1-0 kaybeden Rayo Vallecano’da galibiyet hasreti 8 maça çıktı. La Liga’da oynadıkları 8 maçta da puan kaybı yaşayan Rayo Vallecano üst sıra hedefinden uzaklaştı. Bu sezon topladıkları 20 puan ile 11. Sıradalar. Bu hafta ise Getafe’ye konuk olacak Rayo Vallecano’yu yine zor bir 90 dakika bekliyor. Karşılaşma öncesinde Rayo Vallecano’da Oscar Trejo sakat. 

Getafe – Rayo Vallecano Maç Bilgileri

Getafe – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 19.00’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Mauro Arambarri sakat. Osacr Rodriguez ise kart cezalısı. Rayo Vallecano’da Oscar Trejo sakat. 

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Damian Suarez, Domingos Duarte, Stefan Mitrovic, Gaston Alvarez, Juan Iglesias, Carles Alena, Djene Dokanam, Mason Greenwood, Jaime Mata, Juanmi Latasa

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrievski, Ivan Balliu, Abdul Mumin, Aridana Hernandez, Alfonso Espino, Alvaro Garcia, Diego Mendez, Oscar Trejo, Oscar Valentin, Isi Palazon, Raul De Tomas

İddaa Tahmini

Getafa La Liga 2 hafta önce Atletico Madrid deplasmanından puan ile dönmeyi başardı. Wanda Metropolitano’da 3-3 berabere kaldılar. La Liga’da son 3 haftada 7 puan toplayan Getafe’de moraller yerinde. Rayo Vallecano ise çok formsuz. 2 hafta önce iç sahada konuk ettikleri Valencia’ya 1-0 kaybettiler. La Liga’da oynadıkları son 8 maçta da galibiyet alamadılar. Bu hafta Getafe deplasmanında da işleri zor. Getafe favori taraf. Son dönemde de çıkıştalar. Rayo Vallecano karşısında kazanarak çıkışını devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.10

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.40

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Getafe 9 kişi kaldığı maçta Rayo Vallecano’ya 2-0 kaybetti.