İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad Alaves İddaa Tahmini 02.01.2024

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Real Sociedad iç sahada, Alaves’i ağırlayacak. Karşılaşma saat 21.15’te start alacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Real Sociedad ile Alaves takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını inceleyecek olursak Real Sociedad galibiyetine 1.60, beraberlik tercihine 3.95, Alaves galibiyetine ise 6.20 verildiğini görüyoruz.

Real Sociedad 2 Puan Bıraktı 

Real Sociedad La Liga’da üst üste 6 maçtır kaybetmiyor. La Liga’da 2 hafta önce Cadiz deplasmanına konuk olan Imanol’un öğrencileri karşılaşmadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Cadiz karşısında kazanması beklenen Bask ekibi üst üste 2. Kez puan kaybetti. Bir önceki hafta ise Real Betis ile golsüz berabere kaldılar. Son 2 maçta skor üretemeyen bir Real Sociedad var. Bu hafta içi ise Anoeta’da Alaves’i konuk edecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Real Sociedad’da Martin Merquelanz’ın sakatlığı devam ediyor. 

Alaves Evinde Kaybetti 

Alaves La Liga’da oynadığı son maçta Real Madrid karşısında puan alamadı. Puan almayı hak edecek bir performans gösterdiler ama maçın uzatma dakikalarında duran toptan yedikleri golle 1-0 mağlup oldular. Luis Garcia’nın öğrencileri son haftalarda galibiyet almakta zorlanıyor. Son 4 maçından da galibiyet çıkartamayan Alaves’in üst üste 3 maçtır da mağlubiyet yaşadığını belirtelim. La Liga’da düşme hattına yaklaşan Alaves bu hafta Anoeta’da Real Sociedad’a konuk olacak. Maç öncesinde Alaves’de Aleksandar Sedlar sakat. Ruben Duarte ise kart cezalısı. 

Real Sociedad – Alaves Maç Bilgileri

Real Sociedad – Alaves Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.15’te S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Martin Merquelanz’ın sakatlığı devam ediyor. Alaves’de Aleksandar Sedlar sakat. Ruben Duarte ise kart cezalısı. 

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Hamari Traore, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Aihen Munoz, Brais Mendez, Martin Zubimendi, Benat Turrientes, Takefuso Kubo, Mikel Oyarzabal, Umar Sadıq

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muhtemel kadrosu: Antonio Sivera, Rıbem Duarte, Rafa Marin, Ruben Duarte, Abelkabir Abqar, Andoni Gorosabel, Luiz Rioja, Ander Guevara, Antonio Blanco, Jon Guridi, Miguel de la Fuente

İddaa Tahmini

Real Sociedad’ın La Liga’da yenilmezlik serisi devam ediyor. 2 hafta önce Cadiz’e konuk olan Imanol’un ekibi sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Üst üste 6 maçtır kaybetmeyen Real Sociedad’ın ilk 4 hedefi devam ediyor. Alaves ise son haftalarda üst üste mağlubiyetler aldı. 2 hafta önce iç sahada konuk ettikleri Real Madrid’e 1-0 kaybettiler. La Liga’da oynadıkları son 3 maçı da kaybettiklerini belirtelim. Real Sociedad maçın net favorisi. Anoeta’da Alaves’i mağlup ederler ve 3 puanın sahibi olurlar. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.38

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Sociedad evinde 2 puan bıraktı. Alaves ile Anoeta’da 1-1 berabere kaldılar.