İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Valencia Villarreal İddaa Tahmini 02.01.2024

İspanya La Liga’da Salı gününün son maçı. Villarreal deplasmanda, Valencia’ya konuk olacak. Karşılaşmayı saat 23.30’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Valencia ile Villarreal takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Valencia galibiyetine 2.25, beraberlik tercihine 3.45, Villarreal galibiyetine ise 3.25 verildiğini görüyoruz.

Valencia Deplasmanda Güldü 

Valencia La Liga’da oynadığı son maçta galibiyet almayı başaran takımlardan biriydi. 2 hafta önce konuk oldukları Royo Vallecano deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile döndüler. Valencia’ya galibiyeti getiren gol ise Sergi Canos’dan geldi. La Liga’da 5 maçlık kazanamama serisini sona erdiren Ruben Baraja’nın öğrencileri bu hafta içi ise Mestalla’da Villarreal ile karşı karşıya gelecek. 23 puan ile 10. Sırada yer alan Valencia’nın ilk 6 umutları devam ediyor. Villarreal maçı öncesinde Valencia’da Mouctar Diakhaby ve Thierry Correia kart cezalısı. Andre Almeida ise sakat. 

Villarreal Evinde Galip

Villarreal La Liga’da 2 hafta önce konuk ettiği Celta Vigo karşısında 3 puan almayı başardı. Rakibini 3-2 mağlup eden Villarreal, 3 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşamış oldu. La Liga’da alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Villarreal bu hafta Mestalla’da konuk olacağı Valencia karşısında da 3 puan arayacak. Karşılaşma öncesinde Villarreal’de Alex Baena ve Santiago Comesana kart cezalısı. Yeremy Pino, Denis Suarez ve Alfonso Pedraza ise sakat olan isimler. 

Valencia – Villarreal Maç Bilgileri

Valencia – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestalla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valencia’da Mouctar Diakhaby ve Thierry Correia kart cezalısı. Andre Almeida ise sakat. Villarreal’de Alex Baena ve Santiago Comesana kart cezalısı. Yeremy Pino, Denis Suarez ve Alfonso Pedraza ise sakat olan isimler. 

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Jose Luis Gaya, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Javi Guerra, Perez Martinez, Roman Yaremchuk

Villarreal'in ilk 11'i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Filip Jorgensen, Juan Foyth, Aissa Mandi, Jorge Cuenca, Alberto Moreno, Ramon Terrats, Dani Parejo, Santi Comesana, Gerard Moreno, Alejandro Baena, Alexander Sörloth

İddaa Tahmini

Valencia La Liga’da 5 maçlık kazanamama serisini sona erdirdi. 2 hata önce Vallecas’da Rayo Vallecano’yu tek golle 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular. Taraftarı önünde oyandığı son 4 maçı da kaybetmeyen Valencia, Villarreal karşısında da 3 puan arayacak. Villarreal ise La Liga’da oynadığı son maçta Celta Vigo’yu mağlup etmeyi başardı. La Ceramica’da rakibini 3-2 mağlup ederek moral buldular. Bu hafta konuk olacakları Valencia deplasmanında da gol bulmalarını bekliyorum. Her iki takımda skor üretecektir. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Valencia net bir galibiyet aldı. Mestalla’da konuk ettikleri Villarreal’i 3-1 mağlup ettiler ve Avrupa umutlarını sürdürdüler.