İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Brighton İddaa Tahmini 02.01.2024

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Son 3 maçını kazanan West Ham iç sahada, Brighton karşısında da galibiyet arayacak. Karşılaşmayı saat 22.30’da Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

West Ham ve Brighton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. West Ham kazanır 2.42, beraberlik 3.80, Brighton kazanır ise 2.82 olarak açıklanmış.

West Ham Dikkat Çekti 

West Ham Premier Lig’de geçtiğimiz hafta içi dikkat çekici bir galibiyet aldı. Londra derbisinde Arsenal’ın konuğu olan West Ham mücadeleden 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçı da kazanan David Moyes’un öğrencileri ilk 4 hedefini devam ettiriyor. Emirates’de gerçekten iyi bir performans gösterdiler ve haklı bir galibiyet aldılar. Üst üste galibiyetler alan West Ham bu hafta Brighton ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde West Ham’da Michail Antonio ve Lucas Paqueta’nın sakatlıkları sürüyor. 

Brighton’dan 3 Puan 

Brighton geçtiğimiz hafta içi AMEX’de konuk ettiği Tottenham karşısında 3 puan almayı başardı. Rakibini 4-2 mağlup etmeyi başaran Brighton haftayı 3 puan ile geçti ve üst sıra takibini sürdürdü. Özellikle son haftalarda Premier Lig’de kazanmakta zorlanan bir Brighton izliyoruz. Savunma zaafiyetleri de devam ediyor. Premier Lig’de bu sezon 19 maça çıkan Roberto De Zerbi’nin ekibi bu 19 maçın tamamında kalesinde gol gördü. Bu hafta ise zor bir deplasmana konuk olacak Brighton, West Ham ile karşılaşacak. Maç öncesinde Brighton’da Adam Webster, Julio Ensico, Ansu Fati, Kaoru Mitoma ve Tariq Lamptey sakat. Lewis Dunk ise kart cezalısı. 

West Ham – Brighton Maç Bilgileri

West Ham – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 22.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Michail Antonio ve Lucas Paqueta’nın sakatlıkları sürüyor. Brighton’da Adam Webster, Julio Ensico, Ansu Fati, Kaoru Mitoma ve Tariq Lamptey sakat. Lewis Dunk ise kart cezalısı. 

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Alphonse Areola, Emerson Palmieri, Nayef Aguerd, Kurt Zouma, Vladimir Coufal, Lucas Paqueta, Tomas Soucek, Said Benrahma, Pablo Fornals, Jarrod Bowen, Mohamed Kudus

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Jason Steele, James Milner, Jan Paul van Hecke, Lewis Dunk, Pervis Estupinan, Pascol Gross, Mahmoud Dahoud, Solly March, Joao Pedro, Jack Hinshelwood, Evan Ferguson

İddaa Tahmini

West Ham galibiyet serisini devam ettiriyor. Premier Lig’de geçen hafta Arsenal deplasmanına konuk olan West Ham sürpriz yaptı ve rakibini 2-0 mağlup etti. Emirates’de Londra derbisinden 3 puan çıkartan West Ham galibiyet serisini ise 3 maça çıkartmış oldu. Brighton ise iç sahada konuk ettiği Tottenham karşısında kolay bir galibiyet aldı. AMEX’de konuk ettikleri rakibini 4-2 mağlup eden Roberto De Zerbi’nin öğrencileri moral buldu. West Ham maçın favorisi. Brighton karşısında da kazanarak ilk 4 umutlarını devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.09

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.42

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele başladığı gibi sona erdi.