İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Granada Cadiz İddaa Tahmini 03.01.2024

İspanya La Liga’da aylardır kazanamayan Granada iç sahada, Cadiz’i ağırlayacak. Saat 19.00’da başlayacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

GranadaCadiz arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde. Granada kazanır 2.25, beraberlik 3.30, Cadiz kazanır ise 3.40 olarak açıklanmış.

Granada 15 Maçtır Kazanamıyor 

Granada’da galibiyet hasreti devam ediyor Alexander Medina’nın ekibi 2 hafta önce Los Carmenes’de konuk ettiği Sevilla’ya farkı kaybetti. Taraftarı önünde sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrılan Granada’da işler yolunda gitmiyor Teknik direktör Medina’nın göreve gelişi de pek fayda etmedi. La Liga’da bu sezon 18 hafta geride kaldı ve Granada’nın sadece 1 galibiyeti var. Düşme hattında yer alan Granada tam 15 maçtır galip gelemiyor. Bu hafta Cadiz’i konuk edecek Granada’da Raul Fernandez’in sakatlığı devam ediyor.  

Cadiz Galibiyete Hasret 

Cadiz La Liga’da son dönemde üst üste beraberlikler alıyor. 2 hafta önce Nuevo Mirandilla’da Real Sociedad’ı konuk eden Cadiz sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldılar. Son 5 maçından da beraberlik çıkartan Cadiz alt sıralardan kurtulma hedefinde. La Liga’da bu sezon üst üste 14 maçtır 3 puan sevinci yaşayamayan Sergio Gonzalez’in ekibi ligin en formsuz takımlarından biri. Bu hafta Los Carmenes’de Granada’nın konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde Cadiz’de Ivan Alejo kart cezalısı. Roger Marti’nin ise sakatlığı sürüyor. 

Granada – Cadiz Maç Bilgileri

Granada – Cadiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nuevo Los Carmenes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Granada’da Raul Fernandez’in sakatlığı devam ediyor. Cadiz’de Ivan Alejo kart cezalısı. Roger Marti’nin ise sakatlığı sürüyor.  

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muhtemel kadrosu: Andre Ferreira, Carlos Neva, Ignasi Miguel, Miguel Rubio, Jesus Vallejo, Jose Callejon, Oscar Melendo, Gerard Gumbau, Sergio Ruiz Alonso, Myrto Uzuni, Samuel Omorodion

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muhtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Iza Carcelon, Luis Hernandez, Fali, Javier Hernandez, Ivan Alejo, Fede San Emeterio, Ruben Alcaraz, Darwin Machis, Chris Ramos, Roger Marti

İddaa Tahmini

Granada La Liga’da düşme hattında bulunuyor. Uzun bir süredir 3 puan sevinci yaşayamayan Granada’nın tam 15 maçtır puan kaybı yaşadığını belirtelim. 2 hafta önce iç sahada konuk ettikleri Sevilla’ya 3-0 kaybettiler. Cadiz ise 2 hafta önce Real Sociedad’dan 1 puan almayı başardı. İç sahada konuk ettikleri rakibi ile golsüz berabere kaldılar. Cadiz ise tam 14 maçtır kazanamıyor. Zor bir maç. Gollere yönelmekte fayda var. İki takımdan da gol bekliyorum. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.73

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.95

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Granada uzun bir aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Cadiz’i Los Carmenes’de 2-0 mağlup ettiler.