İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Mallorca İddaa Tahmini 03.01.2024

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor Lider Real Madrid evinde, Mallorca karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşma saat 21.15’te start alacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Real Madrid bugün Mallorca karşısında maçın net favorisi. Rexbet oranlarını ele alırsak ev sahibi Real Madrid galibiyetine 1.26, beraberlik tercihine 5.20, Mallorca galibiyetine 11.50 oran veriyor. 

Real Madrid Uzatmada Güldü

Real Madrid La Liga’nın yeni lideri oldu. Carlo Ancelotti’nin öğrencileri 2 hafta önce konuk olduğu Alaves deplasmanında uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-0 kazandı ve altın değerinde bir 3 puan elde eti. Girona’nın 2 puan bıraktığı haftayı kazanarak geçen Real Madrid liderliğe yükseldi. 45 puana sahip olan Real Madrid, 2. sıradaki Girona ile eşit puana sahip. Bu hafta içi ise Santiago Bernabeu’da Mallorca’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Real Madrid’de Eder Militao, Thibaut Courtois ve David Alaba sakat. Nacho Fernandez ise kart cezalısı.

Mallorca 5 Maçtır Kaybetmiyor

Mallorca La Liga’da yenilmezlik serisini 5 maça çıkarttı. Javier Aguirre’nin öğrencileri 2 hafta önce iç sahada konuk ettiği Osasuna’yı 3-2 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Düşme hattı ile aradaki puan farkını açmaya başlayan Mallorca’da moraller yerinde. Öte yandan Mallorca’nın La Liga’daki yenilmezlik serisi 5 maça çıktı ve bu 5 maçlık süreçte 9 puan topladılar. Bu hafta lider Real Madrid’e konuk olacak Mallorca yine puan peşinde. Karşılaşma öncesinde Mallorca’da Vedat Muriqi sakat. Jaume Costa ise kart cezalısı.

Real Madrid – Mallorca Maç Bilgileri

Real Madrid – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 21.15’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Eder Militao, Thibaut Courtois ve David Alaba sakat. Nacho Fernandez ise kart cezalısı. Mallorca’da Vedat Muriqi sakat. Jaume Costa ise kart cezalısı.

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Lucas Vazquez, Antonio Rüdiger, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Jude Bellingham, Brahim Diaz, Joselu

Mallorca'nın ilk 11'i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Giovanni Gonzelez, Martin Valjent, Jose Copete, Jaume Costa, Dani Rodriguez, Omar Mascarell, Manu Morlanes, Amath Ndiaye, Abdon Prats

İddaa Tahmini

Real Madrid moralli. 2 hafta önce Alaves deplasmanında tek golle kazanan Real Madrid, La Liga’da liderliğe yükseldi. Girona ile puanını eşitleyen Real Madrid liderliğe oturdu. Mallorca ise son haftalarda kolay kolay kaybetmiyor. 2 hafta önce iç sahada konuk ettikleri Osasuna’yı 3-2 mağlup ettiler. Son 5 maçta 9 puan toplayan bir Mallorca var. Real Madrid maçın net favorisi. Ancelotti’nin ekibi Bernabeu’da hata yapmaz ve haftayı 3 puan ile geçer.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.50

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid tek golle güldü. Bernabeu’da konuk ettikleri Mallorca’yı 1-0 mağlup ettiler.