İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Celta Vigo Real Betis İddaa Tahmini 03.01.2024

İspanya La Liga’da uzun bir süredir mağlubiyet yaşamayan Real Betis deplasmanda, Celta Vigo’nun konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 21.15’te S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Celta Vigo ve Real Betis arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Celta Vigo kazanır 2.40, beraberlik 3.45, Real Betis kazanır ise 2.98 olarak açıklanmış.

Celta Vigo Düşme Hattında

Celta Vigo La Liga’da kabus dolu bir sezon geçiriyor. Rafael Benitez yönetiminde bu sezon sadece 2 kez kazanabildiler ve düşme hattındalar. 2 hafta önce La Ceramica’da Villarreal’e konuk olan Celta Vigo mücadeleden 3-2’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Almeria ve Granada’nın ardından en az puan toplayan takım konumundalar. Bu hafta içi ise Balaidos’da Real Betis’i konuk edecek olan Celta Vigo’yu zor bir 90 dakika bekliyor. Karşılaşma öncesinde Celta Vigo’da Carl Starfelt ve Joseph Aidoo’nun sakatlıkları devam ediyor.

Real Betis Mağlubiyeti Unuttu

Real Betis La Liga’da uzun bir süredir mağlubiyet yüzü görmüyor. Manuel Pellegrini’nin öğrencileri ligde oynadığı son maçta Girona’yı liderlikten indirmişti. Benito Villamarin’de konuk ettikleri rakibi karşısında geriye düştükleri maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Yenilmezlik serisini 13 maça çıkartan Real Betis’de moraller yerinde. Bu hafta ise Balaidos’da konuk olacakları Celta Vigo karşısında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Real Betis’de Gauido Rodriguez, Marc Bartra ve Claudio Bravo’nun sakatlıkları sürüyor.

Celta Vigo – Real Betis Maç Bilgileri

Celta Vigo – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.15’te S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Balaidos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Celta Vigo’da Carl Starfelt ve Joseph Aidoo’nun sakatlıkları devam ediyor. Real Betis’de Gauido Rodriguez, Marc Bartra ve Claudio Bravo’nun sakatlıkları sürüyor.

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Oscar Mingueza, Joseph Aidoo, Unai Nunez, Franco Cervi, Carles Perez, Fran Beltran, Hugo Sotelo, Jonathan Bamba, Anastasios Douvikas, Iago Aspas

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Rui Silva, Abner Vinicius, Luiz Felipe, German Pezzela, Youssouf Sabaly, Marc Roca, Guido Rodriguez, Ayoze Perez, Luiz Henrique, Assane Diao, Willian Jose

İddaa Tahmini

Celta Vigo 2 hafta önce konuk olduğu Villarreal deplasmanından puansız dönmüştü. İkinci yarıda 2 gol buldular ama puan almalarına yetmedi. La Ceramica’da 3-2 kaybeden Celta Vigo düşme hattında bulunuyor. Real Betis ise mağlubiyeti unuttu. 2 hafta önce iç sahada konuk ettikleri lider Girona ile 1-1 berabere kaldılar. La Liga’da tam 13 maçtı kaybetmeyen bir Real Betis var. Balaidos’da da maçın favorisi olarak gördüğüm Real Betis’den 3 puan bekliyorum. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.60

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.98

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Celta Vigo sürpriz yaptı. Balaidos’da konuk ettikleri Real Betis’i 2-1 mağlup ederek dikkat çekici bir sonuç aldılar.