İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Girona Atletico Madrid İddaa Tahmini 03.01.2024

İspanya La Liga’da Çarşamba gününün son maçı. Atletico Madrid evinde, Girona’ya konuk olacak. Saat 23.30’da başlayacak karşılaşmaI S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Girona ve Atletico Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Girona kazanır 2.55, beraberlik 3.45, Atletico Madrid kazanır ise 2.70 olarak açıklanmış.

Girona Üstünlüğünü Koruyamadı

Girona 2 hafta önce Benito Villamarin’de konuk olduğu Real Betis karşısında galibiyete çok yakındı ama olmadı. Artem Dovbyk’un penaltı golüyle 1-0 öne geçen Girona, maçın son anlarında yediği golle 2 puan bıraktı. Sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Girona’nın liderliği de Real Madrid’e kaptırdığını belirtelim. 45 puana sahip olan Girona, lider Real Madrid ile eşit puana sahip. Michel’in öğrencileri bu hafta Montilivi’de Atletico Madrid’i konuk edecek. Karşılama öncesinde Girona’da Toni Villa, Yangel Herrera ve Borja Garcia’nın sakatlıkları bulunuyor.

Atletico Madrid Evinde Kazandı

Atletico Madrid, geçtiğimiz hafta sonu erteleme maçında Sevilla ile karşı karşıya geldi. Wanda Metropolitano’da konuk ettikleri Sevilla’yı tek golle 1-0 mağlup eden Atletico Madrid moral buldu. Sevilla galibiyeti öncesinde Athetic Bilbao ve Getafe maçlarında 5 puan bırakmışlardı. 2 maç aradan sonra kazanan Diego Simeone’nin öğrencileri zirve takibini devam ettirmek istiyor. Bu hafta Montilivi’de Girona’ya konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Atletico Madrid’de Vitolo ve Thomas Lemar sakat. Çağlar Söyüncü ise kart cezalısı.

Girona – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Girona – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Montilivi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Girona’da Toni Villa, Yangel Herrera ve Borja Garcia’nın sakatlıkları bulunuyor. Atletico Madrid’de Vitolo ve Thomas Lemar sakat. Çağlar Söyüncü ise kart cezalısı.

Girona'nın İlk 11'i Belli mi?

Girona’nın muhtemel kadrosu: Paulo Gazzaniga, Miguel Gutierrez, Daley Blind, David Lopez, Arnau Martinez, Aleix Garcia, Yan Couto, Portu, Viktor Tsygankov, Savio, Artem Dovbyk

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Koke, Rodrigo de Paul, Samuel Lino, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Girona La Liga’da liderliği Real Madrid’e kaptırdı. Benito Villamarin’de konuk oldukları Real Betis ile 1-1 berabere kaldılar. Bu hafta ise Montilivi’de Atletico Madrid’i konuk edecekler. Atletico Madrid ise 10 kişi kaldığı maçta Getafe ile 3-3 berabere kaldılar. Üstelik 3-1 öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar. Ardından ise Sevilla’yı tek golle 1-0 mağlup ederek moral buldular. Zor bir maç. Girona favori ama Atletico Madrid kolay teslim olmaz. Montilivi’de gollü bir maç izleriz. Her iki takımda skor üretmeyi başarır. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.37

Bets10 Oranı: MKGVAR, Oran 1.55

Maç Sonucu: 4-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 7 golün atıldığı maçta kazanan Girona oldu. Son dakika golüyle Atletico Madrid’i 4-3 mağlup ederek zirve takibini devam ettirdiler.