sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 03.01.2024

İtalya Kupası ve Fransa Süper Kupa finali kapsamında 3 Ocak Çarşamba akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

PSG – Toulouse: 2.5 ÜST, 1.26 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’in son şampiyonu PSG ile Fransa Kupası’nın son sahibi Toulouse, Süper Kupa Finalinde karşı karşıya geliyor. 3 Ocak Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in lideri PSG, Süper Kupa finalinde galibiyet arayacak. Luis Enrique hamlesinin ardından iki kulvarda birden istediğini alan PSG, sezonun ilk kupa fırsatıyla karşı karşıya. Sezon başında yaptığı teknik adam hamlesinin meyvelerini toplamaya başlayan ev sahibi, Fransaa Ligue 1’de son 12 hafta namağlup bir performans sergiledi. 10 galibiyet, 2 berberlikle liderlik ipini göğüslemeyi başaran PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 biletini cebine koydu. Ligde ilk 17 hafta sona erdiğinde sadece Nice karşısında 3-2’lik mağlubiyetten kurtulamayan Enrique’nin öğrencileri, bir daha maç kaybetmedi. Son olarak Metz karşısında 3-1’lik net bir iç saha galibiyetine imza attıklarını belirtelim. Mbappe lige 18 golle damga vururken, 17 maçta 42 gole imza atan ev sahibi, ligin en iyi hücum performansını sergiledi. Toulouse karşısına çıkacak olan PSG, galibiyetin mutlak favorisi. Fransa Ligue 1’in Play Out hattından kurtulmayı bir türlü başaramayan Toulouse, Süper Kupa finalinde lider PSG karşısında mücadele edecek. Fransa Kupası’nın son sahibi olarak sezon başlangıç yapan Carles Martinez ve öğrencileri, ligde bir türü başaralı olamazken, UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nun 2. sırasında yer alarak, Son 16 Play Off mücadelesi vermek zorunda kaldı. Sürprizlerine Süper Kupa finalinde devam etmek isteyen Toulouse, Fransa Ligue 1 sahnesinde ise 10 maçtır kazanamıyor. Son 10 haftayı 5 mağlubiyet, 5 beraberlikle geride bırakan konuk ekip, ligi Play Out hattında yer alırken, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. Ligin zayıf halkaları arasında yer alan Toulouse, lider PSG karşısında Süper Kupa’dan galibiyetle ayrılmakta fazlasıyla zorlanacaktır. Fransa Ligue 1’in lideri olarak yoluna devam eden ve 12 maçtır mağlubiyete yer vermeyen PSG, Süper Kupa finalinde Toulouse karşısına çıkıyor. Toulouse ise iyi bir sezon geçirmese de, Süper Kupa zaferiyle toparlanmak istiyor. Konuk ekip geçen sezon Fransa Kupası’nda yaptığı sürprizlerle hatırlanıyor. Kupanın sahibini bulacağı zorlu mücadelede, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

Atalanta – Sassuolo: MS 1, 1.35 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; 3 Ocak Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak olan İtalya Kupası Son 16 mücadelesinde, Atalanta ile Sassuolo karşı karşıya gelecek. Mücadele TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Atalanta, İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Lecce’yi mağlup etti. Bologna deplasmanından alınan 1-0’lık mağlubiyetin ardından, Ademola Lookman’ın iç sahada tek golü 3 puanı Lecce karşısında getirdi. Son 4 haftadan 9 puan toplamayı başaran Atalanta, Milan, Salernitana ve Lecce karşısında galip geldi. 18 haftalık fikstürü 9 galibiyet, 2 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakan Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, 29 puanla 6. sırada yer aldı. Üst sıraların iddialı takımları arasında yer alan ev sahibi, ligde zaman zaman istikrardan uzak kalmasına karşın, UEFA Avrupa Ligi’nde hataya yer vermedi. D Grubu’nda namağlup bir performansla liderlik ipini göğüslediler. İtalya Kupası Son 16 Turu’na doğrudan katılan Atalanta, Sassuolo karşısında galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nde galibiyet hasretini 5 haftaya çıkaran Sassuolo, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam ediyor. Alessio Dionisi yönetiminde son 5 haftayı 4 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bırakan konuk ekip, İtalya Kupası Son 16 Turu öncesinde konuk olduğu Milan deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Son 5 haftada kaybedilen puanların ardından, düşme hattıyla aralarındaki puan farkı 2’ye kadar indi. 18 maçtan sadece 4 galibiyet çıkarabilen Sassuolo, ligde galibiyet almakta zorlanıyor. Son 5 haftada kalelerini 9 gole kapatamazken, rakip fileleri ise 5 kez havalandırdıklarını belirtelim. İtalya Kupası kapsamında ise Cosenza Calcio galibiyetinin ardından, Spezia ile normal süresi ve uzatmaları golsüz beraberlikle geçilen mücadelede, penaltılarla tur atlamayı başardılar. Sassuolo iki kulvarda birden güven vermekten uzak kaldı. İtalya Serie A Ligi’in son haftalarında yükselişe geçmeyi başaran Atalanta, üst sıraları zorlamaya devam ediyor. 3 kulvarda birden yoluna devam etmeyi başaran Atalanta, ligde küme düşme tehlikesini yakından hisseden Sassuolo karşısında, Gasperini ve öğrencilerinin galibiyetlerine devam edeceğini düşünüyoruz.

Roma – Cremonese: H1, 1.79 (iddaa) – 2.06 (Bets10) ; Roma evinde Cremonese’yi konuk edecek. İtalya Kupası Son 16 mücadelesi, 3 Ocak Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlarken, TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Jose Mourinho ve öğrencileri, İtalya Kupası Son 16 Turu’na doğrudan katılıyor. İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları zorlamaya devam eden Roma, aynı zamanda UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda mücadele etmiş ve ikili averajda Slavia Prag’a geçilerek, liderliği kaybetmişti. Avrupa sahnesinde Son 16 Play Off mücadelesi verecek olan Roma, İtalya Serie A Ligi’nde ise ilk 18 haftayı 8 galibiyet, 4 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bıraktı. 28 puanla 7. sırada kendisine yer bulan ev sahibi, son 3 haftada 6 puan kaybetti. Bologna ve Juventus deplasmanlarında skor dahi üretemeden mağlup olan Roma, iç sahada ağırladığı Napoli karşısında ise 2-0’lık galibiyete imza attı. Ligin son haftalarında başlayan düşüşe çare arayan Roma, İtalya Kupası Son 16 Turu kapsamında alt ligde mücadele eden Cremonese karşısında kazanarak, moral bulmak istiyor. İtalya Serie B Ligi’nde mücadele veren Cremonese, İtalya Kupası Son 16 Turu kapsamında Serie A Ligi’nin iddialı takımlarından Roma karşısına çıkıyor. Kupa serüveninde Crotone ve Cittadella engellerini geçmeyi başaran konuk ekip, ilk kez bu kadar güçlü bir rakip karşısına çıkacak. Kupada 2 maçta 5 gole imza atan Cremonese, kalesini ise 2 gole kapatamadı. İtalya Serie B Ligi’nde ise ilk 19 haftayı 9 galibiyet, 5 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bıraktılar. 5. sırada yer alan ve Play Off şansını sürdüren Cremonese, son 3 haftanın 2’sinde mağlup oldu. 6 maçlık yenilmezlik serisinin ardından, son 3 haftada 6 puan kaybeden Cremonese cephesinde moraller bozuk. Roma karşısında sürpriz bir galibiyetle moral bulmak istiyorlar. Roma kadro kalitesiyle Cremonese karşısında favori taraf. Ev sahibi İtalya Serie B Ligi’nde mücadele veren Cremonese karşısında hataya yer vermeyecek ve doğrudan Son 16 Turu’ndan katıldığı İtalya Kupası’nda yoluna rahat bir galibiyetle devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.04

Bets10 Bahis Oranı: 95.79