İddaa Tahminleri ve Analizleri

PSG Toulouse İddaa Tahmini 03.01.2024

Fransa Ligue 1in son şampiyonu PSG ile Fransa Kupası’nın son sahibi Toulouse, Süper Kupa Finalinde karşı karşıya geliyor. 3 Ocak Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, PSG galibiyetine 1.25, beraberliğe 6.50, Toulouse galibiyetine ise 12.00 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçilerine sunduğu özel oran fırsatlarında, Final mücadelesinde 2.5 ÜST seçeneğini tercih ederek, 30.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

PSG Çok Formda

Fransa Ligue 1’in lideri PSG, Süper Kupa finalinde galibiyet arayacak. Luis Enrique hamlesinin ardından iki kulvarda birden istediğini alan PSG, sezonun ilk kupa fırsatıyla karşı karşıya. Sezon başında yaptığı teknik adam hamlesinin meyvelerini toplamaya başlayan ev sahibi, Fransaa Ligue 1’de son 12 hafta namağlup bir performans sergiledi. 10 galibiyet, 2 berberlikle liderlik ipini göğüslemeyi başaran PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 biletini cebine koydu. Ligde ilk 17 hafta sona erdiğinde sadece Nice karşısında 3-2’lik mağlubiyetten kurtulamayan Enrique’nin öğrencileri, bir daha maç kaybetmedi. Son olarak Metz karşısında 3-1’lik net bir iç saha galibiyetine imza attıklarını belirtelim. Mbappe lige 18 golle damga vururken, 17 maçta 42 gole imza atan ev sahibi, ligin en iyi hücum performansını sergiledi. Toulouse karşısına çıkacak olan PSG, galibiyetin mutlak favorisi.

Toulouse Zor Günler Geçiriyor

Fransa Ligue 1’in Play Out hattından kurtulmayı bir türlü başaramayan Toulouse, Süper Kupa finalinde lider PSG karşısında mücadele edecek. Fransa Kupası’nın son sahibi olarak sezon başlangıç yapan Carles Martinez ve öğrencileri, ligde bir türü başaralı olamazken, UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nun 2. sırasında yer alarak, Son 16 Play Off mücadelesi vermek zorunda kaldı. Sürprizlerine Süper Kupa finalinde devam etmek isteyen Toulouse, Fransa Ligue 1 sahnesinde ise 10 maçtır kazanamıyor. Son 10 haftayı 5 mağlubiyet, 5 beraberlikle geride bırakan konuk ekip, ligi Play Out hattında yer alırken, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. Ligin zayıf halkaları arasında yer alan Toulouse, lider PSG karşısında Süper Kupa’dan galibiyetle ayrılmakta fazlasıyla zorlanacaktır.

PSG – Toulouse Maç Bilgileri

PSG – Toulouse Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG cephesinde Marco Asensio, Fabian Ruiz, Presnel Kimpembe ve Nuno Mendes’in sakatlıkları devam ediyor. Toulouse takımında ise Zakaria Aboukhlal’ın sakatlığı devam ediyor.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Arnau Tenas, Marquinhos, Timothee Pembele, Lucas Hernández, Nordi Mukiele, Milan Skriniar, Vitor Ferreira, Vitinha, Ousmane Dembele, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Guillaume Restes, Logan Costa, Rasmus Nicolaisen, Mikkel Desler, Aron Donnum, Cesar Gelabert Pina, Gabriel Suazo, Niklas Schmidt, Kevin Keben, Cristian Yepes, Thijs Dallinga.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in lideri olarak yoluna devam eden ve 12 maçtır mağlubiyete yer vermeyen PSG, Süper Kupa finalinde Toulouse karşısına çıkıyor. Toulouse ise iyi bir sezon geçirmese de, Süper Kupa zaferiyle toparlanmak istiyor. Konuk ekip geçen sezon Fransa Kupası’nda yaptığı sürprizlerle hatırlanıyor. Kupanın sahibini bulacağı zorlu mücadelede, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.26

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Süper Kupa’nın sahibi PSG oldu. Toulouse karşısında Lee Kang In ve Mbappe’nin golleri galibiyeti getirdi. İlk yarıdan 2-0’lık üstünlüğü yakalayan PSG, ikinci yarıda hem skor üretemedi hem de rakibine gol şansı vermedi. Skoru korumayı başaran ev sahibi, 2 golle zafere ulaştı.