İddaa Tahminleri ve Analizleri

Roma Cremonese Maç Tahmini 03.01.2024

Roma evinde Cremonese‘yi konuk edecek. İtalya Kupası Son 16 mücadelesi, 3 Ocak Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlarken, TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Hovarda, Roma galibiyetine 1.38, beraberliğe 4.90, Cremonese galibiyetine ise 8.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.15, KGYOK 1.70 oran kazandırıyor.

Roma Son Haftalarda Düşüşe Geçti

Jose Mourinho ve öğrencileri, İtalya Kupası Son 16 Turu’na doğrudan katılıyor. İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları zorlamaya devam eden Roma, aynı zamanda UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda mücadele etmiş ve ikili averajda Slavia Prag’a geçilerek, liderliği kaybetmişti. Avrupa sahnesinde Son 16 Play Off mücadelesi verecek olan Roma, İtalya Serie A Ligi’nde ise ilk 18 haftayı 8 galibiyet, 4 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bıraktı. 28 puanla 7. sırada kendisine yer bulan ev sahibi, son 3 haftada 6 puan kaybetti. Bologna ve Juventus deplasmanlarında skor dahi üretemeden mağlup olan Roma, iç sahada ağırladığı Napoli karşısında ise 2-0’lık galibiyete imza attı. Ligin son haftalarında başlayan düşüşe çare arayan Roma, İtalya Kupası Son 16 Turu kapsamında alt ligde mücadele eden Cremonese karşısında kazanarak, moral bulmak istiyor.

Cremonese’nin İşi Zor

İtalya Serie B Ligi’nde mücadele veren Cremonese, İtalya Kupası Son 16 Turu kapsamında Serie A Ligi’nin iddialı takımlarından Roma karşısına çıkıyor. Kupa serüveninde Crotone ve Cittadella engellerini geçmeyi başaran konuk ekip, ilk kez bu kadar güçlü bir rakip karşısına çıkacak. Kupada 2 maçta 5 gole imza atan Cremonese, kalesini ise 2 gole kapatamadı. İtalya Serie B Ligi’nde ise ilk 19 haftayı 9 galibiyet, 5 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bıraktılar. 5. sırada yer alan ve Play Off şansını sürdüren Cremonese, son 3 haftanın 2’sinde mağlup oldu. 6 maçlık yenilmezlik serisinin ardından, son 3 haftada 6 puan kaybeden Cremonese cephesinde moraller bozuk. Roma karşısında sürpriz bir galibiyetle moral bulmak istiyorlar.

Roma – Cremonese Maç Bilgileri

Roma – Cremonese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 23:00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma’da bu hafta Chris Smalling, Marash Kumbulla, Houssem Aouar ve Tammy Abraham’ın sakatlıkları devam ediyor. Cremonese cephesinde ise Cristian Buonaiuto ve Mouhamadou Sarr’ın sakatlıkları devam ediyor.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Leonardo Spinazzola, Obite Evan N’Dicka, Gianluca Mancini, Rick Karsdorp, Edoardo Bove, Diego Llorente, Bryan Cristante, Nicola Zalewski, Andrea Belotti, Romelu Lukaku.

Cremonese’nin 11’i Belli mi?

Cremonese’nin muhtemel kadrosu: Kristoffer Jungdal, Luca Ravanelli, Matteo Bianchetti, Paolo Ghiglione, Valentin Antov, Charles Pickel, Michele Castagnetti, Luca Zanimacchia, Michele Collocolo, David Okereke, Massimo Coda.

İddaa Tahmini

Roma kadro kalitesiyle Cremonese karşısında favori taraf. Ev sahibi İtalya Serie B Ligi’nde mücadele veren Cremonese karşısında hataya yer vermeyecek ve doğrudan Son 16 Turu’ndan katıldığı İtalya Kupası’nda yoluna rahat bir galibiyetle devam edecektir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.79

Hovarda Oranı: H1, Oran 2.06

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Roma iç sahada Romelu Lukaku ve Dybala ikilisinin golleriyle kazandı. İlk yarı Frank Cedric Tsadjout’un golüyle sona ererken, devre arasına avantajlı giren Cremonese üstünlüğünü koruyamadı. Roma ise galibiyet adına zorlanmasına rağmen, hata yapmadı.