Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Gaziantep FK Pendikspor Bahis Tahmini 05.01.2024

Trendyol Süper Lig’de yeni hafta heyecanı başlıyor. Gaziantep FK evinde Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 17.00’de başlayacak mücadele Ben Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Gaziantep FK ve Pendikspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Gaziantep FK kazanır 2.09, beraberlik 3.76, Pendikspor kazanır ise 3.62 olarak açıklanmış.     

Gaziantep FK Deplasmanda Güldü 

Gaziantep FK Süper Lig’de uzun bir aradan sonra galibiyet sevinci yaşadı. 2 hafta önce İstanbul’da konuk oldukları Fatih Karagümrük’ü 3 golle geçen Gaziantep FK moral buldu. Marius Sumudica’nın öğrencileri bu sezon deplasman maçlarına aldığı galibiyetler ile dikkat çekiyor. Düşme hattının 2 puan üzerine yerleşen Kırmızı Siyahlılar bu hafta ise Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Pendikspor karşısında maçın favorisi olarak gösterilen Gaziantep FK’da Ulaş Zengin sakat. Janio Bikel ve Max Gradel ise Afrika Kupası’nda yer alıyor. 

Pendikspor 5 Maçtır Kazanamıyor 

Pendikspor Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Ivo Vieira’nın öğrencileri son dönemde üst üste puan kayıpları yaşamaya başladı ve son sıradaki İstanbulspor ise ligin en zayıf halkası olarak gösteriliyorlar. Süper Lig’de 2 hafta önce iç sahada Ankaragücü’nü konuk eden Pendikspor, 1-0 geriye düştüğü maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Süper Lig’de oynadığı son 5 maçtan da galibiyet çıkartamayan Pendikspor’da moraller bozuk. Bu hafta Gaziantep FK’ya konuk olacak Pendikspor’da golcü Ahmed Hassan, Afrika Kupası’na gitti ve kadroda yer almıyor. 

Gaziantep FK – Pendikspor Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Pendikspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gaziantep FK’da Ulaş Zengin sakat. Janio Bikel ve Max Gradel ise Afrika Kupası’nda yer alıyor. Pendikspor’da golcü Ahmed Hassan, Afrika Kupası’na gitti ve kadroda yer almıyor. 

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Batuhan Şen, Naoufel Khacef, Papy Djilobodji, Arda Kızıldağ, Salem M’Bakata, Furkan Soyalp, Marko Jevtovic, Max Gradel, Luka Stankovski, Mustafa Eskihellaç, Denis Draguş

Pendikspor'un ilk 11’i Belli mi?

Pendikspor’un muhtemel kadrosu: Burak Öğür, Joher Rassoul, Welinton, Georgios Tzavellas, Nuno Sequeira, Josip Vukovic, Gökcan Kaya, Aias Aosman, Halil Akbunar, Görkem Bitin, Erencan Yardımcı

İddaa Tahmini

Gaziantep FK Süper Lig’de 4 maç aradan sonra kazanmayı başardı. Gaziantep FK deplasmanına konuk oldular ve mücadeleyi 3-0 kazandılar. 4 maçlık kazanamama serileri de sona erdi. Pendikspor ise Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. 2 hafta önce iç sahada konuk ettikleri Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldılar. Son 5 maçını kazanamayan Pendikspor düşme hattında. Gaziantep FK maçın favorisi. Formsuz Pendikspor karşısında kazanarak haftayı 3 puan ile kapatırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.82

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.09

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 golün atıldığı maçta kazanan çıkmadı. Mücadele 2-2 sona erdi.