Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Kasımpaşa İddaa Tahmini 05.01.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Kasımpaşa deplasmanda, Beşiktaş’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

BeşiktaşKasımpaşa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Beşiktaş kazanır 1.62, beraberlik 4.65, Kasımpaşa kazanır ise 5.34 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. 2.5 ÜST tercihi 20.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Beşiktaş’ta Hedef İlk 4 

Beşiktaş Süper Lig’de ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. 2 hafta önce Hatayspor deplasmanına konuk olan Siyah Beyazlılar sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Semih Kılıçköy ve Omar Colley’in attığı gollerle 3 puanı alan Beşiktaş, Süper Lig’de 3 maçlık kazanama serisini de sona erdirdi. Bu hafta ise Vodafone Park’ta Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Beşiktaş’ta Vincent Aboubakar, Rachid Ghezzal, Valentin Rosier, Jean Onana kadro dışı. Alex Oxlade Chamberlain ve Emrecan Uzunhan sakat. Arthur Masuaku ve Omar Colley ve Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. 

Kasımpaşa’da Puan Kayıpları 

Kasımpaşa Süper Lig’de Sami Uğurlu göreve geldikten sonra iyi sonuçlar alamamaya başladı. 2 hafta önce iç sahada Çaykur Rizespor’u konuk eden İstanbul ekibi mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. 2 kez öne geçtiği ve penaltı kaçırdığı maçta galibiyet alamayan Kasımpaşa 1 puana razı oldu. Çaykur Rizespor karşısında Hajradinovic’in attığı harika gol görülmeye değerdi. Süper Lig’de son 3 maçından da puan kaybı ile ayrılan Kasımpaşa bu hafta ise Vodafone Park’ta Beşiktaş’ın konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Kasımpaşa’da Ben Ouannes ve Kenneth Omeruo Afrika Kupası kadrosunda yer aldığı için forma giyemeyecek. 

Beşiktaş – Kasımpaşa Maç Bilgileri

Beşiktaş – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Vincent Aboubakar, Rachid Ghezzal, Valentin Rosier, Jean Onana kadro dışı. Alex Oxlade Chamberlain ve Emrecan Uzunhan sakat. Arthur Masuaku ve Omar Colley ve Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Kasımpaşa’da Ben Ouannes ve Kenneth Omeruo Afrika Kupası kadrosunda yer aldığı için forma giyemeyecek. 

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Onur Bulut, Necip Uysal, Daniel Amartey, Bakhtiyor Zaynutdinov, Amir Hadziahmetovic, Salih Uçan, Demir Ege Tıknaz, Tayfur Bingöl, Jackson Muleka, Cenk Tosun

Kasımpaşa'nın İlk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Andreas Gianniotis, Claudio Winck, Kenneth Omeruo, Yasin Özcan, Duhan Aksu, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Ben Ouanes, Haris Hajradinovic, Iron Gomis, Mamado Fall

İddaa Tahmini

Beşiktaş Süper Lig’de ilk 4 hedefini devam ettiriyor. Siyah Beyazlılar ligde oynadığı son maçta Hatayspor deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile dönmüştü. 3 puan alarak moral bulan Beşiktaş bu hafta Kasımpaşa’yı konuk edecek. Kasımpaşa ise 2 hafta önce iç sahada konuk ettiği Çaykur Rizespor ile yenişemedi. 2 kez öne geçtikleri maçtan 1 puan ile ayrıldılar. Gol yollarında üretken olan iki takımın maçı. Hem Beşiktaş’tan hem de Kasımpaşa’dan goller bekliyorum. Tercihimi 2.5 gol üstünden yana kullanacağım. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.40

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş iç sahada bir mağlubiyet daha yaşadı. Vodafone Park’ta konuk ettikleri Kasımpaşa’ya 3-1 mağlup oldular.