Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Alanyaspor İddaa Tahmini 05.01.2024

Trendyol Süper Lig’de son haftalarda kolay kolay kaybetmeyen Alanyaspor deplasmanda, Antalyaspor’a konuk olacak. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Antalyaspor ile Alanyaspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Antalyaspor galibiyetinin 2.04, beraberlik tercihinin 3.76, Alanyaspor galibiyetinin ise 3.76 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam etmekte. Alanyaspor gol atar seçeneğinin 20.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Antalyaspor 7 Maç Sonra Kaybetti 

Antalyaspor Süper Lig’de uzun bir aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. 2 hafta önce Adana Demirspor deplasmanına konuk olan Akdeniz ekibi mücadeleyi 2-1 kaybetti. Durum 2-1 iken Antalyaspor’un Adam Buksa ile penaltı kaçırdığını da belirtelim. 7 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Antalyaspor’da teknik direktör Nuri Şahin görevinden ayrıldı. Borussia Dortmund’un teknik kadrosuna katılan Nuri Şahin’in yerine Antalyaspor’da göreve Sergen Yalçın getirildi. Antalyaspor bu hafta Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Antalyaspor’da kaleci Helton Leite’nin sakatlığı devam ediyor. 

Alanyaspor Çıkışa Geçti 

Alanyaspor Süper Lig’de son haftalarda iyi bir hava yakaladı. Fatih Tekke’nin öğrencileri üst üste galibiyetler alıyor ve şimdilik düşme hattının üzerine çıkmayı başardılar. 2 hafta önce iç sahada Samsunspor’u konuk eden Alanyaspor sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Son dönemde Oğuz Aydın ve Yusuf Özdemir artan bir performansı var. Alanyaspor bu hafta ise Antalyaspor’un konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Alanyaspor’da Loide Augusto Afrika Kupası kadrosunda olduğu için forma giyemeyecek. 

Antalyaspor – Alanyaspor Maç Bilgileri

Antalyaspor – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antalyaspor’da kaleci Helton Leite’nin sakatlığı devam ediyor. Alanyaspor’da Loide Augusto Afrika Kupası kadrosunda olduğu için forma giyemeyecek. 

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ataberk Dadakdeniz, Bünyamin Balcı, Ömer Toprak, Veysel Sarı, Güray Vural, Jakub Kaluzinski, Fredy, Deni Milosevic, Erdoğan Yeşilyurt, Samm Larsson, Adam Buksa

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Loide, Furkan Bayır, Fidan Aliti, Yusuf Özdemir, Joao Novais, Richard Candido, Nicolas Janvier, Efecen Karaca, Oğuz Aydın, Anderson Silva

İddaa Tahmini

Antalyaspor’da bildiğimiz gibi takımın başına Sergen Yalçın getirildi. Yeni hocası ile ilk maçına Akdeniz derbisinde Alanyaspor karşısında çıkacaklar. Kırmızı Beyazlılar 2 hafta önce konuk olduğu Adana Demirspor deplasmanında 2-1 kaybetmiş ve Süper Lig’de 7 maçlık yenilmezlik serileri sona ermişti. Alanyaspor ise çıkışta diyebiliriz. Süper Lig’de oynadıkları son 3 maçı da kazanmayı başardılar. 2 hafta önce Samsunspor engelini 3-1 ile geçtiler. Akdeniz derbisinde gollere yöneleceğim. Hem Antalyaspor hem de Alanyaspor’dan gol beklentim var. İki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: Alanyaspor 0.5 ÜST, Oran 1.25

Bets10 Oranı: Alanyaspor 0.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele başladığı gibi sona erdi.