İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Bologna Genoa İddaa Tahmini 05.01.2024

İtalya Serie A Ligi‘nde 19. hafta heyecanı 5 Ocak Cuma akşamı başlıyor. Türkiye saati ile 22.45’te başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Bologna ile Genoa karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus.

Betroad, Bologna galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.10, Genoa galibiyetine ise 4.10 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.82, beraberliğe 2.65, konuk ekibe ise 3.66 oran veriyor.

Bologna’da Seri Sona Erdi

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Bologna’nın, İtalya Serie A Ligi’nde 5 maçtır devam ettirdiği yenilmezlik serisi, Udinese deplasmanında 3-0’lık mağlubiyetle son buldu. Erken yenilen ilk golün ardından, Motta ve öğrencileri toparlanmakta zorlandı. Sezonun en ağır mağlubiyetlerinden birini yaşayan Bologna, 18 hafta sonunda 3. yenilgisini aldı. Hala ligin iddialı takımları arasında yer alan ev sahibi, 18 haftalık fikstürü 8 galibiyet, 7 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakırken, 31 puanla 5. sırada yer aldı. Salernitana, Roma ve Atalanta karşısında alınan üst üste galibiyetlerle son haftalarda dikkat çeken Bologna, Udinese deplasmanından aldığı 3-0’lık mağlubiyeti unutturmak istiyor. İtalya Kupası’nda ise Çeyrek Finalistler arasında yer almayı başaran Motta ve öğrencileri, iki kulvarda birden etkili futboluyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Genoa Yükselişe Geçti

İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısında son gelindi. Bologna deplasmanına konuk olacak olan Genoa, ilk 18 haftalık fikstürü 5 galibiyet, 5 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bıraktı. Düşme hattıyla arasında 6 puan fark bulunan konuk ekip, 12. sırada kendisine yer buldu. Sezon genelinde galibiyet adına zorlanan Genoa, son haftalarda sürpriz sonuçlara imza attı. İç sahada konuk ettiği Juventus ve İnter karşısında sahadan 1’er puanla ayrılan konuk ekip, Sassuolo deplasmanından ise 3 puanla döndü. Lider ve en yakın takipçisine galibiyet şansı vermeyen Alberto Gilardino’nun öğrencileri, son haftalarda yükselişin sinyallerini veriyor. Bu hafta ligin bir diğer iddialı takımı Bologna’ya deplasmanda konuk olacaklar. Seriyi sürdürmek isteyen Genoa cephesinde, bu hafta sakat veya cezalı bir isim bulunmuyor.

Bologna – Genoa Maç Bilgileri

Bologna – Genoa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Renato Dall Ara Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bologna takımında Lewis Ferguson kart cezalısı. Oussama El Azzouzi ise milli takımda olması nedeniyle kadroda yer almayacak. Sakatlıkları devam eden isimler ise Adama Soumaoro ve Dan Ndoye. Genoa’da ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Charalampos Lykogiannis, Riccardo Calafiori, Sam Beukema, Tommaso Corazza, Nikola Moro, Remo Freuler, Kacper Urbanski, Alexis Saelemaekers, Sydney van Hooijdonk, Joshua Zirkzee.

Genoa’nın 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Josep Martinez, Koni De Winter, Radu Dragusin, Johan Vasquez, Ridgeciano Haps, Stefano Sabelli, Morten Frendrup, Morten Thorsby, Milan Badelj, George Puscas, Aaron Martin.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları bırakmayan Bologna, son hafta aldığı ağır mağlubiyete rağmen, sürpriz performans grafiğiyle dikkat çekiyor. Genoa ise son 3 haftada lidere dahi galibiyet şansı vermeyerek, yükselişe geçti. Taraf bahsinin güç olduğu mücadelede, Bologna ve Genoa’nın karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.96

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 2.25

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Stefan Posch ve Albert Thor Gudmundsson’un karşılıklı gollerine sahne olan mücadelede, iki takımda birbirlerine üstünlük kuramadı. Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, 1’er puan bölüşüldü. Kazananları tebrik ederiz.