İddaa Tahminleri ve Analizleri

Metz Clermont Maç Tahmini 05.01.2024

5 Ocak Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak olan Fransa Kupası Son 64 mücadelesinde, Metz ile Clermont karşı karşıya geliyor. Mücadele beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Genzobet, Metz galibiyetine 2.30, beraberliğe 3.30, Clermont galibiyetine ise 3.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.15, 2.5 Alt 1.65 oran kazandırıyor.

Metz Düşüşe Geçti

Fransa Ligue 1 sahnesinde zor günler geçirmeye devam eden Metz, Fransa Kupası Son 64 Turu kapsamında Clermont ile karşı karşıya geliyor. Ligde adım adım düşme hattın yaklaşan ev sahibi, ligin 3. haftası deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardığı Clermont karşısında bir kez daha kazanarak, kupa galibiyetiyle moral bulmak istiyor. Fransa Ligue 1’de son 4 haftadan puan çıkaramayan Laszlo Bölöni ve öğrencileri, Lille, Brest, Montpellier ve PSG karşısında mağlup olmaktan kurtulamadı. 4 maçta 7 gol yiyip, rakip fileleri sadece 1 kez havalandırabildiklerini belirtelim. 17 hafta sonunda ise sahadan 4 galibiyet, 4 beraberlik, 9 mağlubiyetle ayrıldılar. Düşme hattıyla arasındaki puan farkı 2’ye kadar inen Metz, ligin en zayıf halkasını kupa dışına itmek istiyor.

Clermont Galibiyetten Uzak

Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 17 hafta geride kalırken, Fransa Kupası Son 64 Turu’nda mücadele verecek olan Clermont, Gastien yönetiminde en alt sıradan kurtulmayı başaramadı. Teknik adamı ısrarı alınan tüm kötü sonuçlara rağmen devam ederken, konuk ekip son 6 haftayı 4 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Ligin en zayıf halkası olarak küme düşme tehlikesini yakından hisseden Clermont, 17 haftanın ise 15’inde puan kaybetti. Galibiyet almakta fazlasıyla zorlanan konuk ekibin, sadece Lyon ve Lorient karşısında galip gelebildiğini belirtelim. 17 maçta kalesini 26 gole kapatamayan ve rakip fileleri 11 kez havalandırabilen Clermont, son olarak ligde Rennes’i sahasında konuk etmiş ve karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Ligde kabustan uyanmak ve düşme hattından kurtulmak için mücadele veren Clermont, Fransa Kupası’nda galibiyet almakta zorlanacaktır.

Metz – Clermont Maç Bilgileri

Metz – Clermont Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Saint-Symphorien Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Metz’de Kevin Van Den Kerkhof ve Lamine Camara milli takımlarında olmaları nedeniyle kadroda yer almayacak. Clermont cephesinde ise Mory Diaw, Jeremie Bela ve Alidu Seidu’nun milli takımlarının kamplarında olduklarını belirtelim.

Metz’in 11’i Belli mi?

Metz’in muhtemel kadrosu: Alexandre Oukidja, Christopher Herelle, Koffi Kouao, Matthieu Udol, Danley Jean Jacques, Kevin N’Doram, Joel Asoro, Arthur Atta, Fali Cande, Cheikh Sabaly, Simon Elisor.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Massamba Ndiaye, Andy Pelmard, Mehdi Zeffane, Habib Keita, Cham Saracevic, Bilal Boutobba, Maxime Gonalons, Shamar Nicholson, Johan Gastien, Yohann Magnin, Jim Allevinah.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1 kapsamında rakibini deplasmanda mağlup etmeyi başaran Metz, bu kez Fransa Kupası Son 64 Turu’nda Clermont karşısına çıkıyor. Ligde rakibinden daha başarılı bir sezon geçiren ev sahibi, taraftarı önünde Clermont’u mağlup etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.00

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 2.30

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmanın ilk yarısı Metz’in 1-0’lık üstünlüğüyle geçildi. İkinci yarıda Clermont skoru eşitlemeyi başarırken, kupa mücadelesinde kazananı seri penaltı atışları belirledi. Konuk ekip Clermont elde ettiği 3-1’lik üstünlükle tur atladı.