Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü Trabzonspor İddaa Tahmini 06.01.2024

Trendyol Süper Lig’de ilk 4 hedefini sürdürmek isteyen Trabzonspor deplasmanda, Ankaragücü’nün konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Ankaragücü ve Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Ankaragücü kazanır 3.30, beraberlik 3.59, Trabzonspor kazanır ise 2.28 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın İY 0.5 ÜST tercihine 20.00 oran veriliyor.

Ankaragücü Orta Sıralarda 

Ankaragücü Süper Lig’de ora sıralarda yer alıyor. Şimdilik rahat bir konumdalar ama son dönemde üst üste puan kayıpları yaşadıklarını belirtelim. 2 hafta önce Pendikspor deplasmanında 1-1 berabere kalan Ankara ekibinde galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Son 4 maçından da beraberlik ile ayrılan bir Ankaragücü var. Emre Belözoğlu’nun ekibi bu hafta sonu ise Trabzonspor’u ağırlayacak. Karşılaşma öncesinde Ankaragücü’nde Alper Uludağ ve Tolga Ciğerci sakat. Ali Sowe ve Garry Rodrigues ise Afrika Kupası kadrosunda. 

Trabzonspor Yarışın Uzağında 

Trabzonspor Süper Lig’de şampiyonluk yarışının uzağında kalmış durumda. 2 hafta önce iç sahada Başakşehir’i konuk eden Bordo Mavililer kazanması beklenen maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. 2 puan bırakan Bordo Mavililer Abdullah Avcı’nın göreve gelişinden bu yana iç sahada kazanmakta zorlanıyor. Taraftarı önünde oynadıkları son 2 iç saha maçında Kayserispor ve Başakşehir maçlarında sadece 1 puan toplayabildiler. Bu hafta sonu ise Ankaragücü deplasmanına konuk olacak Trabzonspor’u zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Trabzonspor’da Mislav Orsic, Umut Bozok ve Abdülkadir Ömür sakat. Nicolas Pepe ve Trezeguet ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. 

Ankaragücü – Trabzonspor Maç Bilgileri

Ankaragücü – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ankaragücü’nde Alper Uludağ ve Tolga Ciğerci sakat. Ali Sowe ve Garry Rodrigues ise Afrika Kupası kadrosunda. Trabzonspor’da Mislav Orsic, Umut Bozok ve Abdülkadir Ömür sakat. Nicolas Pepe ve Trezeguet ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. 

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Efkan Bekiroğlu, Giorgi Beridze, Riad Bajic

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Muhammet Taha Tepe, Jens Larsen, Rayyan Baniya, Stefano Denswil, Eren Elmalı, Dimitrios Kourbelis, Edin Visca, Abdülkadir Ömür, Enis Bardhi, Taxiarchis Fountas, Paul Onuachu

İddaa Tahmini

Ankaragücü Süper Lig’de üst üste beraberlikler almaya başladı. 2 hafta önce Pendikspor deplasmanına konuk olan Ankara ekibi sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Son 4 maçında da 1’er puan alan Ankaragücü bu hafta ise Trabzonspor’u konuk edecek. Trabzonspor’da 2 hafta önce iç sahada konuk ettiği Başakşehir karşısında puan kaybetti. Rakibi ile 1-1 berabere kaldılar. Trabzonspor maçın favorisi ama ben gollere yöneleceğim. İlk 45 dakikada en az 1 gol beklentim var. 

İddaa Oranı: İY 0.5 ÜST, Oran 1.24

Bets10 Oranı: İY 0.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor zor bir deplasmandan 3 puan ile döndü. Ankaragücü’nü tek golle 1-0 mağlup ettiler.