İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Hellas Verona İddaa Tahmini 06.01.2024

6 Ocak Cumartesi günü Türkiye saati ile 14:30’da başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, lider İnter ile 17. sıradaki Hellas Verona karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Bets10, İnter galibiyetine 1.19, beraberliğe 7.10, Hellas Verona galibiyetine ise 16.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.52, 2.5 Alt 2.54 oran kazandırıyor.

Lider İnter Deplasmanda Puan Kaybetti

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 18 haftayı 14 galibiyet, 3 berberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan İnter, 45 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Sezonun ilk yarısında son haftaya girilirken, Simone Inzaghi ve öğrencilerinin en yakın rakibi Juventus ile arasında 2 puan fark bulunuyor. 18 maçta 42 gole imza atan İnter, kalesinde ise sadece 8 gole izin verdi. Ligin en iyi gol istatistiklerine sahip olan ev sahibi, tam 12 maçtır mağlup olmuyor. Geçtiğimiz hafta Genoa deplasmanında kaybedilen 2 puan moralleri bozsa da, İnter hala ligin en formda takımlarından birisi olarak yoluna devam ediyor. Juventus ile kıyasıya bir zirve mücadelesi veren ev sahibi, 1-0 öne geçmeyi başardığı Genoa deplasmanında üstünlüğünü koruyamadı ve mücadele 1-1’lik beraberlikle sona erdi. İtalya Serie A Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon son derece iyi bir performans grafiği ortaya koyan ev sahibi, ligde sezonun ilk yarısını lider kapatmak istiyor.

Hellas Verona’nın İşi Zor

İtalya Serie A Ligi’nde tam 14 hafta sonra galip gelen Hellas Verona, düşme potasının üzerinde kalmayı başardı. Sezonun 3. galibiyetine imza atan ve 14 hafta sonra gelen galibiyetle moral bulan Marco Baroni’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta sahasında ligin en alt sırasındaki Salernitana’yı konuk etti. Ligin en zayıf halkasına karşı skor üretmeyi başaramayan konuk ekip, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Küme düşme tehlikesini yakından hisseden konuk ekibin, düşme potasıyla arasında sadece averaj farkı bulunuyor. Uzun süredir alınan kötü sonuçların ardından teknik adamın tahtı sallanırken, 18 maçta kalesini 24 gole kapatamayan Hellas Verona, rakip fileleri ise 15 kez havalandırabildi. Galibiyet almakta fazlasıyla zorlanan konuk ekibin, lider karşısında işi oldukça zor.

İnter – Hellas Verona Maç Bilgileri

İnter – Hellas Verona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter’de Juan Cuadrado’nun sakatlığı devam ediyor. Hellas Verona’da önemli bir eksik bulunmuyor.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Matteo Darmian, Aurel Bisseck, Francesco Acerbi, Federico Dimarco, Nicolo Barella, Carlos Augusto, Davy Klaassen, Hakan Çalhanoğlu, Marcus Thuram, Lautaro Martinez.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Bruno Amione, Tomas Suslov, Jackson Tchatchoua, Martin Hongla, Filippo Terracciano, Pawel Dawidowicz, Darko Lazovic, Michael Folorunsho, Juan Manuel Cruz, Cyril Ngonge.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter, sezonun ilk yarısında zirvedeki yerini korumak istiyor. 12 maçtır bileği bükülmeyen İnzaghi ve öğrencileri, ligin en zayıf halkalarından Hellas Verona karşısında hata yapmayacak ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.35

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.54

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter evinde kazanarak, İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısını lider kapattı. Hellas Verona karşısında zor anlar yaşayan İnter, 1-0 geriden gelerek kazanmayı başardı ve zirvedeki yerini korudu.