İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Frosinone Monza Maç Tahmini 06.01.2024

Frosinone evinde Monza‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 19. hafta mücadelesi, 6 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00’de başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Frosinone galibiyetine 2.65, beraberliğe 3.45, Monza galibiyetine ise 2.65 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.85, 2.5 Alt 1.96 oran kazandırıyor.

Frosinone Deplasmandan Mağlubiyetle Döndü

Frosinone’de galibiyet hasreti 5 haftaya yükseldi. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Lazio deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle dönen Eusebio Di Francesco ve öğrencileri, son 5 haftayı 4 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. Lazio deplasmanında yakaladığı 1-0’lık üstünlüğü korumayı başaramayan Frosinone, özellikle maçın son 20 dakikalık dilimde, oyun etkisini tamamen kaybetti. 18 haftayı 5 galibiyet, 4 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakan ve 19 puanla 14. sırada yer alan ev sahibinin, düşme potasıyla arasında 5 puan fark bulunuyor. Sezonun ilk yarısında son haftaya girilirken, Frosinone sahasında Monza’yı konuk edecek. Düşme hattından uzak kalmak için galibiyete ihtiyacı olan ev sahibi, devre arasına 6 maçlık galibiyet hasretiyle gitmek istemiyor.

Monza Galibiyeti Kaçırdı

İtalya Serie A Ligi’nin 18. haftasında konuk olduğu Napoli deplasmanında galibiyeti kaçıran Monza, son 3 haftalık fikstürde 8 puan kaybetti. Bu sezon ilk kez 3 maçta 8 puan kaybı yaşayan Monza, kötü gidişata son vermek için Frosinone deplasmanına konuk olacak. Napoli deplasmanında ilk yarı golsüz beraberlikle geçilirken, Matteo Pessina penaltı fırsatını gole çeviremedi. Son dakika gördüğü kırmızı kartla mücadeleyi 10 kişi tamamlayan Monza, galibiyete daha yakın bir futbol sergiledi. 18 haftayı 5 galibiyet, 7 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan Raffaele Palladino ve öğrencileri, 22 puanla 11. sırada kendisine yer buldu. Üst sıralara yetişmeye çalışan Monza, sezonun ilk yarısında sona gelinirken, puan kayıplarına son vermek istiyor.

Frosinone – Monza Maç Bilgileri

Frosinone – Monza Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Stirpe Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frosinone cephesinde Anthony Oyono, Riccardo Marchizza, Sergio Kalaj ve Jaime Baez’in sakatlıkları devam ediyor. Monza’da ise Papu Gomez ve Mirko Maric cezalı durumda. Gianluca Caprari’nin ise sakatlığı devam ediyor.

Frosinone’nin 11’i Belli mi?

Frosinone’nin muhtemel kadrosu: Stefano Turati, Simone Romagnoli, Mehdi Bourabia, Arijon Ibrahimovic, Ilario Monterisi, Anthony Torque, Luca Garritano, Enzo Barrenechea, Matìas Soulè Malvano, Jaime Baez, Marvin Cuni.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Andrea Carboni, Pablo Mari, Luca Caldirola, Giorgos Kiriakopoulos, Roberto Gagliardini, Matteo Pessina, Andrea Colpani, Lorenzo Colombo, Patrick Ciurria, Dany Mota.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 5 maçtır kazanamayan Frosinone ile 3 haftadır puan kaybeden Monza, 19. haftada karşı karşıya geliyor. Kazanmak isteyen iki takımın mücadelesinde, tarafların kalesini gole kapatamayacağını ve karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 5 golün atıldığı İtalya Serie A Ligi’nin 19. hafta mücadelesinde, Monza 3 golle 3 puanı cebine koydu. Frosinone taraftarı önünde bulduğu 2 gole rağmen mağlup olurken, Monza ise deplasmanda iyi bir performansla galip geldi. Kazananları tebrik ederiz.