sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 05.01.2024

5 Ocak Cuma akşamı sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak derledik. Fransa Kupası Son 64 ve İtalya Serie A Ligi 19. hafta mücadeleleriyle, kazanmanızı dileriz.

Metz – Clermont: MS 1, 2.00 (iddaa) – 2.30 (Bets10) ; 5 Ocak Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak olan Fransa Kupası Son 64 mücadelesinde, Metz ile Clermont karşı karşıya geliyor. Mücadele beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Fransa Ligue 1 sahnesinde zor günler geçirmeye devam eden Metz, Fransa Kupası Son 64 Turu kapsamında Clermont ile karşı karşıya geliyor. Ligde adım adım düşme hattın yaklaşan ev sahibi, ligin 3. haftası deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardığı Clermont karşısında bir kez daha kazanarak, kupa galibiyetiyle moral bulmak istiyor. Fransa Ligue 1’de son 4 haftadan puan çıkaramayan Laszlo Bölöni ve öğrencileri, Lille, Brest, Montpellier ve PSG karşısında mağlup olmaktan kurtulamadı. 4 maçta 7 gol yiyip, rakip fileleri sadece 1 kez havalandırabildiklerini belirtelim. 17 hafta sonunda ise sahadan 4 galibiyet, 4 beraberlik, 9 mağlubiyetle ayrıldılar. Düşme hattıyla arasındaki puan farkı 2’ye kadar inen Metz, ligin en zayıf halkasını kupa dışına itmek istiyor.Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 17 hafta geride kalırken, Fransa Kupası Son 64 Turu’nda mücadele verecek olan Clermont, Gastien yönetiminde en alt sıradan kurtulmayı başaramadı. Teknik adamı ısrarı alınan tüm kötü sonuçlara rağmen devam ederken, konuk ekip son 6 haftayı 4 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Ligin en zayıf halkası olarak küme düşme tehlikesini yakından hisseden Clermont, 17 haftanın ise 15’inde puan kaybetti. Galibiyet almakta fazlasıyla zorlanan konuk ekibin, sadece Lyon ve Lorient karşısında galip gelebildiğini belirtelim. 17 maçta kalesini 26 gole kapatamayan ve rakip fileleri 11 kez havalandırabilen Clermont, son olarak ligde Rennes’i sahasında konuk etmiş ve karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Ligde kabustan uyanmak ve düşme hattından kurtulmak için mücadele veren Clermont, Fransa Kupası’nda galibiyet almakta zorlanacaktır. Fransa Ligue 1 kapsamında rakibini deplasmanda mağlup etmeyi başaran Metz, bu kez Fransa Kupası Son 64 Turu’nda Clermont karşısına çıkıyor. Ligde rakibinden daha başarılı bir sezon geçiren ev sahibi, taraftarı önünde Clermont’u mağlup etmeyi başaracaktır.

Bologna – Genoa: KGVAR, 1.96 (iddaa) – 2.25 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 19. hafta heyecanı 5 Ocak Cuma akşamı başlıyor. Türkiye saati ile 22.45’te başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Bologna ile Genoa karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Bologna’nın, İtalya Serie A Ligi’nde 5 maçtır devam ettirdiği yenilmezlik serisi, Udinese deplasmanında 3-0’lık mağlubiyetle son buldu. Erken yenilen ilk golün ardından, Motta ve öğrencileri toparlanmakta zorlandı. Sezonun en ağır mağlubiyetlerinden birini yaşayan Bologna, 18 hafta sonunda 3. yenilgisini aldı. Hala ligin iddialı takımları arasında yer alan ev sahibi, 18 haftalık fikstürü 8 galibiyet, 7 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakırken, 31 puanla 5. sırada yer aldı. Salernitana, Roma ve Atalanta karşısında alınan üst üste galibiyetlerle son haftalarda dikkat çeken Bologna, Udinese deplasmanından aldığı 3-0’lık mağlubiyeti unutturmak istiyor. İtalya Kupası’nda ise Çeyrek Finalistler arasında yer almayı başaran Motta ve öğrencileri, iki kulvarda birden etkili futboluyla dikkat çekmeye devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısında son gelindi. Bologna deplasmanına konuk olacak olan Genoa, ilk 18 haftalık fikstürü 5 galibiyet, 5 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bıraktı. Düşme hattıyla arasında 6 puan fark bulunan konuk ekip, 12. sırada kendisine yer buldu. Sezon genelinde galibiyet adına zorlanan Genoa, son haftalarda sürpriz sonuçlara imza attı. İç sahada konuk ettiği Juventus ve İnter karşısında sahadan 1’er puanla ayrılan konuk ekip, Sassuolo deplasmanından ise 3 puanla döndü. Lider ve en yakın takipçisine galibiyet şansı vermeyen Alberto Gilardino’nun öğrencileri, son haftalarda yükselişin sinyallerini veriyor. Bu hafta ligin bir diğer iddialı takımı Bologna’ya deplasmanda konuk olacaklar. Seriyi sürdürmek isteyen Genoa cephesinde, bu hafta sakat veya cezalı bir isim bulunmuyor. İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları bırakmayan Bologna, son hafta aldığı ağır mağlubiyete rağmen, sürpriz performans grafiğiyle dikkat çekiyor. Genoa ise son 3 haftada lidere dahi galibiyet şansı vermeyerek, yükselişe geçti. Taraf bahsinin güç olduğu mücadelede, Bologna ve Genoa’nın karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.92

Bets10 Bahis Oranı: 5.17