sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 06.01.2024

İtalya Serie A Ligi ve Fransa Kupası Son 64 Turu kapsamında 6 Ocak Cumartesi akşamı oynanacak mücadeleleri, kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

İnter – Hellas Verona: H1, 1.35 (iddaa) – 1.54 (Bets10) ; 6 Ocak Cumartesi günü Türkiye saati ile 14:30’da başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, lider İnter ile 17. sıradaki Hellas Verona karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 18 haftayı 14 galibiyet, 3 berberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan İnter, 45 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Sezonun ilk yarısında son haftaya girilirken, Simone Inzaghi ve öğrencilerinin en yakın rakibi Juventus ile arasında 2 puan fark bulunuyor. 18 maçta 42 gole imza atan İnter, kalesinde ise sadece 8 gole izin verdi. Ligin en iyi gol istatistiklerine sahip olan ev sahibi, tam 12 maçtır mağlup olmuyor. Geçtiğimiz hafta Genoa deplasmanında kaybedilen 2 puan moralleri bozsa da, İnter hala ligin en formda takımlarından birisi olarak yoluna devam ediyor. Juventus ile kıyasıya bir zirve mücadelesi veren ev sahibi, 1-0 öne geçmeyi başardığı Genoa deplasmanında üstünlüğünü koruyamadı ve mücadele 1-1’lik beraberlikle sona erdi. İtalya Serie A Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon son derece iyi bir performans grafiği ortaya koyan ev sahibi, ligde sezonun ilk yarısını lider kapatmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde tam 14 hafta sonra galip gelen Hellas Verona, düşme potasının üzerinde kalmayı başardı. Sezonun 3. galibiyetine imza atan ve 14 hafta sonra gelen galibiyetle moral bulan Marco Baroni’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta sahasında ligin en alt sırasındaki Salernitana’yı konuk etti. Ligin en zayıf halkasına karşı skor üretmeyi başaramayan konuk ekip, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Küme düşme tehlikesini yakından hisseden konuk ekibin, düşme potasıyla arasında sadece averaj farkı bulunuyor. Uzun süredir alınan kötü sonuçların ardından teknik adamın tahtı sallanırken, 18 maçta kalesini 24 gole kapatamayan Hellas Verona, rakip fileleri ise 15 kez havalandırabildi. Galibiyet almakta fazlasıyla zorlanan konuk ekibin, lider karşısında işi oldukça zor. İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter, sezonun ilk yarısında zirvedeki yerini korumak istiyor. 12 maçtır bileği bükülmeyen İnzaghi ve öğrencileri, ligin en zayıf halkalarından Hellas Verona karşısında hata yapmayacak ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Nice – Auxerre: MS 1, 1.52 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Fransa Kupası’nda heyecan devam ediyor. Son 64 Turu kapsamında, Nice ile Auxerre karşı karşıya gelecek. 6 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alan mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Nice genç teknik adamı Francesco Farioli yönetiminde zirve takibine devam ediyor. Fransa Ligue 1’de ilk 13 haftaya namağlup performansıyla damga vuran ve tarihinin en iyi sezon başlangıçlarından birine imza atan ev sahibi, son 4 haftada 6 puan kaybetmesine rağmen, zirvenin iddialı adayları arasında yer almaya devam ediyor. İç sahada bileği bükülmeyen Nice, mağlubiyetlerini deplasmanlarda aldı. Deplasmanda son hafta Nantes ve Le Havre’ye karşı kaybeden Nice, son 2 iç saha maçında ise Reims ve Lens’e karşı galip geldi. Ligde harika bir performansla sezonun ilk yarısını noktalayan Nice, bu kez Fransa Kupası’nda galibiyet arayacak. Son 64 Turu kapsamında Auxerre karşısında izleyeceğimiz ev sahibi, alt ligde mücadele veren rakibi karşısında favori taraf. Konuk ekip Auxerre ise Fransa Ligue 2’de zirve mücadelesi veriyor. 19 haftadan 11 galibiyet, 5 beraberlik,  3 mağlubiyetle 38 puan toplamayı başaran Auxerre, liderin 2 puan gerisinde, 2. sırada yer aldı. Sezonun ilk yarısını harika bir performans grafiğiyle geride bırakan konuk ekip, son 6 haftada namağlup bir performans sergiledi. 5 galibiyet, 1 beraberliğe imza atan Christophe Pellissier ve öğrencileri, lider ile birlikte ligin en formda takımları arasında yer alıyor. 19 maçta rakip fileleri tam 40 kez havalandırmayı başaran Auxerre, aynı zamanda ligin en fazla skor üreten takımı. Fransa Kupası Son 64 Turu kapsamında Fransa Ligue 1’de zirve takibine devam eden Nice’aa deplasmanda konuk olacaklar. Auxerre son haftalarda çok formda olmasına karşın, harika bir sezon geçiren rakibi karşısında zorlanacaktır. Fransa Ligue 1’de liderin en yakın takipçisi olarak sezonun ilk yarısını noktalayan Nice, iç sahada namağlup bir performans sergiledi. Taraftarı önünde hata yapmayan Farioli ve öğrencileri, iç saha galibiyetlerine Fransa Kupası’nda devam edecektir.

Frosinone – Monza: KGVAR, 1.47 (iddaa) – 1.66 (Bets10) ; Frosinone evinde Monza’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 19. hafta mücadelesi, 6 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00’de başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Frosinone’de galibiyet hasreti 5 haftaya yükseldi. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Lazio deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle dönen Eusebio Di Francesco ve öğrencileri, son 5 haftayı 4 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. Lazio deplasmanında yakaladığı 1-0’lık üstünlüğü korumayı başaramayan Frosinone, özellikle maçın son 20 dakikalık dilimde, oyun etkisini tamamen kaybetti. 18 haftayı 5 galibiyet, 4 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakan ve 19 puanla 14. sırada yer alan ev sahibinin, düşme potasıyla arasında 5 puan fark bulunuyor. Sezonun ilk yarısında son haftaya girilirken, Frosinone sahasında Monza’yı konuk edecek. Düşme hattından uzak kalmak için galibiyete ihtiyacı olan ev sahibi, devre arasına 6 maçlık galibiyet hasretiyle gitmek istemiyor. İtalya Serie A Ligi’nin 18. haftasında konuk olduğu Napoli deplasmanında galibiyeti kaçıran Monza, son 3 haftalık fikstürde 8 puan kaybetti. Bu sezon ilk kez 3 maçta 8 puan kaybı yaşayan Monza, kötü gidişata son vermek için Frosinone deplasmanına konuk olacak. Napoli deplasmanında ilk yarı golsüz beraberlikle geçilirken, Matteo Pessina penaltı fırsatını gole çeviremedi. Son dakika gördüğü kırmızı kartla mücadeleyi 10 kişi tamamlayan Monza, galibiyete daha yakın bir futbol sergiledi. 18 haftayı 5 galibiyet, 7 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan Raffaele Palladino ve öğrencileri, 22 puanla 11. sırada kendisine yer buldu. Üst sıralara yetişmeye çalışan Monza, sezonun ilk yarısında sona gelinirken, puan kayıplarına son vermek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde 5 maçtır kazanamayan Frosinone ile 3 haftadır puan kaybeden Monza, 19. haftada karşı karşıya geliyor. Kazanmak isteyen iki takımın mücadelesinde, tarafların kalesini gole kapatamayacağını ve karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.01

Bets10 Bahis Oranı: 4.47