sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 06.01.2024

İddaa fikstüründe 6 Ocak Cumartesi akşamı yer alan 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Sassuolo – Fiorentina: MS 2, 1.91 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; 6 Ocak Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Sassuolo ile Fiorentina karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde 18. haftayı 1-0’lı Milan mağlubiyetiyle kapatan Sassuolo, İtalya Kupası Son 16 Turu’nda geçtiğimiz hafta konuk olduğu Atalanta deplasmanından ise 3-1’lik mağlubiyetle döndü. İki kulvarda birden üst üste mağlubiyetler alan ev sahibinde, kötü gidişata devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde son 5 haftayı 4 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Alessio Dionisi’nin öğrencileri, 16 puanda kalarak 16. sıraya kadar geriledi. Düşme hattıyla arasındaki puan farkı 2’ye kadar inen Sassuolo, 18 haftanın 14’ünde puan kaybetti. Kalesinde tam 33 gole engel olmayı başaramayan ev sahibi, ilk 18 haftada en alt sıradaki Salernitana’nın ardından, ligin en zayıf savunma performansını sergiledi. Sezonun ilk yarısında son haftaya girilirken, Sassuolo puan kayıplarına son vermek istiyor. UEFA Konferans Ligi F Grubu’ndan namağlup lider çıkarak adını Son 16 Turu’na yazdıran Fiorentina, İtalya Kupası Son 16 Turu’nda ise Parma engelini geçti. İki kulvarda birden etkili olmayı başaran Vincenzo Italiano ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ise son haftaların en formda takımları arasında yer alıyor. 18. haftada iç sahada konuk ettiği Torino karşısında 1-0’lık galibiyete imza atan Fiorentina, son 5 haftayı 4 galibiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. 18 haftadan 33 puan toplamayı başaran ve 4. sırada yer alan konuk ekip, lider ile arasındaki puan farkını 12’ye indirmeyi başarırken, üst sıraları bırakmıyor. Ligde zor günler geçiren Sassuolo’ya deplasmanda konuk olacak olan Fiorentina, sezonun ilk yarısında son haftaya girilirken, seriyi galibiyetle sürdürmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde son haftaların en formda takımları arasında yer alan Fiorentina, 5 maçtır namağlup bir performans sergiliyor. Konuk ekip sadece ligde değil, 3 kulvarda birden güven vermeyi başardı. Fiorentina deplasmandan 3 puanla dönmeyi başarır.

Brest – Angers: KGVAR, 1.63 (iddaa) – 1.87 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 6 Ocak Cumartesi akşamı yer alan Fransa Kupası Son 64 mücadelesinde, Brest ile Angers karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 17:30’da başlayan mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1 sahnesinde Brest rüzgarı esmeye devam ediyor. Eric Serge Roy yönetiminde tarihinin en iyi sezon başlangıçlarından birine imza atan ev sahibi, sezonun ilk yarısını ilk 4 sıra içerisinde tamamladı. Son hafta Lorient’e karşı iç sahada alınan 4-0’lık galibiyet dikkatleri çerken, Brest son 6 haftalık fikstürü 5 galibiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. Son 3 haftada Metz, Nantes ve Lorient’e karşı üst üste galibiyetler alan ev sahibi, 270 dakikadır kalesini gole kapatırken, rakip filelere ise 7 gol göndermeyi başardı. Ligin en formda takımları arasına giren Brest, Fransa Kupası Son 64 Turu kapsamında bir alt ligde mücadele veren Angers karşısına çıkacak. Ev sahibi harika lig karnesiyle, Fransa Kupası’nda güven vermeyi başardı. Fransa Ligue 1’in 4. sırasında yer alan ev sahibi, Angers karşısında hata yapmak istemiyor. Fransa Kupası Son 64 Turu kapsamında Brest deplasmanına konuk olacak olan Angers, Fransa Ligue 2’de ilk 19 hafta itibariyle liderlik koltuğunu kimseye bırakmadı. Geçen sezon Fransa Ligue 1’e veda etmek zorunda kalan konuk ekip, lige geri dönmek için önemli adımlar atıyor. Alexandre Dujeux yönetiminde 19 haftadan 12 galibiyet, 4 berberlikle 40 puan toplamayı başardılar. Son 7 hafta ligde namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Angers, sezonun ilk yarısını harika bir performans grafiğiyle kapattı. Son 7 haftayı 5 galibiyet, 2 berberlikle geride bırakan konuk ekip, son 3 haftanın tamamında ise kazanmayı bildi. Buldukları 33 gole karşılık, kalelerini 16 gole kapatamadılar. Lider aynı zamanda iyi bir hücum performansı sergiliyor. İki takımda Fransa Kupası Son 64 Turu’na çok formda çıkıyor. Kendi liglerinde harika performanslar sergilemeyi başaran Brest ve Angers’in, zorlu 90 dakika sonunda karşılıklı gollere imza atarak, etkisini sürdüreceğini düşünüyoruz.

Amiens – Montpellier: MS 2, 1.79 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; 6 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak olan Fransa Kupası Son 64 mücadelesinde, Amiens ile Montpellier karşı karşıya gelecek. Mücadeleye Licorne Stadı ev sahipliği yapacak. Fransa Ligue 2’de ilk 19 haftayı 6 galibiyet, 7 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan Amiens, sezonun ilk yarısı ona erdiğinde, 25 puanla 12. sırada yer aldı. Ligde en iyi başlangıçlardan birine imza atan ev sahibi, ilk 3 haftadan 3 galibiyet çıkarırken, son 16 haftalık fikstürden ise sadece 3 galibiyet alabildi. Omar Daf önderliğinde Play Off hattından dahi uzak kalan Amiens, teselliyi Fransa Kupası’nda arayacak. Ligde uzun süredir galibiyet almakta zorlanan ev sahibi, son 3 haftadan 2 puan çıkarabildi. Kalesini 19 maçta 20 gole kapatamayan Amiens, rakip fileleri ise 16 kez havalandırabildi. Son 64 Turu kapsamında Montpellier’i sahasında konuk edecek olan Daf ve öğrencileri, galibiyet adına güven vermekten çok uzakta. Fransa Ligue 1’de 3 maçtır kaybetmeyen Montpellier, düşme hattıyla puan farkını 4’e çıkararak, rahat bir nefes aldı. Sezona istediği başlangıcı yapamayan ve adım adım düşme hattına yakınlaşan Michel Der Zakarian’ın öğrencileri, sezonun ilk yarısı sona ererken toparlandı. Marsilya ve Lens gibi güçlü rakiplerinden 1’er puan almayı başaran konuk ekip, Metz deplasmanından ise 3 puanla döndü. 12. sırada kendisine yer bulan Montpellier, 17 maçtan 18 puan topladı. Fransa Kupası Son 64 Turu kapsamında Ligue 2 temsilcisi Amiens’e deplasmanda konuk olacak olan Montpellier, yükselen performansını kupa zaferiyle taçlandırmak istiyor. Milli takıma giden oyuncuların yokluğunda, zor anla yaşayabilirler. Sacko, Sylla, Tchato, Leroy, Al Tamari ve Bertaud milli takımlarındalar. Fransa Ligue 1’de son 3 hafta namağlup bir performans sergileyen Montpellier, sezon arasına moralli girdi. Montpellier etkisini Fransa Kupası’na taşıyacak ve Amiens engelini galibiyetle geçecektir.

Toplam İddaa Oranı: 5.57

Bets10 Bahis Oranı: 8.24