Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Sivasspor Bahis Tahmini 07.01.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan sürüyor. Son 2 maçını kaybeden Kayserispor evinde, Sivasspor karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 13.30’da Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Kayserispor ve Sivasspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Kayserispor kazanır 2.04, beraberlik 3.76, Sivasspor kazanır ise 3.76 olarak açıklanmış.

Kayserispor 2 Maçtır Mağlup 

Kayserispor Süper Lig’de 2 hafta önce konuk olduğu Konyaspor deplasmanından puansız döndü. Rakibine 2-0 kaybeden Recep Uçar’ın ekibi son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşamaya başladı. Önce Fenerbahçe’ye iç sahada 4-3, ardından ise Konyaspor deplasmanında alınan 2-0’lık mağlubiyet ile moraller bozuldu. Süper Lig’de oynadığı son 2 maçından puan çıkartamayan Kayserispor’un bu sezon ilk kez üst üste 2 maçta mağlup olduğunu da belirtelim. Bu hafta sonu iç sahada Sivasspor’u konuk edecek olan Kayserispor’da Macid Hosseini, Carlos Mane ve Julian Jeanvier’in Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. 

Sivasspor Evinde Kazandı 

Sivasspor Süper Lig’de oynadığı son maçtan galibiyet ile ayrılan takımlardan biriydi. İç sahada İstanbulspor’u konuk eden Yiğidolar karşılaşmadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de oynadığı 17 haftada 5 kez kazanan Sivasspor bu hafta sonu Kayserispor’un konuğu olacak. Sivasspor’da geçtiğimiz hafta Servet Çetin ile yollar ayrıldı ve takımın başına Bülent Uygun getirildi. Yeni hocası yönetiminde ilk maçına çıkacak olan Sivasspor 3 puan hedefliyor. Karşılaşma öncesinde Sivasspor’da Clinton N’Jie ve Ahmed Musa’nın Afrika Kupası kadrosunda yer aldığını belirtelim. 

Kayserispor – Sivasspor Maç Bilgileri

Kayserispor – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 kanalından Türkiye saati ile 13.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Macid Hosseini, Carlos Mane ve Julian Jeanvier’in Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Sivasspor’da Clinton N’Jie ve Ahmed Musa’nın Afrika Kupası kadrosunda yer aldığını belirtelim. 

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Ramazan Civelek, Joseph Attamah, Arif Kocaman, Hasan Ali Kaldırım, Miguel Cardoso, Oliver Kemen, Ali Karimi, Aylton, Gökhan Sazdağı, Mame Thiam

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Caner Osmanpaşa, Samba Camara, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Yunus Konak, Samu Saiz, Emrah Başsan, Gerson Rodriguez, Rey Manaj

İddaa Tahmini

Kayserispor Süper Lig’de üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından Konyaspor deplasmanında da kaybeden Kayserispor sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Sivasspor ise Süper Lig’de 2 hafta önce son sıradaki İstanbulspor ile karşılaştı ve rakibini 1-0 ile geçti. Bu sezon taraftarı önünde ilk kez 3 puan sevinci yaşadılar. Servet Çetin ile yollarını ayıran Sivasspor’da takımın başına Bülent Uygun getirildi. Yeni hocası ile ilk maçına Kayserispor karşısında çıkacaklar. Taraf bahsi açısından riskli bir karşılaşma. Bu maçta gollere yöneleceğim. Her iki takımında gol bulacağı zevkli bir 90 dakika olur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.48

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor deplasmanda güldü. Kayserispor’u 3-1 mağlup ederek üst sıra takibini devam ettirdiler.