Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Konyaspor İddaa Tahmini 07.01.2024

Trendyol Süper Lig’de Pazar gününün son maçı. Galatasaray evinde, Konyaspor karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Galatasaray ve Konyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Galatasaray kazanır 1.29, beraberlik 6.22, Konyaspor kazanır ise 11.70 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde KGVAR tercihinin 30.00 orana yükseldiğini belirtelim.

Galatasaray’da Eksikler Var

Galatasaray bu sezon taraftarı önünde oynadığı bütün Süper Lig maçlarını kazanmayı başardı. Ligde oynadıkları son maçta ise Kadıköy’de Fenerbahçe ile golsüz berabere kalmışlardı. Süper Lig’de yenilmezlik serisini 5 maça çıkartan Sarı Kırmızılılar 44 puana sahip ve 2. Sırada yer alıyor. Lider Fenerbahçe ile eşit puana sahipler ama averaj olarak Fenerbahçe’nin gerisindeler. Okan Buruk’un ekibi bu hafta sonu Konyaspor’u konuk edecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Galatasaray’da Mauro Icardi ve Sergio Oliviera’nın sakatlıkları var. Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu Afrika Kupası’nda. Lucas Torreira ve Sacha Bey ise kart cezalısı. 

Konyaspor Alt Sıralarda 

Konyaspor Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. 2 hafta önce iç sahada Kayserispor’u konuk eden Yeşil Beyazlılar mücadeleden 2-0’lık galibiyet ile ayrılan taraf oldu. Süper Lig’de 3 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşayan Konyaspor, Fatih Karagümrük’ün mağlup olduğu haftayı iyi değerlendirdi ve düşme hattının üzerine çıktı. Bu hafta sonu konuk olacakları Galatasaray deplasmanında da puan arayacaklar. Maç öncesinde Konyaspor’da Muhammet Demir ve Gökhan Töre’nin sakatlıkları sürüyor. Bruno Paz ise Afrika Kupası kadrosunda. 

Galatasaray – Konyaspor Maç Bilgileri

Galatasaray – KonyasporMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Mauro Icardi ve Sergio Oliviera’nın sakatlıkları var. Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu Afrika Kupası’nda. Lucas Torreira ve Sacha Bey ise kart cezalısı. 

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Kazımcan Karataş, Tanguy Ndombele, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Tete, Wilfried Zaha, Barış Alper Yılmaz

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Kahraman Demirtaş, Guilherme, Soner Dikmen, Steven N’Zonzi, Robert Muric, Yunus Malli, Marlos Moreno, Solok Cikalleshi

İddaa Tahmini

Galatasaray 2 hafta önce derbide konuk olduğu Fenerbahçe ile golsüz berabere kalmıştı. Yenilmezlik serisini sürdüren Galatasaray’da seri 5 maça çıktı. Bu hata konuk edecekleri Konyaspor karşısında da net favoriler. Konyaspor ise moralli. Süper Lig’de oynadıkları son.2 maçta 4 puan toplayan Konyaspor düşme hattının üzerine çıktı. Bu hafta konuk olacaklarI Galatasaray deplasmanında da puan arayacaklar. Gollü bir maç beklentim var. 90 dakika sonunda en az 3 gol izleriz. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.38

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray iç sahadaki galibiyet serisini devam ettirdi. Konyaspor engelini 3-0 ile geçerek zirve takibini devam ettirdiler.