Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

İstanbulspor Fenerbahçe İddaa Tahmini 07.01.2024

Trendyol Süper Lig’de son sırada bulunan İstanbulspor evinde, Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

İstanbulspor ile Fenerbahçe takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak İstanbulspor galibiyetine 13.35, beraberlik tercihine 7.16, Fenerbahçe galibiyetine ise 1.24 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. 2.5 ÜST tercihi 30.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

İstanbulspor Son Sırada 

İstanbulspor’da işler yolunda gitmiyor. Süper Lig’de son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşayan İstanbulspor ligin dibine demir atmış durumda. Sarı Siyahlılar 2 hafta önce konuk olduğu Sivasspor deplasmanında 1-0 mağlup olmuştu. Maçın sonlarına doğru yedikleri golle sahadan puansız ayrıldılar. Süper Lig’de son haftalarda üst üste yenilgiler alan Hakan Yakın’ın ekibi ligin en az puan toplayan takımı konumunda. Bu hafta lider Fenerbahçe’yi konuk edecekler ve işleri bir hayli zor. Karşılaşma öncesinde İstanbulspor’da önemli bir eksik yok. 

Fenerbahçe 6 Maçtır Kaybetmiyor 

Fenerbahçe Süper Lig’de son haftalarda kolay kolay mağlubiyet yüzü görmüyor Süper Lig’de bu sezon 18 hafta geride kaldı ve Fenerbahçe’nin sadece 1 kez mağlup olduğunu belirtelim. Özellikle deplasman maçlarında iyi sonuçlar alan Sarı Lacivertliler bu hafta sonu İstanbulspor’un konuğu olacak. 2 hafta önce Kadıköy’de konuk ettiği Galatasaray ile golsüz berabere kalan İsmail Kartal’ın ekibi yenilmezlik serisini 6 maça çıkarttı. Bu hafta konuk olacakları İstanbulspor deplasmanında da maçın net favorisiler. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Rodrigo Becao ve Luan Peres’in sakatlıkları devam ediyor. Bright Osayi Samuel ve Alexander Djiku ise Afrika Kupası’nda. İrfan Can Kahveci ve Fred ise kart cezalısı. 

İstanbulspor – Fenerbahçe Maç Bilgileri

İstanbulspor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Rodrigo Becao ve Luan Peres’in sakatlıkları devam ediyor. Bright Osayi Samuel ve Alexander Djiku ise Afrika Kupası’nda. İrfan Can Kahveci ve Fred ise kart cezalısı. 

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Ali Yaşar, Mehmet Yeşil, Okan Erdoğan, Demeaco Duhaney, Florian Loshaj, Muammer Sarıkaya, Valon Ethemi, Jackson, Alassane Ndao, İbrahim Yılmaz

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Mert Müldür, Serdar Aziz, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, Miguel Crespo, İsmai Yüksek, Sebastian Szymanski, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Edin Dzeko

İddaa Tahmini

İstanbulspor Süper Lig’de yokları oynuyor. Hakan Yakın’ın öğrencileri 2 hafta önce Sivasspor deplasmanına konuk olan İstanbulspor mücadeleyi 1-0 kaybetti. Süper Lig’de son 4 maçını da kaybeden İstanbulspor son sırada yer alıyor. Fenerbahçe ise lider konumda. 2 hafta önce iç sahada konuk ettikleri Galatasaray ile golsüz berabere kaldılar. Son 6 maçını kaybetmeyen Fenerbahçe bu hafta konuk olacağı İstanbulspor karşısında net favori. Olimpiyat stadında oynanacak maçta bol gol izleriz. Fileler en az 3 kez havalanır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.27

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe Cengiz Ünder önderliğinde net bir galibiyet aldı. İstanbulspor’u deplasmanda 5-1 mağlup ettiler.