İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Empoli Milan İddaa Tahmini 07.01.2024

7 Ocak Pazar günü Türkiye saati ile 14:30’da sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi‘nin 19. hafta mücadelesinde, Empoli ile Milan karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

intobet, Empoli galibiyetine 4.85, beraberliğe 4.10, Milan galibiyetine ise 1.68 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 4.38, beraberliğe 3.48, konuk ekibe ise 1.46 oran veriyor.

Empoli Düşme Potasında

İtalya Serie A Ligi’nde 18. hafta geride kalırken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Empoli, teknik adam hamlesine rağmen küme düşme hattının içerisinde yer almaya devam etti. Göreve 12 hafta önce gelen Aurelio Andreazzoli takıma sadece 10 puan kazandırabildi. Son 6 haftanın tamamında puan kaybeden ev sahibi, 3  mağlubiyet, 3 beraberlik aldı. Geçtiğimiz hafta küme düşme hattında yer alan Cagliari ile deplasmanda karşı karşıya gelen Empoli, skor üretemediği mücadeleden 1 puanla ayrıldı. 18 haftada 10 gol bulan ev sahibinde, ilk haftadan itibaren gol sorunu devam ediyor. Ligin en az skor üreten takımı Empoli. 18 haftayı 13 puanla geride bırakan ve zor günler geçirmeye devam eden ev sahibi, sezonun ilk yarısını Milan karşısında vereceği 3 puan mücadelesiyle kapatacak.

Milan Deplasmanda 4 Maçtır Kazanamıyor

İtalya Serie A Ligi’nde son 3 hafta mağlubiyete yer vermeyen Milan, lider ile arasındaki puan farkını 9’da tutmayı başardı. Stefano Pioli yönetiminde sezona harika bir başlangıç yapan Milan, son haftalarda istikrardan uzak kalmasına karşın, yeniden yükselişe geçti ve yarışın içerisinde kalmaya devam etti. Son 3 haftada Monza ve Sassuolo’ya karşı iç sahada gol yemeden kazanan konuk ekip, deplasmanda ise Salernitana ile 2-2 berabere kaldı. Dış sahada 4 haftadır puan kaybeden Milan, sezonun ilk yarısında son haftaya girilirken, düşme hattındaki Empoli karşısında kazanarak, 3. sıradaki yerini korumak istiyor. Hafta içi İtalya Kupası Son 16 Turu’nda Cagliari ile taraftarı önünde karşı karşıya gelen ve 4-1’lik galibiyete imza atan Milan’da moraller yerinde. 18 haftadan 36 puan toplamayı başaran Milan, şampiyonluk yarışında sezonun ilk yarısı itibariyle iyi sayılabilecek bir performans grafiği sergiledi.

Empoli – Milan Maç Bilgileri

Empoli – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Empoli cephesinde Liberato Cacace kart cezalısı. Bastoni, Guarino ve Giuseppe Pezzella’nın sakatlıkları devam ediyor. Milan’da ise Pierre Kalulu, Malick Thiaw, Pobega, Okafor, Tomori, Sportiello’nun sakatlıkları devam ediyor. Bennacer ve Samuel Chukwueze ise milli takım kamplarına gittiler.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Elia Caprile, Sebastiano Luperto, Tyronne Ebuehi, Daniel Maldini, Alberto Grassi, Jacopo Fazzini, Filippo Ranocchia, Liam Henderson, Petar Stojanovic, Matteo Cancellieri, Francesco Caputo.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Simon Kjaer, Theo Hernandez, Davide Calabria, Alessandro Florenzi, Tijjani Reijnders, Yacine Adli, Christian Pulisic, Ruben Luka Jovic, Rafael Leao, Olivier Giroud.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin 3. sırasında yer alan ve lider ile arasındaki puan farkını 9’da tutmayı başaran Milan, dış sahada puan kayıplarına Empoli karşısında son verecek ve karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.46

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.68

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Milan deplasmandan aldığı rahat galibiyetle, İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısını noktaladı. Konuk ekip rakibine 3 golle üstünlük kurarken, kalesinde gole geçit vermedi. Kazananları tebrik ederiz.