İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Torino Napoli İddaa Tahmini 07.01.2024

S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 7 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi‘nin 19. hafta mücadelesinde, Torino ile Napoli karşı karşıya gelecek.

Olimpico Stadı’nın ev sahipliği yapacağı karşılaşmada Bets10, Torino galibiyetine 2.90, beraberliğe 3.30, Napoli galibiyetine ise 2.55 oran belirlemiş durumda.

Torino 4 Hafta Sonra Mağlup

İtalya Serie A Ligi’nde 18. haftaya 4 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkan Torino, konuk olduğu Fiorentina deplasmanında seriyi kaybetti. Ivan Juric ve öğrencileri, 4 maçlık fikstürden 2 galibiyet, 2 beraberlikle 8 puan toplamayı başarırken, savunma etkisiyle ön plana çıkmıştı. Fiorentina deplasmanında 83. dakikaya kadar golsüz beraberliği korumayı başaran ev sahibi, bitime 7 dakika kala kalesinde mağlubiyet golünü gördü. Son haftalarda kalesinde kolay kolay gole geçit vermeyen Torino, sezonun ilk yarısında son haftaya girilirken, ligin ortasına demir attı. 10. sırada kendisine yer bulan ev sahibi, 18 haftadan 6 galibiyet, 6 beraberlikle 24 puan toplamayı başardı. Kalesinde 18 gole engel olamayan Juric’in öğrencileri, rakip fileleri ise 15 kez havalandırdı. Sahasında Napoli’yi konuk edecek olan ev sahibi, üst sıralara yetişmek için kazanmak zorunda.

Napoli Puan Kayıplarına Devam Etti

Napoli cephesinde Walter Mazzarri dönemi iyi başlamadı ve son haftalarda puan kayıplarıyla devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu, bu sezon 2 farklı teknik adam hamlesine rağmen, ligde şampiyonluk yarışının içerisinde kalmayı başaramadı. 33 yıl sonra şampiyonluğu getiren Spaletti’nin yokluğu yeni sezonda fazlasıyla hissedildi. Göreve 6 hafta önce gelen Walter Mazzarri yönetiminde sadece Atalanta ve Cagliari’yi mağlup etmeyi başaran konuk ekip, geri kalan 4 haftadan ise 1 puan çıkarabildi. Geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Monza ile golsüz berabere kalan Napoli, 18 hafta sonunda lider ile puan farkının 17’ye çıkmasına engel olamadı. Sezonun ilk yarısında son haftaya girilirken, konuk ekip ligin 8. sırasında yer alıyor. En azından üst sıralarda kalmak isteyen Napoli, bu hafta en yakın rakiplerinden Torino’ya deplasmanda konuk olacak.

Torino – Napoli Maç Bilgileri

Torino – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Torino’da David Zima, Perr Schuurs ve Ange N’Guessan’ın sakatlıkları devam ediyor. Napoli’de ise Alex Meret, Natan ve Olivera’nın sakatlıkları devam ediyor. Victor Osimhen ve Zambo Anguissa ise milli takımlarına gittiler.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Vanja Savic, Valentino Lazaro, Ricardo Rodriguez, Alessandro Buongiorno, Nikola Vlasic, Mergim Vojvoda, Ivan Ilic, Adrien Tameze, Demba Seck, Nemanja Radonjic, Duvan Zapata.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Pierluigi Gollini, Amir Rrahmani, Natan Bernardo de Souza, Leo Oestigaard, Giovanni Di Lorenzo, Stanislav Lobotka, Piotr Zielinski, Michel Cajuste, Jesper Lindstrom, Khvicha Kvaratskhelia, Giovanni Simeone.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçirmeye başlayan Napoli, son 6 haftanın 4’ünde puan kaybetti. Üst sıralardan adım adım uzaklaşan Napoli, yeni hocasıyla kazanmak ve sezonun ilk yarısını moralli kapatmak istiyor. Üst sıralarla puan farkının daha fazla açılmasını istemeyen Napoli, deplasmandan 3 puanla dönmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.22

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.55

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Torino iç sahada sürpriz bir galibiyete imza attı. Ev sahibi son şampiyon Napoli karşısında maç boyunca kalesini gole kapatırken, 3 golle galibiyet hedefine ulaştı. Napoli’de kötü gidişat devam ediyor.