İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Salernitana Juventus İddaa Tahmini 07.01.2024

İddaa fikstüründe 7 Ocak Pazar akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Salernitana ile Juventus karşı karşıya gelecek. Mücadele Türkiye saati ile 20:00’de başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Salernitana galibiyetine 8.00, beraberliğe 4.45, Juventus galibiyetine ise 1.45 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.90, 2.5 Alt 1.90 oran kazandırıyor.

Salernitana Juventus’a Karşı Direnemedi

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 18 haftanın en zayıf halkası Salernitana, İtalya Kupası serüvenine Son 16 Turu’nda ağır bir mağlubiyetle kaybetti. Filippo Inzaghi ve öğrencileri, ligde haftayı Hellas Verona galibiyetiyle kapatırken, İtalya Kupası Son 16 Turu’nda konuk olduğu Juventus deplasmanından 6-1’lik hezimetle döndü. 1. dakikasında 1-0 öne geçtiği mücadeleden tam bir hezimetle ayrılan Salernitana, güven vermemeye devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde 4 hafta sonra galip gelmeyi başaran ev sahibi, en yakın rakiplerinden Hellas Verona karşısında 1-0’lık galibiyete imza attı. 18 haftadan topladığı 12 puanla ligin en alt sırasında yer almaya devam eden Salernitana, kalesinde gördüğü 36 golle, ligin en zayıf savunma performansını sergiledi. Zor günler geçiren ev sahibi, bu hafta bir kez daha Juventus karşısına çıkacak.

Juventus Yarım Düzine Golle Kazandı

İtalya Kupası Son 16 Turu’nda hafta içi Salernitana ile karşı karşıya gelen Juventus, tam yarım düzine golle Çeyrek Final biletini cebine koydu. Henüz 1. dakikada 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 6-1’lik galibiyetle ayrılmayı başaran konuk ekipte, Kenan Yıldız gollerine devam ederek, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İtalya Serie A Ligi’nde ise konuk ekip tam 13 haftadır maç kaybetmiyor. Son 13 haftadan 10 galibiyet, 3 beraberlikle harika bir performans sergileyen Allegri ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta Roma derbisinden aldığı 1-0’lık galibiyetle birlikte, lider ile arasındaki puan farkını 2’ye kadar indirmeyi başardı. İki kulvarda birden yoluna emin adımlarla devam etmeyi başaran JUVE, bu hafta bir kez daha Salernitana karşısına çıkacak. Ligin en zayıf halkasına karşı hata yapmak istemiyorlar.

Salernitana – Juventus Maç Bilgileri

Salernitana – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salernitana’da Lorenzo Pirola, Kastanos, Ochoa, Boulaye Dia’nın sakatlıkları devam ediyor. Cabral ve Lassana Coulibaly’nin ise milli takımlarında olduğunu belirtelim. Juventus cephesinde ise Manuel Locatelli, Nicolo Fagioli ve Paul Pogba’nın cezaları devam ediyor. De Sciglio, Kean ve Alex Sandro’nun ise sakatlıkları devam ediyor.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Norbert Gyömber, Federico Fazio, Matteo Lovato, Domagoj Bradaric, Agustin Martegani, Mateusz Legowski, Emil Bohinen, Antonio Candreva, Giulio Maggiore, Simmy.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Federico Gatti, Bremer, Daniele Rugani, Andrea Cambiaso, Adrien Rabiot, Federico Chiesa, Weston McKennie, Arkadiusz Milik, Dusan Vlahovic, Kenan Yıldız.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 13 haftadır bileği bükülmeyen ve lider ile arasındaki puan farkını 2’ye indirmeyi başaran Juventus, kupada hafta içi Salernitana’ya yarım düzine golle üstünlük kurdu. Konuk ekip bir kez daha ligin zayıf halkası Salernitana’yı mağlup etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.25

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.45

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus deplasmandan 3 puanla döndü. Yenilmezlik serisini 14 haftaya çıkaran konuk ekip, Salernitana deplasmanından aldığı 3 puanla, zirve takibine kayıpsız devam etti. Kazananları tebrik ederiz.