İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Udinese Lazio Maç Tahmini 07.01.2024

7 Ocak Pazar akşamı S Sport ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de başlayan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Udinese ile Lazio karşı karşıya gelecek.

Bluenergy Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Betroad, Udinese galibiyetine 3.50, beraberliğe 3.30, Lazio galibiyetine ise 2.22 oran belirlemiş durumda.

Udinese 3 Maçtır Kaybetmiyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Udinese, İtalya Serie A Ligi’nde 6 hafta sonra gelip geldi. Üst üste alınan Sassuolo ve Torion beraberlikleriyle yükselişin sinyallerini veren Udinese, geçtiğimiz hafta ligin üst sıralarını zorlayan ve son haftalarda harika bir performans sergileyen Bologna ile iç sahada karşı karşıya gelirken, karşılaşmadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. 18 hafta sonunda 2. galibiyetine imza atan Udinese, düşme hattıyla arasındaki puan farkını 3’te tutmayı başardı. Göreve 8 hafta önce Gabriele Cioffi gelirken, ev sahibi yeni hocasıyla sadece Roma ve İnter deplasmanlarında mağlup oldu. Yeni hocasıyla iç sahada maç kaybetmeyen Udinese, bu hafta sahasında Lazio’yu konuk edecek.

Lazio 2 Haftadır Kazanıyor

İtalya Kupası Son 16 Turu’nda kazanarak Çeyrek Final biletini cebine koyan Lazio, İtalya Serie A Ligi’nde ise 2 haftadır üst üste galibiyetlere imza atıyor. Maurizio Sarri yönetiminde şuana kadar ligde aradığı istikrarı bir türlü yakalamayı başaramayan konuk ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise sürpriz bir performansla Son 16 biletini cebine koydu. Ligde yavaş yavaş yükselişe geçmeyi başaran Lazio, son 2 haftada Empoli’yi deplasmanda 2-0, Frosinone’yi ise taraftarı önünde 3-1’lik skorlarla mağlup etti. Son 2 haftada iyi hücum performansıyla dikkat çeken konuk ekip, İtalya Kupası’nda ise Genoa’ya karşı 1-0’lık skorla galip geldi. 27 puanla 9. sırada kendisine yer bulan Lazio, sezonun ilk yarısında son haftaya girilirken, yükselişini sürdürmek istiyor.

Udinese – Lazio Maç Bilgileri

Udinese – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bluenergy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Udinese takımında Enzo Ebosse, Gerard Deulofeu, Vivaldo Semedo, Jaka Bijol, Kingsley Ehizibue, Jordan Zemura, Simone Pafundi ve Keinan Davis’in sakatlıkları devam ediyor. Lazio’da ise Ciro Immobile ve Luis Alberto’nun sakatlıkları devam ediyor.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Joao Ferreira, Nehuen Perez, Roberto Pereyra, Sandi Lovric, Oier Zarraga, Florian Thauvin, Walace, Lazar Samardzic, Beto, Marley Ake.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Elseid Hysaj, Patric Gabarron, Felipe Anderson, Matteo Guendouzi, Taty Castellano, Adam Marusic, Nicolo Rovella, Mattia Zaccagni, Felipe Anderson, Gila Fuentes.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 2 haftadır kazanan, İtalya Kupası’nda Çeyrek Final, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 biletlerini cebine koymayı başaran Lazio, güven veren bir performans grafiğiyle yoluna devam ediyor. Konuk ekibin galibiyetlerine Udinese karşısında devam edeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.97

Betroad Oranı: MS 2, Oran 2.22

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lazio deplasmanda Luca Pellegrini ve Matias Vecino’nun golleriyle kazandı. Konuk ekip son haftalardaki yükselen performans grafiğini, beklediğimiz gibi Udinese deplasmanında 3 puanla taçlandırdı.