Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Samsunspor İddaa Tahmini 11.01.2024

Trendyol Süper Lig’de alt sıralardan kurtulmak isteyen Samsunspor deplasmanda, Trabzonspor’a konuk olacak. Saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

TrabzonsporSamsunspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Trabzonspor kazanır 1.77, beraberlik 3.96, Samsunspor kazanır ise 4.90 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde İlk Golü Trabzonspor Atar tercihinin 30.00 orana yükseldiğini belirtelim.

Trabzonspor’da İlk 4 Umutları Sürüyor 

Trabzonspor Süper Lig’de ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. Bordo Mavililer geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Ankaragücü deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başardı. Ankaragücü karşısında Edin Visca’nın attığı tek golle 1-0 kazanarak haftayı 3 puan ile geçtiler. Son haftalarda iyi sonuçlar alan Abdullah Avcı’nın ekibi son 4 haftada 10 puan topladı. Bu hafta ise Samsunspor’u konuk edecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Trabzonspor’da Stefano Denswil, Mislav Orsiv ve Umut Bozok sakat. Nicolas Pepe ve Trezeguet ise Afrika Kupası kadrosunda. 

Samsunspor Düşme Hattında 

Samsunspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Fatih Karagümrük’ü 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Bu galibiyet ile kümede kalma yolunda umutlarını arttırdılar da diyebiliriz. Markus Gisdol göreve geldikten sonra ilk galibiyetlerini almaya başlayan Karadeniz ekibi geride kalan 18 haftada 5 galibiyet aldı ve topladığı 18 puan ile düşme hattında yer alıyor. Bu hafta Trabzonspor’a konuk olacak Samsunspor’da Nanu, Olivier Ntcham ve Kingsley Schindler Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Zeki Yavru ve Gaetan Laura ise sakat. 

Trabzonspor – Samsunspor Maç Bilgileri

Trabzonspor – Samsunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Stefano Denswil, Mislav Orsiv ve Umut Bozok sakat. Nicolas Pepe ve Trezeguet ise Afrika Kupası kadrosunda. Samsunspor’da Nanu, Olivier Ntcham ve Kingsley Schindler Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Zeki Yavru ve Gaetan Laura ise sakat. 

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Larsen, Rayyan Baniya, Filip Benkovic, Eren Elmalı, Benjamin Mendy, Berat Özdemir, Edin Visca, Anastasios Bakesatas, Enis Bardhi, Paul Onuachu

Samsunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Samsunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Kingsley Schindler, Youssef Ait Bennasser, Oliver Ntcham, Moryke Fofana, Emre Kılınç, Marius Mouandilmadji

İddaa Tahmini

Trabzonspor geçen hafta Ankaragücü deplasmanından 3 puan çıkartmayı başardı. Rakibin 1-0 mağlup ettiler ve önemli bir galibiyet aldılar. Süper Lig’de ilk 4 umutlarını sürdüren Trabzonspor bu hafta Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Samsunspor Süper Lig’de alt sıralarda yer alıyor. Kümede kalma mücadelesi veren Kırmızı Beyazlılar geçen hafta Fatih Karagümrük’ü tek golle 1-0 mağlup etti ve moral buldu. Trabzonspor bu maçın favorisi. Abdullah Avcı’nın öğrencileri erken bir golle öne geçer ve mücadelede ilk golü atmayı başarır.

İddaa Oranı: İlk Golü Trabzonspor Atar, Oran 1.32

Bets10 Oranı: İlk Golü Trabzonspor Atar, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor Karadeniz derbisinde gülen taraf oldu. Samsunspor’u 2-1 mağlup ettiler ve ilk 4 umutlarını korudular.