Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Galatasaray İddaa Tahmini 11.01.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan sürüyor. Galatasaray deplasmanda, Sivasspor’un konuğu olacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Sivasspor ve Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Sivasspor kazanır 6.74, beraberlik 4.91, Galatasaray kazanır ise 1.50 olarak açıklanmış. MS 2 tercihi, özel oran kampanyası ile 30.00’a yükseldi. Kazanmak için Bets10 sitesini takipte kalın.

Sivasspor 3 Puanı Kaptı 

Sivasspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Kayserispor deplasmanına konuk olan Yiğidolar karşılaşmadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılan taraf oldu. Süper Lig’de son 2 maçını kazanan Sivasspor’da moraller yerinde. Öte yandan yeni hocası Bülent Uygun yönetiminde çıktıkları ilk maçtan da galibiyet ile ayrıldılar. Rey Manaj önderliğinde 3-1 kazanan Sivasspor bu hafta Galatasaray’ı konuk edecek. Maç öncesinde Sivasspor’da Clinton N’Jie ve Ahmed musa Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Golcü Rey Manaj ise kart cezalısı. 

Galatasaray Favori Taraf 

Galatasaray Süper Lig’de zirve takibini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Fenerbahçe’nin kazandığı haftada hata yapmadılar ve mücadeleden 3-0’lık galibiyet ile ayrıldılar. Konyaspor engelini 3 golle geçen Okan Buruk’un ekibi 2. Sıradaki yerini koruyor. Bu hafta içi ise Sivasspor deplasmanına konuk olacaklar. Süper Lig’de son 6 maçını kaybetmeyen ve 16 puan toplayan Galatasaray, Sivasspor deplasmanında da maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da Barış Alper Yılmaz kart cezalısı. Hakim Ziyech ve Cecric Bakambu Afrika Kupası kadrosunda. Sergio Oliviera ve Mauro Icardi’de sakat olan isimler. 

Sivasspor – Galatasaray Maç Bilgileri

Sivasspor – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 17.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Clinton N’Jie ve Ahmed musa Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Golcü Rey Manaj ise kart cezalısı. Galatasaray’da Barış Alper Yılmaz kart cezalısı. Hakim Ziyech ve Cecric Bakambu Afrika Kupası kadrosunda. Sergio Oliviera ve Mauro Icardi’de sakat olan isimler. 

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Caner Osmanpaşa, Samba Camara, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Charilaos Charisis, Samu Saiz, Emrah Başsan, Gerson Rodriguez, Mado Barrow

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Kazımcan Karataş, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Tete, Wilfried Zaha, Halil Dervişoğlu

İddaa Tahmini

Sivasspor Süper Lig’de geçen hafta sonu Kayserispor deplasmanından 3 puan çıkarttı. Rey Manaj’ın etkili oyunu ile Kayserispor’u 3-1 ile geçtiler. Son 2 maçını kazanan Sivasspor morali. Galatasray ise Rama Park’ta Konyaspor’u 3 golle geçti. İkinci yarıda buldukları gollerle kazanan Galatasaray lider Fenerbahçe’nin takibini devam ettiriyor. Bu hafta konuk olacakları Sivasspor deplasmanında da favoriler. Galatasaray kazanır ve yenilmezlik serisini 7 maça çıkartır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.28

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı. Sivasspor deplasmanında 2 puan bıraktılar.