İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Las Palmas Villarreal Bahis Tahmini 13.01.2024

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Villarreal deplasmanda, Las Palmas’ın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 16.00’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Las Palmas ve Villarreal arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Las Palmas kazanır 2.55, beraberlik 3.35, Villarreal kazanır ise 2.85 olarak açıklanmış.

Las Palmas Düşüşe Geçti 

Las Palmas son haftalarda La Liga’da düşüşe geçmeye başladı. Cadiz, Athletic Bilbao ve Barcelona maçlarından sadece 1 puan çıkartabildiler. Son 2 maçında Athletic Bilbao’ya 1-0, Barcelona’ya ise 2-1 kaybettiler. Garcia Pimienta’nın öğrencileri La Liga’da oynadığı son maçta Barceona’yı konuk etmiş ve rakibi karşısında 1-0 öne geçtiği maçta puan alamamıştı. Üst sıra hedefini devam ettirmek isteyen Las Palmas bu hafta sonu Gran Canaria’da Villarreal’i konuk edecek. Maç öncesinde Las Palmas’da Omenuke Mfulu ve Saul Coco Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Daley Sinkgraven ise kart cezalısı. 

Villarreal Mestalla’dan Çıkamadı 

Villarreal La Liga’da zor bir dönemden geçiyor. Marcelino’nun takıma gelişi de pek fayda etmedi gibi. 2 hafta önce Mestalla’da Valencia’nın konuğu olan Villarreal sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Villarreal’in tek golü ise Gerard Moreno’dan geldi. Son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşayan Villarreal alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Bu hafta sonu ise Gran Canaria’da Las Palmas’ın konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde Villarreal’de Denis Suarez, Yeremy Pino ve Juan Foyth sakat. Aissa Mando ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. 

Las Palmas – Villarreal Maç Bilgileri

Las Palmas – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Las Palmas’da Omenuke Mfulu ve Saul Coco Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Daley Sinkgraven ise kart cezalısı. Villarreal’de Denis Suarez, Yeremy Pino ve Juan Foyth sakat. Aissa Mando ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. 

Las Palmas'ın ilk 11’i Belli mi?

Las Palmas’ın muhtemel kadrosu: Alvaro Valles, Alvaro Lemos, Saul Coco, Alex Suarez, Daley Sinkgraven, Jonathan Viera, Javier Munoz, Kirian Rodriguez, Enzo Loiodice, Sandro Ramirez, Marc Cardona

Villarreal'in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Filip Jorgensen, Juan Foyth, Aissa Mandi, Jorge Cuenca, Alberto Moreno, Ramon Terrats, Dani Parejo, Santi Comesana, Gerard Moreno, Alejandro Baena, Alexander Sörloth

İddaa Tahmini

Las Palmas’da puan kayıpları sürüyor. 2 hafta önce Barcelona’yı konuk eden Las Palmas mücadeleden 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Son 3 maçta tam 8 puan bıraktılar. Villarreal’de son dönemde bir hayli formsuz. La Liga’da düşme hattına oldukça yakınlar. 2 hafta önce Mestalla’da konuk oldukları Valencia’ya 3-1 kaybettiler. Düşme hattı ile aralarında 4 puanlık fark var. Gollü bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. Her iki takımda skor üretiyor. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.51

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.67

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Las Palmas evinde net bir galibiyet aldı. Villarreal engelini 3-0 ile geçtiler.