İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Celta Vigo İddaa Tahmini 13.01.2024

İspanya La Liga’da zor günler geçiren Celta Vigo deplasmanda, Mallorca ile karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi saat 18.15’te S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Mallorca ve Celta Vigo arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde verilmiş. Mallorca kazanır 2.65, beraberlik 3.00, Celta Vigo kazanır ise 3.00 olarak açıklanmış.

Mallorca Alt Sıralarda 

Mallorca La Liga’da alt sıralarda yer alıyor. 2 hafta önce Santiago Bernabeu’da konuk oldukları Real Madrid’e 1-0 mağlup oldular. Performans anlamında Mallorca gerçekten beğeni topladı ama duran toptan yedikleri tek golle 1-0 kaybettiler. La Liga’da 5 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Javier Aguirre’nin öğrencileri bu hafta sonu ise Celta Vigo ile karşı karşıya gelecek. Rakibi karşısında maçın favorisi olarak gösterilen Mallorca’da Vedat Muriqi ve Martin Valjent ise sakat olan isimler. Matija Nastasic ise kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

Celta Vigo Evinde Kazandı 

Celta Vigo La Liga’da alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. 2 hafta önce Balaidos’da Real Betis’i konuk eden Celta Vigo sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Maçın uzatma dakikalarında buldukları golle 3 puana ulaşan Celta Vigo, aylardır yenilmeyen Real Betis’i mağlup etmeyi başardı ve dikkat çekti. La Liga’da son 6 maçta sadece Villarreal’e mağlup olan Celta Vigo, şimdilik düşme hattının üzerinde bulunuyor. Bu hafta sonu ise Mallorca’nın konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde Celta Vigo’da Joseph Aidoo ve Carl Staffelt sakat. Ivan Villar ise kart cezalısı. 

Mallorca – Celta Vigo Maç Bilgileri

Mallorca – Celta Vigo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 18.15’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Visit Mallorca Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da Vedat Muriqi ve Martin Valjent ise sakat olan isimler. Matija Nastasic ise kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Celta Vigo’da Joseph Aidoo ve Carl Staffelt sakat. Ivan Villar ise kart cezalısı. 

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Giovanni Gonzelez, Martin Valjent, Jose Copete, Jaume Costa, Dani Rodriguez, Omar Mascarell, Manu Morlanes, Amath Ndiaye, Abdon Prats

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Oscar Mingueza, Joseph Aidoo, Unai Nunez, Franco Cervi, Carles Perez, Fran Beltran, Hugo Sotelo, Jonathan Bamba, Anastasios Douvikas, Iago Aspas

İddaa Tahmini

Mallorca La Liga’da alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. 2 hafta önce konuk olduları Real Madrid deplasmanında direnemediler ve 1-0 kaybettiler. Mağlubiyete rağmen iyi oynadıklarını belirtelim. 5 maç aradan sonra mağlup olan Mallorca bu hafta evinde, Celta Vigo’yu konuk edecek. Celta Vigo ise sezonun 3. Galibiyetini Real Betis karşısında aldı. Balaidos’da rakibini 2-1 mağlup ederek 3 puanı aldılar ve şimdilik düşme hattının üzerine çıktılar. Mallorca’yı bu maçta favori görüyorum. Celta Vigo karşısında en azından kaybetmezler. 

İddaa Oranı: 10 (ç), Oran 1.22

Genzobet Oranı: 10 (ç), Oran 1.40

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mallorca evinde kaybetmedi. Celta Vigo ile 1-1 berabere kaldılar ve kümede kalma umutlarını devam ettirdiler.