İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Betis Granada İddaa Tahmini 13.01.2024

İspanya La Liga’da alt sıralarda yer alan Granada deplasmanda, Real Betis karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Real Betis ile Granada takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını inceleyecek olursak Real Betis galibiyetine 1.62, beraberlik tercihine 4.15, Granada galibiyetine ise 5.35 verildiğini görüyoruz.

Real Betis 13 Maç Sonra Mağlup 

Real Betis’in La Liga’da 13 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. La Liga’da 2 hafta önce Balaidos’da konuk oldukları Celta Vigo’ya 2-1 mağlup oldular. Maçın uzatma dakikalarında yediği golle haftayı puansız geçen Real Betis ilk 4 yarışının gerisinde kalmış durumda. 4. Sıradaki Athletic Bilbao ile aralarındaki puan farkı 10’a çıktı. Bu hafta Athletic Bilabo ile Real Betis’in karşı karşıya geleceğini düşünürsek, Real Betis’in bu hafta Granada karşısında alacağı 3 puanın önemi son derece büyük. Karşılaşma öncesinde Real Betis’de Nabil Fekir, Guido Rodriguez ve Claudio Bravo sakat olan isimler. Youssouf Sabaly, Abdi Ezzalzouli ve Chadi Raid ise Afrika Kupası kadrosunda bulunuyor. 

Granada’dan 3 Puan 

Granada La Liga’da bu sezon 2. Kez galibiyet sevinci yaşadı. Alexander Medina’nın öğrencileri 2 hafta önce Los Carmenes’de konuk ettikleri Cadiz’i 2-0 mağlup etmeyi başardılar. La Liga’da aylar sonra 3 puan sevinci yaşayan Granada kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Cadiz karşısında iyi bir performans gösteren Granada aldığı galibiyet ile puanını 11’e yükseltti. Bu hafta sonu ise Benito Villamarin’de Real Betis karşısında sürpriz arayacaklar. Granada’nın bu sezon deplasman maçlarında henüz galibiyet alamadığını da belirtmekte fayda var. Maç öncesinde Granada’da Richard Sanchez kart cezalısı. 

Real Betis – Granada Maç Bilgileri

Real Betis – Granada Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Villamarin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Betis’de Nabil Fekir, Guido Rodriguez ve Claudio Bravo sakat olan isimler. Youssouf Sabaly, Abdi Ezzalzouli ve Chadi Raid ise Afrika Kupası kadrosunda bulunuyor. Granada’da Richard Sanchez kart cezalısı. 

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Rui Silva, Abner Vinicius, Luiz Felipe, German Pezzela, Youssouf Sabaly, Marc Roca, Guido Rodriguez, Ayoze Perez, Luiz Henrique, Assane Diao, Willian Jose

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muhtemel kadrosu: Andre Ferreira, Carlos Neva, Ignasi Miguel, Miguel Rubio, Jesus Vallejo, Jose Callejon, Oscar Melendo, Gerard Gumbau, Sergio Ruiz Alonso, Myrto Uzuni, Samuel Omorodion

İddaa Tahmini

Real Betis 2 hafta önce Celta Vigo deplasmanına konuk oldu ve rakibine 2-1 kaybetti. Maçın uzatma dakikalarında yedikleri golle puan alamadılar. Aylar sonra mağlup olan Real Betis yeni bir seri peşinde ve bu hafta Granada’yı konuk edecekler. Granada ise uzun bir aradan sonra galibiyet aldı. La Liga’da oynadıkları son maçta Cadiz’i 2-0 mağlup ederek puanını 11 yaptılar. Bu hafta ise Real Betis deplasmanında işleri zor olacak. Real Betis’ten rahat bir galibiyet bekliyorum. Düşme hattındaki Granada’yı mağlup ederek 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Betis tek golle 3 puanı kaptı. Benito Villamarin’de Granada’yı 1-0 mağlup ettiler.