İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Fulham İddaa Tahmini 13.01.2024

İngiltere Premier Lig’de son 2 maçını kazanarak geçen Chelsea evinde, Fulham karşısında da 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 15.30’da Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Chelsea ile Fulham zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Chelsea galibiyetinin 1.65, beraberlik tercihinin 4.25, Fulham galibiyetinin ise 2.45 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Chelsea Seri Peşinde 

Chelsea geçtiğimiz hafta içi İngiltere Lig Kupası yarı final maçında Middlesbrough ile karşı karşıya geldi. Riverside’da konuk oldukları rakibine 1-0 mağlup olan Maviler final umutlarını rövanş maçına bıraktı. Premier Lig’de ise bu hafta sonu Fulham’ı konuk edecekler. Premier Lig’de son 2 maçından 6 puan çıkartan Mauricio Pochettino’nun öğrencileri Crystal Palace ve Luton Town maçlarında kazanmayı başarmıştı. Premier Lig’de bu sezon Chelsea’nin üst üste 3 maç kazandığı bir seri yok. Bu sebeple Fulham maçının önemi büyük. Karşılaşma öncesinde Chelsea’de Nicolas Jackson Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Romeo Lavia, Marc Cucurella, Roberto Sanchez, Wesley Fofna, Reece James ve Ben Chilwell’ın sakatlıkları sürüyor. 

Fulham Sürpriz Peşinde 

Fulham geçtiğimiz hafta içi İngiltere Lig Kupası yarı final ilk maçında Liverpool’a deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Anfield’da öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar. Premier Lig’de ise 2 hafta önce büyük bir sürpriz yapan Fulham, Craven Cottage’de konuk ettiği Arsenal’ı 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup ederek sürpriz bir 3 puan elde etmişdi. Londra derbisinden 3 puan çıkartan Fulham’ın Premier Lig’de 3 maçlık mağlubiyet serisini de sona erdirdiğini belirtelim. Bu hafta Chelsea’ye konuk olacak Fulham’da Adama Traore sakat. Calvin Bassey, Alex Iwobi ve Mode Ballo Toure gibi isimler ise Afrika Kupası kadrosunda. 

Chelsea – Fulham Maç Bilgileri

Chelsea – Fulham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.30’da başlayacak ve Beın Sports 4 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Nicolas Jackson Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Romeo Lavia, Marc Cucurella, Roberto Sanchez, Wesley Fofna, Reece James ve Ben Chilwell’ın sakatlıkları sürüyor. Fulham’da Adama Traore sakat. Calvin Bassey, Alex Iwobi ve Mode Ballo Toure gibi isimler ise Afrika Kupası kadrosunda. 

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Dorde Petkovic, Axel Disasi, Benoit Badiashille, Thiago Silva, Levi Colwill, Enzo Fernandez, Connor Gallagher, Lesley Ugochukwu, Mykhailo Mudryk, Nicolas Jackson, Christopher Nkunku

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Kenny Tete, Harrison Reed, Sasa Lukic, Tom Cairney, Willian, Harry Wilson, Rodrigo Muniz

İddaa Tahmini

Chelsea hafta içi Lig Kupası’nda konuk olduğu Middlesbrough deplasmanından mağlubiyet ile döndü. Riverside’da rakibine 1-0 kaybettiler ve final şansını zora soktular. Premier Lig’de ise son 2 maçını kazanarak geçen Chelsea bu hafta Fulham karşısında da 3 puan arayacak. Fulham ise Premier Lig’de oynadığı son maçta Arsenal’ı mağlup etti. İç sahada konuk ettikleri rakibini 1-0 geriye düştükleri maçta 2-1 mağlup ederek dikkat çektiler. Chelsea’den bu hafta yine galibiyet bekliyorum. Stamford Bridge’de Fulham’ı mağlup ederler ve galibiyet serisini devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea evinde 3 puanı kaptı. Stamford Bridge’de Fulham engelini 1-0 ile geçtiler.