İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Newcastle United Manchester City İddaa Tahmini 13.01.2024

İngiltere Premier Lig’de zirve takibini devam ettiren Manchester City deplasmanda, Newcastle United’a konuk olacak. Karşılaşma saat 20.30’da start alacak ve Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

Newcastle UnitedManchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Newcastle United kazanır 5.40, beraberlik 4.45, Manchester City kazanır ise 1.62 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. MS 2 tercihi 30.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Newcastle United Tur Atladı 

Newcastle United FA Cup’ta geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Sunderland deplasmanına konuk oldular ve mücadeleyi 3-0 kazanarak turu geçtiler. Premier Lig’de ise son dönemde üst üste mağlubiyetler yaşayan bir Newcastle United var. Son 3 maçını kaybeden Eddie Howe’un öğrencileri son 6 haftada ise tam 5 kez mağlup oldu. 2 hafta önce Anfield’da konuk oldukları Liverpool’a 4-2 kaybettiler. Bu hafta sonu ise St. James Park’ta Manchester City’i konuk edecek Newcastle United’ı zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Newcastle United’da Callum Wilson, Elliot Anderson, Kieran Trippier, Nick Pepe ve Matt Targett’ın sakatlıkları sürüyor. 

Manchester City Zirve Takibinde 

Manchester City Premier Lig’de zirve takibini devam ettiriyor. 2 hafta önce Etihad’da Sheffield United’ı konuk eden Pep Guardiola’nın öğrenciler sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Premier Lig’de son 2 maçını kazanarak geçen Manchster City bu hafta sonu St. James Park’ta Newcastle United’a konuk olacak. Lider Liverpool’un 5 puan gerisinde yer alan Manchester City’nin 1 maçı da eksik. Bu hafta Newcastle United deplasmanında alacakları 3 puanın önemi son derece büyük. Karşılaşma öncesinde Manchester City’de Erling Haaland, John Sonets ve Kalvin Phillips sakat. Rodri ise kadroda yer almayacak. 

Newcastle United – Manchester City Maç Bilgileri

Newcastle United – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Callum Wilson, Elliot Anderson, Kieran Trippier, Nick Pepe ve Matt Targett’ın sakatlıkları sürüyor. Manchester City’de Erling Haaland, John Sonets ve Kalvin Phillips sakat. Rodri ise kadroda yer almayacak. 

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Martin Dubravka, Kieran Trippier, Fabian Schar, Sven Botman, Dan Burn, Joe Willock, Bruno Guimaraes, Joelinton, Miguel Almiron, Anthony Gordon, Alexander Isak

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Josko Gvardiol, Ruben Dias, Nathan Ake, Mateo Kovacic, Bernardo Silva, Rodri, Phil Foden, Jack Grealish, Julian Alvarez

İddaa Tahmini

Newcastle United’ın Premier Lig’de mağlubiyet serisi devam ediyor. Son 3 maçını kaybeden Eddie Howe’un ekibi düşüşe geçti. Son olarak Anfield’da Liverpool’a 4-1 kaybetmişlerdi. Manchester City ise iyi bir seri yakaladı. Premier Lig’de oynadıkları son 4 maçta 10 puan topladılar ve zirve takipleri sürüyor. 2 hafta önce Etihad’da Sheffield United’ı 2-0 ile geçtiler. Bu hafta Newcastle United deplasmanında da favoriler. Manchester City’den 3 puan beklentim var. Newcastle United’ı mağlup ederek haftayı galibiyet ile kapatırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.38

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City Kevin De Bruyne önderliğinde 3 puanı kaptı. Newcastle United’ı 3-2 ile geçtiler.