Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Monaco Reims İddaa Tahmini 13.01.2024

Fransa Ligue 1 sahnesinde 18. hafta heyecanı 13 Ocak Cumartesi akşamı devam ederken, günün ilk mücadelesinde Monaco ile Reims karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 19:00’da başlarken, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Monaco galibiyetine 1.75, beraberliğe 4.15, Reims galibiyetine ise 4.30 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.52, beraberliğe 3.56, konuk ekibe ise 3.76 oran veriyor.

Monaco 10 Kişiyle Geri Döndü

Fransa Ligue 1’de sezonun ilk yarısı sona ererken, Monaco zirve yarışını bırakmadı. Adi Hütter yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yapan ev sahibi, 17 haftadan 10 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyetle 33 puan topladı. PSG ve Nice’ın gerisinde kalan Monaco, 10 kişi kaldığı Toulouse deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönerek, lider ile arasındaki puan farkını 7’de tutmayı başardı. Deplasmanda 1-0 geriye düşen ev sahibinde, Ben Yedder 2 golle takımına 3 puanı getirirken, 51. dakikada kırmızı kart gören Golovin takımını eksik bıraktı. Son 4 haftada sadece ezeli rakibi Lyon karşısında mağlubiyet yaşayan Monaco, geri kalan 3 haftada Montpellier, Rennes ve Toulouse’u mağlup etmeyi başardı. Zirve yarışında yoluna tam gaz devam eden ev sahibi, sezonun ikinci yarısına Reims karşısında merhaba diyecek. Galibiyetlerine devam etmek isteyen ev sahibi, zirve yarışının içerisinde kalmak istiyor.

Reims Deplasmanda Zorlanıyor

Fransa Ligue 1’in 17. haftasında Le Havre karşısına çıkan Reims, rakibinin erken kırmızı kartıyla önemli bir fırsat yakalarken, Keito Nakamura’nın attığı tek golle 3 puanı hanesine yazdırdı. Rakibi 21. dakikada 10 kişi kalırken, Reims galibiyet golünü 24. dakikada buldu. 90 dakika boyunca kalesinde sadece 1 isabetli şuta izin veren konuk ekip, 17 hafta sonunda 8. galibiyetini aldı. 8 galibiyet, 2 beraberlik, 7 mağlubiyetle 26 puan toplamayı başaran ve 8. sırada kendisine yer bulan Reims, William Still yönetiminde sezonun ilk yarısını iyi bir performansla kapattı. Üst sıra takibine tam gaz devam eden konuk ekip, sezonun ikinci yarısına Monaco deplasmanında start verecek. Son 3 deplasman maçında mağlup olmaktan kurtulamayan Reims, bu hafta önemli eksikleri bulunan Monaco karşısında bu seriye son vermek istiyor.

Monaco – Reims Maç Bilgileri

Monaco – Reims Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco’da bu hafta Camara, Diatta, Jakobs, Singo, Salisu, Minmino milli takımlarıa gittiler. Eliesse Ben Seghir, Eliot Matazo, Breel Embolo ve Caio Henrique sakatlıkları nedeniyle, Golovin ise kart cezalısı nedeniyle kadroda yer almayacak. Reims cephesinde ise Yunis Abdelhamid, Oumar Diakite, Amir Richardson, Junya Ito, Keito Nakamura milli takımlarına gittiler. Muntesi ve Esbrand’ın ise sakatlıkları devam ediyor.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Chrislain Matsima, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Denis Zakaria, Jean Lucas, Youssouf Fofana, Maghnes Akliouche, Soungoutou Magassa, Folarin Balogun, Wissam Ben Yedder.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Yehvann Diouf, Joseph Okumu, Thibault De Smet, Reda Khadra, Azor Matusiwa, Salama, Thomas Foket, Atangana Edoa, Mamadou Diakhon, Salama, Mohammed Daramy.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de sezonun ilk yarısının sona ermesiyle birlikte, kendisine 3. sırada yer bulan Monaco, zirve takibini bırakmadı. Harika bir performans grafiği ortaya koyan Adi Hütter ve öğrencileri, kadrosundaki önemli eksiklere rağmen iç saha avantajıyla Reims’i mağlup etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.52

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Reims zorlu deplasmandan 3 puanla çıktı. Konuk ekip Reims 3 golle rakibini mağlup etmeyi başarırken, Monaco ise evinde tek golle mağlubiyetten kurtulamadı.