Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Rennes Nice İddaa Tahmini 13.01.2024

Fransa Ligue 1 sahnesinde Rennes ile Nice kozlarını paylaşacak. 13 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak olan 18. hafta mücadelesi, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Rennes galibiyetine 2.35, berberliğe 3.25, Nice galibiyetine ise 3.20 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.25, 2.5 Alt 1.65 oran kazandırıyor.

Rennes Sonuca Gitmekte Zorlanıyor

Rennes sezonun ilk yarısı itibariyle sonuca gitmekte zorlanıyor. Fransa Ligue 1’de ilk 17 hafta itibariyle en fazla isabetli şut atan, en fazla topa sahip olma yüzdelerinden birine sahip olan Rennes, 19 puanla 10. sırada yer aldı. Üst sıralardan uzak kalan ev sahibinde, 5 hafta önce Bruno Genesio yerine Julien Stephan getirildi. Yeni hocasıyla 5 maçtan 2 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberlikle 7 puan toplamayı başaran Rennes, 17. haftada konuk olduğu Clermont deplasmanından 3-1’lik galibiyetle döndü. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan ev sahibi, rakibinin 10 kişi kalmasıyla birlikte 2. yarıda skoru çevirmeyi başardı. Galibiyetle moral bulan Rennes, bu hafta sahasında Nice’ı konuk edecek. Sezonun ilk yarısında Nice karşısında 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamadıklarını belirtelim.

Nice’dan Rahat Galibiyet

Fransa Ligue 1’de zirve takibine tam gaz devam eden Nice, iç sahada sergilediği namağlup performans grafiğini, 17. haftada 2-0’lık Lens galibiyetiyle taçlandırdı. Yakın rakibi karşısında 90 dakika boyunca üstün bir futbol sergilemeyi başaran Francesco Farioli’nin öğrencileri, sezonun ilk yarısı sona erdiğinde, lider ile arasındaki puan farkını 5’te tutmaya devam etti. 17 haftayı 10 galibiyet, 5 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, son 2 deplasman sınavında Nantes ve Le Havre’ye karşı kaybetti. Kalesinde gördüğü 9 golle ligin en iyi savunma performansını sergileyen ve liderin ardından en fazla isabetli pas yüzdesine sahip olan Nice, sadece puan tablosunda değil, ortaya koyduğu istatistiklerle de şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olduğunu ispatladı. Zirve takibine devam eden konuk ekip, bu hafta Rennes deplasmanında galibiyet arayacak.

Rennes – Nice Maç Bilgileri

Rennes – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Roazhon Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rennes cephesinde Amine Gouiri’nin sakatlığı devam ediyor. Christopher Wooh ise milli takımında. Nice’da ise Sofiane Diop ve Khephren Thuram’ın sakatlıkları devam ediyor. Hichem Boudaoui, Jeremie Boga milli takımlarına giderken, Jean-Clair Todibo ve Youcef Atal ise cezalı durumda.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Alfred Gomis, Joe Rodon, Jeanuël Belocian, Birger Meling, Arthur Theate, Benjamin Bourigeaud, Ludovic Blas, Lovro Majer, Baptiste Santamaria, Gaetan Laborde, Arnaud Muinga.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Marcin Bulka, Melvin Bard, Antoine Mendy, Dante, Paulino Rosario, Morgan Sanson, Youssouf Ndayishimiye, Melvin Bard, Teremas Igoboras Moffi, Gaetan Laborde.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de zirve takibine tam gaz devam eden Nice, liderin en yakın takipçisi. İç sahada namağlup performans sergileyen konuk ekip, deplasmanda 2 haftadır kazanamıyor. Dış saha puan kayıplarıyla zirveyi kaybeden Nice, Rennes deplasmanında kazanarak, bu kötü seriye son vermeyi başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.75

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 3.20

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Benjamin Bourigeaud ve Arnaud Kalimuendo ikilisinin golleri Rnnes’i galibiyete taşıdı. Ev sahibi liderin en yakın takipçisine karşı 90 dakika boyunca kalesini gole kapatırken, 2 golle rakibini mağlup etmeyi başardı.