İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Monza İnter İddaa Tahmini 13.01.2024

13 Ocak Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe yer alan İtalya Serie A Ligi‘nin 20. hafta mücadelesinde, Monza ile İnter karşı karşıya gelecek. Saat 17:00 itibariyle başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Monza galibiyetine 6.30, beraberliğe 4.45, İnter galibiyetine ise 1.52 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.83, 2.5 Alt 1.98 oran kazandırıyor.

Monza Lider Karşısında

İtalya Serie A Ligi’nin 19. haftasında Frosinone deplasmanına konuk olan Monza, 3 puanı 3 golle aldı. Fişi erken çeken ev sahibinde, genç yıldızlar öne çıktı. Valentin Carboni ve Dany Mota 1 gol, 1’er asistle galibiyeti getiren isimler olurken, skor hakimiyetini ele aldıktan sonra, Monza savunmasının önemli hatalar yaptığını da belirtelim. Sezonun ilk yarısını 3-2’lik galibiyetle noktalayan Raffaele Palladino’nun öğrencileri, 25 puanla ligin 11. sırasında yer aldı. Düşme hattından uzak kalmayı başaran Monza, bu hafta evinde lider İnter’i konuk edecek. Son 4 haftadan 1 galibiyet çıkarabilen ve son maçta kazanmasına rağmen savunmada önemli açıklar veren Monza, lider karşısında sürpriz arayacak. 19 maçta 19 gole imza atıp, kalelerinde ise 20 gole engel olamadıklarını belirtelim.

İnter Liderliğe Devam Dedi

İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter, 19. haftada Hellas Verona ile karşı karşıya gelirken, ölüp ölüp dirildiği mücadeleden 3 puanla çıktı. Sezonun ilk yarısını lider kapatmak için galibiyete ihtiyacı olan Inzghi ve öğrencileri, 1-0 öne geçtiği maçta, son dakikaya 1-1’lik berberlikle girdi. Frattesi‘nin golüyle skoru 2-1’e getiren İnter’de, Thomas Henry’in kaçırdığı penaltıyla 3 puan geldi. İlk 19 hafta itibariyle İnter’in galibiyet adına zorlandığı ender maçlardan birisi oldu. 13 haftadır mağlup olmayan konuk ekip, 10 galibiyet, 3 beraberliğe imza attı. 19 hafta sonunda ise sadece Sassuolo’ya karşı kaybettiler. En yakın rakibi Juventus’un 2 puan üzerinde yoluna devam etmeyi başaran İnter, lige attığı 44 golle damga vururken, kalesinde sadece 9 gole izin vererek, aynı zamanda ligin en iyi savunma performansını sergiledi. Lautaro Martinez 16 golle ligin en skorer ismi olurken, konuk ekip lige damga vurmaya devam ediyor.

Monza – İnter Maç Bilgileri

Monza – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele U-Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monza’da Michele Di Gregorio ve Gianluca Caprari’nin sakatlıkları devam ediyor. Papu Gomez kart cezası, Jose Machin ise milli takımda olması nedeniyle kadroda yer almayacak. İnter cephesinde ise Juan Cuadrado’nun sakatlığı devam ediyor.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Alessandro Sorrentino, Andrea Carboni, Pablo Mari, Luca Caldirola, Giorgos Kiriakopoulos, Roberto Gagliardini, Matteo Pessina, Andrea Colpani, Lorenzo Colombo, Patrick Ciurria, Dany Mota.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Matteo Darmian, Aurel Bisseck, Francesco Acerbi, Federico Dimarco, Nicolo Barella, Carlos Augusto, Davy Klaassen, Hakan Çalhanoğlu, Marcus Thuram, Lautaro Martinez.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin liderlik koltuğunda oturan İnter, son 13 haftaya yenilmezlik serisiyle damga vurdu. En yakın rakibiyle puan farkını 2’de tutmaya devam eden İnter, kazanmaya Monza deplasmanında devam edecek ve sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.33

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.52

Maç Sonucu: 1-5

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter deplasmanda zorlanmadan kazandı. İtalya Serie A Ligi’nin lideri, sezonun ikinci yarısına müthiş bir başlangıç yaptı. 5 golle 3 puanı alan İnter, Serie A Ligi sahnesinde bizleri yanıltmadı.