İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Salernitana Maç Tahmini 13.01.2024

Napoli sahasında Salernitana‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 20. hafta mücadelesi, 13 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak. Mücadele S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Napoli galibiyetine 1.37, beraberliğe 5.35, Salernitana galibiyetine ise 8.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.83, KGYOK 1.96 oran kazandırıyor.

Napoli 3 Maçtır Kazanamıyor

İtalya Serie A Ligi’nde son 3 hafta 8 puan kaybeden Napoli’de, göreve 7 önce gelen Walter Mazzarri’nin tahtı sallanıyor. Kısa süre önce göreve gelmesine karşın, üst üste puan kayıplarıyla üst sırlardan uzak kalan son şampiyon, son 6 haftanın ise 5’inde puan kaybetti. 33 yıl sonra gelen şampiyonluğun ardından, görevden ayrılan Spalletti’nin yokluğu hissediliyor. Rudi Garcia ile aradığı başarıyı bulamayan Napoli’de, Mazarri dönemi de iyi başlamadı. 19 haftayı 8 galibiyet, 4 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, 9. sırada kendisine yer buldu. Zirve yarışından kopan Napoli, şimdi ise üst sıralardan kopma tehlikesiyle karşı karşıya. Son 3 haftada skor dahi üretmeyen Napoli, kalesinde ise 5 gole engel olamadı. Sezonun ikinci yarısının ilk haftasında Salernitana karşısında galibiyet arayacak.

Salernitana Dipten Kurtulamadı

İtalya Serie A Ligi’nde 19 haftanın 17’sinde puan kaybeden Salernitana, sezonun ilk yarısı son erdiğinde en alt sıradan kurtulamadı. Filippo Inzaghi hamlesine rağmen düşme tehlikesini yakından hisseden konuk ekip, 19 haftadan 12 puan toplayabildi. Düşme hattının üzeriyle puan farkı 3’e kadar yükselirken, sezonun ilk yarısını iç sahada Juventus’a karşı 2-1’lik mağlubiyetle kapattıklarını söyleyelim. Son 6 haftadan 4 puan çıkarabilen Salernitana, ilk 19 hafta itibariyle sadece Lazio ve Hellas Verona’yı mağlup etmeyi başardı. Kalesinde 38 gole engel olmayı başaramayan ve ligin en zayıf savunma performansını ortaya koyan konuk ekip, galibiyet adına İtalya Serie A Ligi sahnesinde güven vermekten çok uzakta. Ligin zayıf halkası bu hafta Napoli deplasmanından sürpriz bir galibiyetle çıkarak, sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Napoli – Salernitana Maç Bilgileri

Napoli – Salernitana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli’de Alex Meret, Natan, Mathias Olivera’nın sakatlıkları devam ediyor. Mazzocchi kart cezası, Andre Zambo Anguissa ve Victor Osimhen ise milli takımlarında. Salernitana’da ise Grigoris Kastanos, Lorenzo Pirola ve Boulaye Dia’nın sakatlıkları devam ediyor. Cabral ve Coulibaly milli takımlarına giderken, Maggiore ise kart cezalısı.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Pierluigi Gollini, Amir Rrahmani, Mario Rui, Leo Oestigaard, Giovanni Di Lorenzo, Stanislav Lobotka, Piotr Zielinski, Michel Cajuste, Jesper Lindstrom, Khvicha Kvaratskhelia, Giovanni Simeone.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Norbert Gyömber, Federico Fazio, Matteo Lovato, Domagoj Bradaric, Agustin Martegani, Mateusz Legowski, Emil Bohinen, Antonio Candreva, Loum Tchaouna, Simmy.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde üst sıralardan uzak kalmaya başlayan Napoli, evinde kötü gidişata çare arıyor. Ev sahibi sezonun ikici yarısına galibiyetle başlayacak ve Saleritana engelini zorlanmadan geçecektir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.67

intobet Oranı: H1, Oran 1.96

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli puan kaybından zor kurtuldu. Ev sahibi son dakika golüyle Salernitana engelini 3 puanla geçmeyi başarırken, İtalya Serie A Ligi’nde puan kayıplarına dur dedi. Napoli’nin daha rahat bir galibiyet almasını bekliyorduk.