İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Genoa Torino Maç Tahmini 13.01.2024

13 Ocak Cumartesi akşamı S Sport Plus, S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Genoa ile Torino karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati ise 17:00.

Rexbet, Genoa galibiyetine 2.92, beraberliğe 2.98, Torino galibiyetine ise 2.75 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.55, beraberliğe 2.63, konuk ekibe ise 2.33 oran veriyor.

Genoa Yükselişe Geçti

İtalya Serie A Ligi’nin 19. haftasında Bologna deplasmanına konuk olan Genoa, zorlu deplasmanda ilk 45 dakikayı Albert Gudmundsson’un attığı şık golle 1-0 önde kapatmayı başarırken, yediği son dakika golüyle galibiyeti kaçırdı ve deplasmandan 1-1’lik beraberlikle dönmek zorunda kaldı. Son 4 haftada maç kaybetmeyen Alberto Gilardino’nun öğrencileri, zorlu fikstürden başarıyla çıktı. Son 4 haftada Juventus, İnter ve Bologna ile berabere kalan Genoa, Sassuolo deplasmanından ise 2-1’lik galibiyetle döndü. Son haftalardaki yükselişiyle alt sıralarda kurtulmayı başaran ev sahibi, düşme hattıyla puan farkını 7’ye kadar yükseltirken, 21 puanla 12. sırada yer aldı. Sezonun ikinci yarısında Torino karşısında galibiyet arayacak olan Genoa, sezonun ilk yarısında rakibine deplasmanda 1-0’lık skorla kaybetmişti.

Torino Galibiyet Peşinde

İtalya Serie A Ligi’nin 19. haftasında Napoli’yi sahasında ağırlayan Torino, son şampiyon karşısında 3 puanı 3 golle aldı. Sanabria, Vlasic ve Buongiorno’dan gelen gollerle rahat bir galibiyete imza atan konuk ekip, 90 dakika boyunca kalesini gole kapatmayı başardı. Son 7 haftada sadece 1 kez mağlup olan Torino, son 10 haftada ise sadece 2 kez mağlup oldu. Ivan Juric ve öğrencileri, son haftalarda iyi performans grafiğiyle dikkat çekti. 19 haftadan topladığı 27 puanla 10. sırada kendisine yer bulan konuk ekip, sezonun ikinci yarısında ilk sınavını Genoa’ya karşı deplasmanda verecek. Sezonun ilk yarısı iç sahada Genoa engelini 1-0’lık galibiyetle geçmeyi başardılar.

Genoa – Torino Maç Bilgileri

Genoa – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Luigi Ferraris Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Genoa’da önemli bir eksik bulunmuyor. Torino’da ise Perr Schuurs’un sakatlığı devam ediyor.

Genoa’nın 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Josep Martinez, Koni De Winter, Radu Dragusin, Johan Vasquez, Ridgeciano Haps, Stefano Sabelli, Morten Frendrup, Morten Thorsby, Milan Badelj, George Puscas, Aaron Martin.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Vanja Savic, Valentino Lazaro, Ricardo Rodriguez, Alessandro Buongiorno, Nikola Vlasic, Mergim Vojvoda, Ivan Ilic, Adrien Tameze, Demba Seck, Nemanja Radonjic, Duvan Zapata.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son haftalardaki etkileriyle alt sıralardan kurtularak rahat nefes almayı başaran Genoa ve Torino, sezonun ikinci yarısında karşı karşıya geliyor. Galibiyetle başlangıç yapmak isteyen tarafların 3 puan mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 2.20

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Genoa ve Torino, İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ikinci yarısına puan kayıplarıyla başladı. İki takımda 90 dakikayı golsüz beraberlikle geçerken, sahadan 1’er puanla ayrıldı.