İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Hellas Verona Empoli Maç Tahmini 13.01.2024

13 Ocak Cumartesi akşamı İtalya Serie A Ligi‘nde 20. hafta mücadeleleri sahne alıyor. Hellas Verona ile Empoli’nin karşı karşıya geleceği mücadele, Türkiye saati ile 20:00’de başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Marcantonio Bentegodi Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Rexbet, Hellas Verona galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.35, Empoli galibiyetine ise 3.45 oran belirlemiş durumda.

Hellas Verona Galibiyetten Uzak

İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısı sona erdiğinde düşme potasından kurtulmayı başaramayan Hellas Verona, sezonun ikinci yarısında açılışı düşme hattını paylaştığı Empoli ile karşı karşıya gelecek. Marco Baroni yönetiminde zor günler geçiren ev sahibi, ilk 2 haftada aldığı Empoli ve Roma galibiyetlerinin ardından, son 16 haftada sadece Cagliari’yi 10 kişi yakaladığı mücadeleden galibiyet çıkarabildi. 19 haftayı 3 galibiyet, 5 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakan Hellas Verona, kalesini 26 gole kapatamazken, rakip fileleri ise 16 kez havalandırdı. Son hafta lider İnter karşısında son dakika golüyle mağlup olan ve beraberlik şansını penaltıyı kaçırarak değerlendirmeyi başaramayan Hellas Verona, galibiyetten uzak performansını sürdürüyor.

Empoli 7 Maçtır Kazanamıyor

Empoli, İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısını 7 maçlık galibiyet hasretiyle noktaladı ve düşme potasından kurtulmayı başaramadı. Aurelio Andreazzoli hamlesine rağmen düşme potasından bir türlü kurtulamayan konuk ekip, 19 haftayı 3 galibiyet, 4 beraberlik, 12 mağlubiyetle geride bıraktı. Son 7 haftayı 4 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bırakan konuk ekip, son hafta taraftarı önünde konuk ettiği Milan karşısında 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. 90 dakika boyunca hücum hattında etkisiz kalan Empoli, savunmada ise önemli açıklar verdi. Son 4 haftanın tamamında skor üretmeyi başaramayan ve 19 maçta 10 gol bulan konuk ekip, ligin en zayıf hücum karnesine sahip. Bu hafta düşme hattının paylaştığı Hellas Verona’ya deplasmanda konuk olacak olan Empoli’de, işler yolunda gitmiyor.

Hellas Verona – Empoli Maç Bilgileri

Hellas Verona – Empoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Marcantonio Bentegodi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hellas Verona’da Darko Lazovic’in kart cezası bulunuyor. Empoli’de ise Tyronne Ebuehi, Giuseppe Pezzella ve Simone Bastoni’nin sakatlıkları devam ediyor.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Bruno Amione, Tomas Suslov, Jackson Tchatchoua, Martin Hongla, Filippo Terracciano, Pawel Dawidowicz, Milan Djuric, Michael Folorunsho, Juan Manuel Cruz, Cyril Ngonge.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Elia Caprile, Sebastiano Luperto, Ardian Ismajli, Daniel Maldini, Alberto Grassi, Jacopo Fazzini, Filippo Ranocchia, Liam Henderson, Petar Stojanovic, Matteo Cancellieri, Francesco Caputo.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde lidere son dakika golüyle mağlup olan ve aynı zamanda son dakikada penaltı kaçıran Hellas Verona, mağlubiyete rağmen iyi bir futbol sergiledi. Hellas Verona düşme hattını paylaştığı Empoli karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.90

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.20

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hellas Verona 10 kişi kalmasına rağmen kazanmayı bildi. Ev sahibi 2 golle Empoli’yi mağlup ederken, kalesinde ise 1 gole engel olamadı. Kazananları tebrik ederiz.