Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Augsburg Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 13.01.2024

Augsburg evinde Bayer Leverkusen‘i konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın 17. haftası kapsamında 13 Ocak Cumartesi akşamı sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17:30’da canlı yayınlanacak.

Betroad, Augsburg galibiyetine 5.37, beraberliğe 4.67, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 1.56 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 4.73, beraberliğe 4.01, konuk ekibe ise 1.35 oran veriyor.

Augsburg Yeniden Düşüşe Geçti

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Augsburg, Almanya Bundesliga’da 6 maçlık yenilmezlik serisini kaybetmesinin ardından, son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Jess Thorup’un göreve gelişiyle birlikte Almanya Bundesliga sahnesinde tam 6 hafta namağlup bir performans sergileyen Augsburg, yeni teknik adamıyla ilk mağlubiyetini Werder Bemen deplasmanından 2-0’lık skorla aldı. İç sahada alınan Dortmund beraberliğinin ardından ise son hafta Stuttgart’a karşı deplasmanda 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamadılar. Son 3 haftada sadece 1 gol bulan Augsburg, kalesinde ise 5 gole engel olamadı. 16 hafta sonunda 18 puanla 11. sıraya kadar gerileyen ev sahibi, 17. haftada lider Bayer Leverkusen’i sahasında konuk edecek. Augsburg yeni hocasıyla yeniden yükselişe geçmek istiyor.

Bayer Leverkusen’de Mağlubiyete Yer Yok

Bayer Leverkusen genç teknik adamı Xabi Alonso ile tarih yazmaya devam ediyor. Almanya Bundesliga’da ilk 16 hafta namağlup performansıyla liderlik ipini göğüsleyen konuk ekip, UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda ise tüm maçlarını kazanarak, lider olarak Son 16 biletini cebine koydu. Kazanma alışkanlığına Almanya DFB Kupası’nda devam eden Leverkusen, Çeyrek Finalistler arasında yer alıyor. Bu sezon 25 resmi maçta boy gösteren konuk ekip, 22 galibiyet, 3 beraberliklerle tüm kulvarlarda namağlup bir performans sergiledi. Ligde son 11 yılın şampiyonu Bayern Münih’in 4 puan üzerinde liderliğine devam eden Xabi Alonso’nun öğrencileri, 46 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde sadece 12 gole izin verdi. Sezonun ilk yarısında son haftaya girilirken, lider seriyi galibiyetle sürdürmek istiyor.

Augsburg – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Augsburg – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Augsburg takımında Mads Valentin kart cezalısı. Raphael Framberger ve Tomas Koubek’in sakatlıkları devam ediyor. Leverkusen’de ise Arthur, Victor Boniface’in sakatlıkları devam ediyor. Amine Adli, Edmond Tapsoba ve Odilon Kossounou ise milli takımlarına gittiler.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Patric Pfeiffer, Jeffrey Gouweleeuw, Kevin Mbabu, Iago, Tim Breithaupt, Elvis Rexhbecaj, Felix Uduokhai, Ermedin Demirovic, Drena Beljo, Phillip Tietz.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Piero Hincapie, Fayçal Tapsoba, Alejandro Grimaldo, Jonathan Tah, Jeremie Frimpong, Florian Wirtz, Jonas Hofmann, Granit Xhaka, Robert Andrich, Patrik Schick.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’nın namağlup lideri Bayer Leverkusen, 25 maçta namağlup performans grafiğiyle dikkat çekerken, katıldığı tüm kulvarlarda şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer aldı. Xabi Alonso yönetiminde tarih yazmaya devam eden Leverkusen, bu hafta Augsburg’u deplasmanda mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.35

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.56

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Almanya Bundesliga’nın namağlup lideri Bayer Leverkusen, Augsburg deplasmanında son dakika golüyle kazandı. Konuk ekibe 3 puanı getiren gol Exequiel Palacios’dan geldi. Kazananları tebrik ederiz.