sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 13.01.2024

İddaa fikstüründe 13 Ocak Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga mücadelelerini, kupon olarak derledik. Kazanmanız dileğiyle.

Rennes – Nice: MS 2, 2.75 (iddaa) – 3.20 (Bets10) ; Fransa Ligue 1 sahnesinde Rennes ile Nice kozlarını paylaşacak. 13 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak olan 18. hafta mücadelesi, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Rennes sezonun ilk yarısı itibariyle sonuca gitmekte zorlanıyor. Fransa Ligue 1’de ilk 17 hafta itibariyle en fazla isabetli şut atan, en fazla topa sahip olma yüzdelerinden birine sahip olan Rennes, 19 puanla 10. sırada yer aldı. Üst sıralardan uzak kalan ev sahibinde, 5 hafta önce Bruno Genesio yerine Julien Stephan getirildi. Yeni hocasıyla 5 maçtan 2 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberlikle 7 puan toplamayı başaran Rennes, 17. haftada konuk olduğu Clermont deplasmanından 3-1’lik galibiyetle döndü. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan ev sahibi, rakibinin 10 kişi kalmasıyla birlikte 2. yarıda skoru çevirmeyi başardı. Galibiyetle moral bulan Rennes, bu hafta sahasında Nice’ı konuk edecek. Sezonun ilk yarısında Nice karşısında 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamadıklarını belirtelim. Fransa Ligue 1’de zirve takibine tam gaz devam eden Nice, iç sahada sergilediği namağlup performans grafiğini, 17. haftada 2-0’lık Lens galibiyetiyle taçlandırdı. Yakın rakibi karşısında 90 dakika boyunca üstün bir futbol sergilemeyi başaran Francesco Farioli’nin öğrencileri, sezonun ilk yarısı sona erdiğinde, lider ile arasındaki puan farkını 5’te tutmaya devam etti. 17 haftayı 10 galibiyet, 5 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, son 2 deplasman sınavında Nantes ve Le Havre’ye karşı kaybetti. Kalesinde gördüğü 9 golle ligin en iyi savunma performansını sergileyen ve liderin ardından en fazla isabetli pas yüzdesine sahip olan Nice, sadece puan tablosunda değil, ortaya koyduğu istatistiklerle de şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olduğunu ispatladı. Zirve takibine devam eden konuk ekip, bu hafta Rennes deplasmanında galibiyet arayacak. Fransa Ligue 1’de zirve takibine tam gaz devam eden Nice, liderin en yakın takipçisi. İç sahada namağlup performans sergileyen konuk ekip, deplasmanda 2 haftadır kazanamıyor. Dış saha puan kayıplarıyla zirveyi kaybeden Nice, Rennes deplasmanında kazanarak, bu kötü seriye son vermeyi başarır.

Darmstadt 98 – Dortmund: H2, 2.02 (iddaa) – 2.29 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 13 Ocak Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Darmstadt 98 ile Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 20:30’da başlıyor. Almanya Bundesliga’da sezonun ilk yarısının son haftasına girilirken, ligin yeni temsilcileri arasında yer alan Darmstadt 98, en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. 16 haftayı 2 galibiyet, 4 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, tüm kötü gidişata rağmen teknik adam ısrarını sürdürüyor. Torsten Lieberknecht yönetiminde başarıdan çok uzak kalan Darmstadt 98, son 9 haftalık fikstürün tamamında puan kaybetti. 6 mağlubiyet, 3 beraberliğe imza atan Darmstadt 98, son olarak Hoffenheim deplasmanına konuk olurken, 3 kez geriye düştüğü mücadeleden 3-3’lük beraberlikle ayrıldı. Kalesini gole kapatmakta fazlasıyla zorlanan ev sahibi, 16 maç sonunda tam 41 gol yedi ve ligin en kötü savunma performansını sergiledi. En alt sıradan kurtulmak isteyen Darmstadt 98, sahasında Dortmund’u konuk edecek. Borussia Dortmund, Almanya Bundesliga’da puan kayıplarına çare arıyor. Sezona son derece iyi bir başlangıç yapan Edin Terzic ve öğrencileri, ilk 9 haftanın en iyi performanslarından birini sergiledi. Son 7 haftada düşüşe geçen Sarı Siyahlılar, son 7 haftada sadece Mönchengladbach’ı mağlup edebildi. UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’ndan lider çıkmayı başaran Dortmund, aynı etkiyi ligde gösteremedi. Son 4 haftayı 3 berberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekibin, lider ile arasındaki puan farkı 15’e yükseldi. 5. sıraya kadar gerileyen Dortmund, bu hafta ligin en zayıf halkası Darmstadt 98 karşısında galibiyet arayacak. Zirve yarışında kalabilmek için toparlanmaktan başka çareleri yok. Almanya Bundesliga’da zirveden adım adım uzaklaşan Dortmund, eski günlerine geri dönüş bileti arıyor. İlk 9 haftadaki etkisinden çok uzak kalan Edin Terzic ve öğrencileri, ligin en zayıf halkası Darmstadt 98 karşısında rahat bir galibiyetle, puan kayıplarına son vermeyi başaracaktır.

Leipzig – Frankfurt: MS 1, 1.25 (iddaa) – 1.45 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’nın üst sıralarını yakından ilgilendiren 17. hafta mücadelesinde, Leipzig ile Eintracht Frankfurt karşı karşıya gelecek. 13 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da başlayan mücadele, beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da sezonun ilk yarısı sona ererken, Leipzig iç sahada namağlup bir performans ortaya koydu. Evinde 8 maçtan 6 galibiyet, 2 berberlikle ayrılan Marco Rose ve öğrencileri, seriyi Frankfurt karşısında korumak istiyor. Son 4 haftada maç kaybetmeyen ev sahibi, 3 galibiyet, 1 beraberliğe imza attı. Heidenheim, Dortmund ve Hoffenheim karşısında alınan üst üste galibiyetlerin ardından, deplasmanda Werder Bremen ile 1-1 berabere kaldılar. 4 maçtan 10 puan toplamayı başaran Leipzig, zirve takibini 9 puan geriden sürdürüyor. 16 hafta sonunda sadece 3 kez mağlup olan ev sahibi, kolay maç kaybetmiyor. 16 haftanın 14’ünde skor üreten ev sahibi, toplamda ise 38 gole imza attı. Sadece ligde değil UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde de etkili olan Leipzig, Son 16 biletini cebine koydu. Almanya Bundesliga’nın 17. haftasında Leipzig deplasmanına konuk olacak olan Eintracht Frankfurt, Mönchengladbach karşısında aldığı 2-1’lik galibiyetle moral buldu. 27. dakikada 1-0 geriye düşen konuk ekip, savunma kilidini açmakta fazlasıyla zorlanırken, son 1 dakikada 2 golle geri dönmeyi başardılar. 16 hafta sonunda 6. galibiyetini alan Dino Toppmöller’in öğrencileri, 24 puanla kendisine 6. sırada yer buldu. Üst sıra takibini bırakmayan Frankfurt, taraftarı önünde 2 hafadır galip gelmeyi başarırken, deplasmanda ise 3 maçtır puan kayıplarına engel olamıyor. Üst sıralarda kalmaya devam etmek isteyen Frankfurt, ligdeki en yakın rakiplerinden Leipzig karşısında galibiyet arayacak. Almanya Bundesliga’da zirve takibine devam eden Leipzig, namağlup iç saha performansıyla lige damga vuruyor. Taraftarı önünde müthiş bir performans grafiği ortaya koyan Leipzig, 17. haftada iç saha galibiyetlerine devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 6.94

Bets10 Bahis Oranı: 10.62